Horoscop de weekend: 9-10 februarie 2013

Sambata, 09 Februarie 2013, ora 08:00
2613 citiri
Horoscop de weekend: 9-10 februarie 2013
Foto: Ziare.com

Varsator

Intri intr-o perioada in care o sa te simti ceva mai bine din punct de vedere psihic. O sa fii mai relaxat, ceea ce te va ajuta si mai mult in saptamana urmatoare.

Pesti

Te deranjeaza ceva in legatura cu relatia personala, insa consideri ca nu este momentul sau spui acum. Nu faci bine, deoarece cel drag nu iti poate citi gandurile si se va comporta la fel in continuare, ceea ce iti va crea si mai multa frustrare. Ar fi indicat sa purtati o discutie serioasa.

Berbec

N-ar fi rau sa stai mai mult pe acasa. In ultima vreme, cum ai avut la dispozitie putin timp liber ai programat intalniri cu prietenii. Ar fi cazul sa stai putin si alaturi de familie.

Taur

Ai multe planuri pentru acest weekend. Cumparaturi, intalniri cu prietenii, curatenie. Daca o sa faci tot ce ai in program, o sa fii epuizat luni, asa ca pastreaza seara de duminica pentru odihna.

Gemeni

Nu poti spune ca ai avut o saptamana epuizanta, insa simti nevoia de o evadare in natura. Cel mai probabil iti indrepti atentia catre o mica plimbare pana la munte.

Rac

Se anunta un drum lung in acest weekend. Fie mergi in vizita la rude, fie pleci in interes de serviciu. In orice caz, trebuie sa fii pregatit sa nu ajungi la destinatie la timp.

Leu

Esti foarte emotionat din cauza unui eveniment ce urmeaa sa aiba loc, iar cei din jur in loc sa te calmeze iti alimenteaza aceste sentimente. Oricat si incerca sa te gandesti la altceva nu o sa reusesti, asa ca mergi inainte pana cand se va intampla.

Fecioara

Stai mai bine din punct de financiar si iti poti satisface un moft. Sunt destule sanse sa fie vorba despre infatisarea fizica si sa treci la un nou look.

Balanta

Cei casatoriti trebuie s fie ceva mai deschisi catre propunerile sotilor. Altfel, nu ar trebui sa ii mire micile certuri aparute din cauza lipsei de comunicare.

Scorpion

De obicei, nu ai probleme in privinta dusmanilor ascunsi, insa acum ar fi bine sa deschizi ochii bine la toti cei care par mult prea bine intentionati. In mod sigur au ceva de ascuns.

Sagetator

Dezvolti o pasiune dubioasa pentru un apropiat. Nu este vorba despre o atractie sexuala, ci despre ceva ce nici tu nu poti intelege. Totusi, daca esti implicat intr-o relatie serioasa, hotaraste-te asupra a ceea ce iti doresti.

Capricorn

Ajungi cu intarziere la o intalnire programata pentru sambata. O sa fii certat, pentru ca incurci planurile cuiva, insa o sa reusesti repede sa impaci persoana respectiva. Duminica vei fi ceva mai relaxat.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic ianuarie , #horoscop zilnic