Horoscop de weekend 9-10 martie 2013

Duminica, 10 Martie 2013, ora 08:00
3243 citiri
Horoscop de weekend 9-10 martie 2013
Foto: Ziare.com

Pesti

Un weekend pe placul tau. O sa petreci destul de mult timp cu cei dragi si acest lucru o sa te umple de energie.

Berbec

Se apropie un eveniment important pentru partenerul de viata. Ai grija ce faci si pune-ti totul in ordine, pentru a-i fi alaturi atunci cand are nevoie.

Taur

Te ingrijoreaza ceva, insa nu vrei sa spui nimic pana nu esti sigur. Nu vrei sa le dai de gandit celor din jur si preferi sa stai mai mult singur in aceste doua zile.

Gemeni

Doua zile rezervate unei activitati relaxante. De multa vreme planuiai acest lucru si aproape ca nu iti vine sa crezi ca in sfarsit se intampla.

Rac

Spui ceva, dar lasi loc de interpretari. In loc sa elucidezi un mister, mai rau ii pui pe ganduri pe ceilalti. Incearca sa fii mai convingator, daca vrei sa nu isti un scandal.

Leu

Ai o multime de treaba in acest weekend si habar n-ai de unde sa incepi totul. Fa-ti o lista, pentru a te asigura ca totul se va desfasura potrivit planului.

Fecioara

Sambata o sa fii lipsit de energie si nu vrei sa dai curs invitatiilor primite, insa duminica se anunta multa distractie. O sa primesti numeroase vizite.

Balanta

Primesti un cadou special si ambele zile ale weekendului o sa te ocupi numai de ceva ce are legatura cu asta. Aproape ca familia o sa se simta ignorata.

Scorpion

Te asteapta o surpriza zilele acestea. Vizita unui prieten drag. Nu il vazusei de multa vreme si este cel mai frumos lucru care ti s-a intamplat in aceasta luna.

Sagetator

Este un weekend destinat cumparaturilor. Ai o lista mare si cu toate acestea o sa iei si pe langa. Important este ca apoi o sa ai tot ceea ce iti trebuie.

Capricorn

Nu are rost sa incerci sa scapi de ceea ce urmeaza in acest weekend pentru ca nu ai sanse. Conformeaza-te. Cu cat se termina mai repede, cu atat mai bine.

Varsator

Pleci la drum, asa ca asigura-te ca ai actele in regula, dar si ca banii iti ajung. Altfel, o sa fii nevoit sa te intorci mai devreme acasa.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic martie , #horoscop zilnic