Horoscop de weekend: 8-9 februarie 2014

Duminica, 09 Februarie 2014, ora 08:49
3930 citiri
Horoscop de weekend: 8-9 februarie 2014
Foto: Ziare.com

Varsator

O perioada buna pentru calatorii, asa ca ai face bine sa accepti invitatia prietenilor si sa pleci din oras. Muntele ar fi o destinatie buna.

Pesti

Concentreaza-te pe familie. Cineva intampina o problema si o sa ajunga sa te priveasca si pe tine. Implica-te de acum si asa o sa fii sigur ca scapi ieftin.

Berbec

Nu este recomandat sa iei decizii cu privire la viitor. Este weekend si ar trebui sa te relaxezi. Inchide-ti telefonul daca stii ca altfel nu o sa poti sa stai deoparte.

Taur

Soarele iti ofera un tonus aparte. Esti dornic sa faci ceva nou. Ii spui partenerului de viata, iar acesta iti va face o propunere pe care nu o poti refuza.

Gemeni

Primesti vesti de la o persoana aflata la distanta. La inceput nu te incanta ceea ce iti spune, dar dupa ce te gandesti mai bine o sa iti schimbi parerea.

Rac

Cunosti mai bine o persoana despre care doar auzisei cate ceva si nu erai incantat. Aproape ca regreti ca ai evitat-o pana acum.

Leu

Planurile pentru sambata si duminica sunt facute de multa vreme. Aproape ca stii ceea ce ai de facut in fiecare ora. O sa fii foarte ocupat.

Fecioara

Marte iti ofera energia necesara pentru a te ocupa de cateva sarcini solicitante. Le-ai tot amanat, dar acum nu mai ai scapare. Nu o sa ai nevoie de ajutor, iar la sfarsit vei primi si laude.

Balanta

Cineva te anunta ca nu poate sa te insoteasca unde il rugasei, iar tu te comporti ca si cum ar fi o adevarata drama. Atitudinea copilaroasa nu iti va aduce beneficii, asa ca schimba tactica.

Scorpion

Venus creste in tine dorinta de a te inconjura numai de lucruri frumoase. Te gandesti la un hobby ce te-ar putea ajuta sa te relaxezi. Chiar si o seara la teatru te va face sa te simti mai bine.

Sagetator

Tii foarte mult ca ideea ta pentru promovarea unui proiect sa fie luata in seama cat mai repede si te ocupi de asta in acest weekend. Renunti la cateva ore de stat cu familia pentru acest lucru.

Capricorn

Ai un sentiment foarte bun cu privire la ceea ce faci zilele acestea. O sa primesti niste bani de care te poti folosi abia peste cateva saptamani.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 8 februarie, #horoscop 9 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic