Horoscop de weekend: 7-8 noiembrie 2015

Duminica, 08 Noiembrie 2015, ora 11:54
5525 citiri
Horoscop de weekend: 7-8 noiembrie 2015
Foto: Ziare.com

Scorpion

Urmeaza un weekend agitat in ceea ce priveste familia. Au ramas cateva chestiuni nediscutate si acum este momentul perfect pentru a rezolva acest aspect.

Sagetator

Te concentrezi pe ceva ce tine de locul de munca, desi este weekend. Primesti destul ajutor pentru ca totul sa iasa mai bine decat a cerut cineva.

Capricorn

Esti foarte multumit de realizarile tale din ultima vreme si intentionezi sa continui in acelasi ritm. Faci un act caritabil de care nu spui nimanui si satisfactia este si mai mare.

Varsator

Trebuie sa renunti la ceva ce tine de trecut, altfel nu o sa poti merge mai departe. Acest detaliu te tine pe loc pe toate planurile, influentandu-te chiar si la locul de munca.

Pesti

Ai ajuns intr-un punct acceptabil, dar vrei mai mult. Faci o lista cu ceea ce trebuie realizat in perioada urmatoare. La prima vedere pare dificil, dar partenerul de viata te sprijina.

Berbec

Cineva te lauda pentru munca depusa in ultima vreme si te bucuri si de o suma primita ca recompensa. Te gandesti cu entuziasm la sfarsitul anului, pentru ca s-ar putea repeta situatia.

Taur

Ai impresia ca esti exclus din luarea unor decizii care te privesc si pe tine, si pe familia ta. Iei atitudine si spui exact ceea ce trebuie pentru a nu se face nicio confuzie.

Gemeni

Amani o activitate draga tie pentru ca un amic are nevoie de tine. Esti foarte atent la nevoile sale, semn ca este o persoana foarte importanta pentru tine.

Rac

Ultimele zile te-au facut sa ajungi la concluzii importante pentru viitorul tau, asa ca acum pui pe hartie toate ideile, iar unele vor ajunge un exemplu pentru multe persoane.

Leu

Nu poti sa incalci anumite principii pe care le-ai respectat toata viata. Totusi, vei fi nevoit sa negociezi destul de drastic, pentru ca toata lumea implicata in ceea ce faci sa fie multumita.

Fecioara

Un weekend plin de momente tensionate. Ai clipe in care esti foarte calm si linistit si dintr-o data te urci in masina si pleci la un drum foarte lung.

Balanta

De multa vreme ai planuit o mica excursie, dar esti nevoit sa amani deplasarea din cauza unui eveniment care are loc pe neasteptate.

Horoscop realizat de Zaza

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#horoscop 7 noiembrie, #horoscop 8 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic