Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop de wekeend: 11-12 aprilie 2015

Duminica, 12 Aprilie 2015, ora 08:43
4813 citiri
Horoscop de wekeend: 11-12 aprilie 2015
Foto: Ziare.com

Berbec

Urmeaza un weekend in care o sa te intalnesti cu foarte multi oameni dragi, fie rude, fie prieteni. Iti incarci bateriile pentru perioada urmatoare.

Taur

Nu ai terminat tot ce aveai in program si prelungesti pana in weekend. Ai grija sa nu deranjezi familia cu faptul ca nu ii acorzi destul de multa atentie.

Gemeni

Daca pleci la drum, intereseaza-te de vreme, pentru ca risti sa fii luat pe nepragatite. Nu ar strica sa ai un bagaj si cu haine mai groase la tine.

Rac

Nu este nevoie sa depui efort mare pentru a obtine ceea ce vrei. Esti un rasfatat al astrelor, dar nu uita si tu, la randul tau, trebuie sa oferi.

Leu

Participi la un concurs sau la ceva asemanator si primesti o veste buna de la o persoana pe care ai cunoscut-o de curand. In a doua parte a weekendului stai cu cei dragi.

Fecioara

Te reintalnesti cu persoane pe care nu le-ai vazut de multa vreme. Ai strabatut un traseu destul de lung si te simti epuizat, dar prezenta celor dragi te bucura.

Balanta

Aveai un as in maneca si acum te folosesti de el pentru a obtine ceva ce in mod normal nu ai fi primit imediat. Profiti de acest moment.

Scorpion

Primesti o informatie pe care nimeni nu o mai are si te distrezi, pentru ca stii ca urmeaza un moment foarte comic. Nu vrei sa spui nimic si preferi sa privesti din umbra ce fac altii.

Sagetator

Urmeaza doua zile de relaxare. Nu ai planuri foarte mari. Totusi, duminica este posibil sa primesti o vizita neateptata de la cineva care locuieste in alta tara.

Capricorn

Esti foarte calculat si nu faci niciun pas fara a fi sigur ca este cel bun. Tocmai de aceea mereu esti ultimul din grup care ofera un raspuns cand trebuie sa luati o decizie pentru o calarorie, de exemplu. Ai grija, pentru ca unii ar putea reactiona ciudat.

Varsator

Te comporti ca un adolescent indragostit dupa ce partenerul de viata iti face o surpriza. Primesti un cadou la care visai de multa vreme.

Pesti

Iti creste popularitatea in cercul de prieteni pentru ca oferi o solutie pentru o problema sesizata de cineva acum ceva mai multa vreme.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop weekend, #horoscop 11 aprilie, #horoscop 12 aprilie , #horoscop zilnic