Horoscop de weekend: 8 - 9 septembrie 2018

Duminica, 09 Septembrie 2018, ora 07:04
7604 citiri
Horoscop de weekend: 8 - 9 septembrie 2018

Fecioara

Sunt zile bune pentru odihna si detasare de tumultul cotidian. Vorbeste mai mult cu tine insuti si vei afla lucruri extraordinare vizavi de toate relatiile si evenimentele din viata ta. Sunt posibile revelatii interesante, vise si viziuni premonitorii pe care ar trebui sa le notezi bine intr-un jurnal. Duminica te vei simti mai bine, revenindu-ti pofta de viata, dar si combativitatea. Fereste-te de frivolitati si de cotraziceri fara rost.

Balanta

Sambata se intrezaresc intalniri si dialoguri cu prietenii. Temele principale de discutie se invart in sfera profesionala. Se intrezaresc noutati, iar acum prietenii sau protectorii iti ofera un crampei din ce va urma la serviciu. Duminica, sanatatea iti poate crea neplaceri, de aceea fii prudent. Odihneste-te, lasa grijile deoparte si tine cont de zicala: pazeste-ti spatele in permanenta. De evitat pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale.

Scorpion

Finalul acestei saptamani iti aduce in preajma multa lume, fie din sfera profesionala, fie din mediul familial. Sunt posibile altercatii cu sefii, dar si cu membrii familiei. Recomandabil este sa-ti controlezi reactiile si sa fii prudent in vorbe si fapte. Duminica, prietenii sunt cei care iti pot oferi tot felul de surprize. Detaseaza-te de lume si asculta-ti mai mult vocea interioara. Ea te va ghida cel mai bine.

Sagetator

Intalnirile si dialogurile de la sfarsitul acestei saptamani iti vor schimba conceptiile despre lume si viata. Cu toate ca scara valorilor tale morale este dependenta de educatia primita in familie sau in anturajul apropiat, in aceste zile ai putea realiza un salt evolutiv important. Studiaza, invata, rafineaza-ti mentalul si ia aminte la modelele umane valoroase din preajma ta. Fii prudent in relatiile cu sefii sau cu autoritatile!

Capricorn

Capitolul financiar este tensionat, deoarece se pare ca au ramas facturi sau datorii restante. S-a ajuns aici datorita unei nepotrivite gestionari a bugetului tau. Cei apropiati au tot profitat de bunavointa ta si au consumat prea mult din resursele tale banesti. Acum rezolva echitabil situatiile si traseaza-ti planuri noi de viitor, insa nu le divulga nimanui. Duminica se intrezaresc dialoguri cu persoanele aflate in strainante sau demersuri culturale.

Varsator

Sambata, relatiile parteneriale sunt foarte animate. Sunt posibile neplaceri legate de banii pe care tu ii castigi de pe urma colaborarilor profesionale, pe de o parte. Insa pe de alta parte si cu partenerul de viata este rost de discutii aprinse tot din cauza veniturilor tale din activitatea profesionala depusa. Tendina ta de a cheltui mai mult pentru sufletul tau sigur ca ii provoaca pe ceilalti si iti cer socoteala. Tine cont si de parerile si nevoile partenerului si colaboratorilor tai!

Pesti

Finalul saptamanii iti aduce pe de o parte in atentie chestiuni profesionale. Probabil ca au ramas treburi nerezolvate la serviciu si cineva din acest anturaj te va provoca la explicatii. Tensiunile sunt mari in toate tipurile de relatii, de aceea controleaza-ti reactiile si asculta ce iti spun ceilalti. Sanatatea este vulnerabila, dar evita, pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Odihneste-te si detaseaza-te de maruntisurile cotidiene.

Berbec

Treburile de rutina atat cele de acasa, cat si cele de la serviciu sunt temele principale ale acestor zile. Tensiuni relationale sunt multiple, de aceea fii prudent si atent la ceilalti. In special la serviciu exista multa ostilitate si activitati ramase restante. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca organismul iti este obosit si chiar pe alocuri are nevoie de ingrijiri de specialitate. Adopta o dieta usoara, plimbari in aer liber si mult somn.

Taur

Sambata ai spor in treburile domestice si in dialogurile cu membrii familiei. Datorita relatiilor cu prietenii este mai dificil sa te ocupi serios de nevoile celor dragi si de confortul casei. Detaseaza-te din cand in cand de altii. Duminica se intrezaresc distractii sau activitati legate de un hobby. Rezerva-ti timp si resurse materiale si pentru copii sau pentru persoana iubita, deoarece acestia iti urmaresc atent fiecare miscare, astfel ca oricand pot interveni altercatii.

Gemeni

Sambata esti mai mult pe drumuri, fie ca iti rezolvi chestiuni personale, fie ca te intalnesti cu familia sau cu prietenii apropiati. Gandirea si comunicarea iti sunt umbrite, de aceea vorbeste putin si evita luarea deciziilor care te-ar implica pe termen lung. Duminica, sufletul tau are nevoie de linistea si confortul casei. Sfatuieste-te cu membrii familiei vizavi de domeniul profesional in care activezi si urmeaza-le povetele.

Rac

Sunt zile bune pentru a-ti pune ordine in capitolul financiar. Veniturile tale din munca desfasurata cresc binisor, asa incat iti poti permite sa cheltuiesti pe niscai mofturi. Posibil sa fii nevoit sa achiti datoriile restante ale altora. Prudenta si discernamantul foloseste-le in doze mari. Duminica se contureaza dialoguri si intalniri cu cei apropiati. Mentalul iti este rascolit si de aici vorbele tale pot rani foarte usor. Calatoriile evita-le, pe cat posibil.

Leu

Sambata esti plin de energie si dornic sa rezolvi cat mai multe treburi. Ba vrei sa le rezolvi si pe ale altora, ceea ce nu se recomanda. Sunt momente excelente pentru a-ti trasa planuri noi de viitor si pentru a te innoi. Duminica apar chestiuni financiare. Pe de o parte vei fi nevoit sa cheltuiesti pe cele de trebuinta casei, insa pe de alta parte vei primi si informatii pretioase legate de salarizarea ta de la locul de munca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 8 septembrie, #horoscop 9 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic