Horoscop de weekend: 9-10 noiembrie 2013

Duminica, 10 Noiembrie 2013, ora 09:02
3415 citiri
Horoscop de weekend: 9-10 noiembrie 2013
Foto: Ziare.com

Scorpion

Nu este o zi buna pentru a te ocupa de sarcini solicitante. Este foarte obositor din punct de vedere psihic. Nici macar curatenie in casa nu este cazul sa faci. Dormi sau pur si simplu stai in pat.

Sagetator

Iti doreai sa stai acasa weekendul acesta, insa prietenii au un alt plan. Pleci din oras. Partea buna este ca o sa te distrezi pe cinste. Te incarci cu energie pozitiva.

Capricorn

Planeta iubirii te face exagerat de romantic. Vei fi atat de dragastos, incat partenerul de viata se intreaba daca nu cumva ai gresit cu ceva si acum vrei sa atragi atentia in alta parte. Ce-i prea mult strica.

Varsator

Ocupa-te de o problema pe care a sesizat-o cel drag. Pare mica si nesemnificativa, dar daca ignori acest semnal, s-ar putea sa se agraveze.

Pesti

Nu spune "Te iubesc" daca nu crezi 100% ca acesta este sentimentul care defineste ceea ce simti. Altfel, induci in eroare pe cineva si nu se anunta nimic bun.

Berbec

Socializezi foarte mult si cunosti o persoana care se va dovedi cea care iti va schimba viata. Te aflai intr-un impas, iar ideea pe care ti-o da ea se va dovedi cea mai buna din ultimii ani.

Taur

In aceasta perioada esti destul de rebel si nu vrei sa asculti de nimeni. Faci numai ce vrei si asa o sa se intample si astazi. Cunoscutii incearca sa te convinga sa nu onorezi o invitatie, dar tu insisti sa mergi. Vor iesi scantei.

Gemeni

Primesti o propunere speciala ce are legatura cu ceva ce se va intampla peste cateva luni. Nu poti sa exprimi in cuvinte cat de fericit esti.

Rac

Un weekend foarte obositor. Nu te ocupi de nimic de munca, dar esti numai pe drumuri si nici nu simti ca sunt zile libere. Macar duminica seara rezerva-ti cateva ore in care sa te odihnesti.

Leu

Prinzi un moment liber si incerci sa iti limpezesti gandurile. Inchide-ti telefoanele. Asa te asiguri ca nu vei fi intrerupt de nimeni.

Fecioara

Indreapta-ti privirea catre cei mai mici decat tine. Fie ca sunt copii, fie ca sunt nepoti sau copiii unor prieteni. Cateva ore petrecute cu ei te vor face sa vezi cu alti ochi ceea ce se intampla in jurul tau.

Balanta

Stai mai mult timp cu cei dragi, iar acest lucru te ajuta mult. Sunt cateva rude pe care le consideri stalpii tai de rezistenta. Aveai nevoie sa vorbesti cu ele.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 9 noiembrie, #horoscop 10 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic