Horoscop de weekend: 8-9 aprilie 2017

Duminica, 09 Aprilie 2017, ora 06:39
9196 citiri
Horoscop de weekend: 8-9 aprilie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec

Foloseste-ti mai mult capul in aceasta perioada, trebuie sa fii foarte istet la job, pentru ca altcineva sa nu iti fure locul. Planifici inca de pe acum o mica vacanta pentru perioada libera de 1 Mai.

Taur

Decat sa te aglomerezi, preferi sa iei lucrurile pe rand si sa nu incepi altul pana cand nu este gata primul. Ritmul tau va deranja pe cineva, dar tu nici macar nu clipesti la reprosurile sale.

Gemeni

Lasa usile deschise pentru ca vei primi foarte multe vizite in acest weekend. Vei socializa, dupa o perioada in care ai stat mai mult singur, din cauza presiunii de la locul de munca.

Rac

Reusesti sa stai mai mult in preajma celor dragi si sa iei impreuna cu ei parte la activitati relaxante, chiar distractive. Partenerul de viata te roaga sa te ocupi de ceva ce tine de un domeniu pe care nu te simti stapan, dar nu refuzi, ci din contra consideri ca este o provocare.

Leu

Asigura-te ca starea emotionala a prietenilor buni este exact asa cum ar trebui. Daca stii ca unul trece printr-o perioada dificila, suna-l si discutati. Poti chiar sa iesi in oras cu el pentru a-l ajuta sa depaseasca momentul.

Fecioara

Uita-te bine la calendar si planifica programul pentru zilele urmatoare. O sa ai multe de facut, in special pregatiri pentru sarbatoarea care se apropie. Nu lasa pe maine ce poti face acum, pentru a nu te aglomera.

Balanta

Consideri ca cineva nu te respecta asa cum meriti si iei atitudine. In urma unor discutii aprinse, ajungeti la un numitor comun. Si tu lasi de la tine, dar si el isi va schimba comportamentul. In a doua parte a weekendului, o sa stai mai mult cu cel drag.

Scorpion

Se anunta un weekend incarcat. Nu neaparat pentru ca ai lucruri de facut, ci pentru ca trebuie sa iti faci ordine in sentimente si sa inchei niste capitole care te impiedica sa evoluezi.

Sagetator

La o reuniune de familie afli ceva ce te va face sa iti pierzi concentrarea pentru o vreme, pentru ca ai nevoie de timp ca sa intelegi ce se intampla. Serile le vei petrece in compania unor prieteni dragi.

Capricorn

Sunt sanse mari ca in acest weekend sa primesti ceva ce iti doresti de multa vreme. Vei straluci in aceasta perioada. La randul tau, vei face un cadou cuiva apropiat.

Varsator

Apar mici certuri intre tine si partenerul de viata, dar totul se va termina cu bine, pentru ca veti profita de aceasta ocazie pentru a spune tot ceea ce aveti pe suflet.

Pesti

O vorba buna spusa la timp va ajuta pe cineva sa depaseasca un hop emotional. I-ai oferit un umar la timp pentru a plange. O sa va apropie foarte mult acest eveniment.

Citeste si Horoscopul lunii aprilie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop 8 aprilie, #horoscop 9 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic