Horoscop de weekend: 7-8 iulie 2012

Duminica, 08 Iulie 2012, ora 08:28
2877 citiri
Horoscop de weekend: 7-8 iulie 2012
Foto: Ziare.com

Rac

Nu poti exprima in cuvinte cat de multumit esti din punct de vedere moral. Esti bucuros si nu prea exista sanse sa ai alta stare in aceste zile. Duminica o sa te simti si mai bine.

Leu

In urma discutiilor cu partenerul de viata, ajungi la concluzia ca este mult mai bine sa stai linistit si sa nu incerci sa ii sari in ajutor celui care ti-l solicita pentru ca in mod sigur vei fi pacalit. Deschide bine ochii.

Fecioara

Esti foarte ingrijorat pentru cineva din anturajul tau. Aceste zile o sa faci tot posibilul sa te asiguri ca lucurile se desfasoara asa cum vrei tu. Partea buna a lucrurilor este ca o sa iti fie rasplatit efortul.

Balanta

Atragi informatiile ca un detectiv particular. Toate cunostintele te suna sa iti spuna noutatile, iar unele chiar nu te intereseaza. Pierzi ore intregi vorbind la telefon, lucru deranjant pentru cel drag.

Scorpion

Partenerul de viata conteaza pe tine pentru a-l ajuta in cateva probleme ce tin de locuinta voastra. Nu iti face planuri cu altcineva ca o sa ai de munca zilele acestea.

Sagetator

De mult timp nu ai facut ceva care sa te tina cu sufletul la gura. Te orientezi catre activitati inedite. Totusi, ai grija sa nu iti pui viata in pericol.

Capricorn

Fii atent la ceea ce semnezi zilele acestea pentru ca esti aiurit si poti sa fii pacalit. In niciun caz nu imprumuta cu bani pe cineva despre care stii ca nu este foarte serios.

Varsator

Nu te vezi capabil sa pui in aplicare ceea ce aveai in program si te hotarasti sa mai lenevesti cateva ore in pat. O sa primesti o vizita neasteptata si nu o sa fii pregatit deloc pentru musafiri.

Pesti

Ai fi vrut sa mergi undeva, insa o problema legata de locul de munca te tine pe loc. Te supara foarte mult asta, mai ales ca iti facusei planuri de mai mult timp. Ramane pe altadata.

Berbec

Discutiile cu cei din jur vor fi constructive. Nu iti vine sa crezi cat de multe informatii reusesti sa afli si le folosesti la maximum. Te simti increzator pentru ca ai un as in maneca.

Taur

Ai ajuns la limita rabdarii in ceea ce priveste o ruda. De extrem de multe ori l-ai avertizat ca o sa regrete demersurile sale, dar nu s-a linisit. Acum a venit vremea sa fie pus la punct.

Gemeni

Cateva probleme intime te vor impiedica sa iei parte la evenimentul care se desfasoara in locuinta unor prieteni. Esti trist pentru ca asteptai de multa vreme asta, insa nu exista alta cale.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2012 , #horoscop zilnic