Horoscop dragoste: 30 ianuarie - 5 februarie 2012

Duminica, 29 Ianuarie 2012, ora 11:03
4034 citiri
Horoscop dragoste: 30 ianuarie - 5 februarie 2012
Foto: Ziare.com

Varsator

Lucrurile incep sa se aseze in viata ta. Dupa o perioada tensionata, in sfarsit simti ca a venit timpul sa te bucuri mai mult de placerile din jurul tau. Cineva special iti face marturisiri care te vor soca putin.

Pesti

Nu ai rabdare cu partenerul de viata si uneori il deranjeaza acest lucru. Nu ar strica sa ai mai mult grija la atitudinea ta, dar si sa ii oferi mai multa atentie lui pentru a nu se simti mereu pus pe locul doi.

Berbec

Dotorita faptului ca ai fost sincer si ai spus tot ceea ce ai pe suflet, are loc o imbunatatire in viata de cuplu. Atat tu, cat si partenerul de viata observati asta si incepeti sa va schimbati comportamentul unul fata de celalalt.

Taur

Dragostea pluteste in aer pentru tine. Este cu capul in nori. Ai grija sa nu gresesti ceva la locul de munca din aceasta cauza. Cam toata saptamana o sa te simti asa si la un moment dat o sa ajungi subiect de gluma in cercul de prieteni.

Gemeni

Problemele din cuplu din ultima vreme incep sa iti afecteze cariera. Este cazul sa faci repede ceva pentru ca lucrurile evolueaza in dezavantajul tau. Seteaza-ti prioritatile si apoi ia atitudine.

Rac

Din cand in cand simti nevoia de putin piper in viata ta si acum cam asta faci. Risti pana ajungi sa fii pe muchie de cutit si abia apoi realizezi cat de mult ai exagerat. Incearca sa pastrezi un echilibru in tot ceea ce faci. Aceasta este solutia pentru o viata lipsita de griji.

Leu

Ai primit vestea de care aveai nevoie ca sa te simti implinit. Acum te poti concentra asupra noului obiectiv stabilit cu familia, in special cu partenerul de viata. Mai multa atentie la copii. Ai avut foarte multa treaba si i-ai cam neglijat.

Fecioara

Ai face orice sa scapi de momentul in care trebuie sa dai explicatii pentru gesturile tale. Ai realizat ca nu ai procedat corect si acum habar n-ai cum sa iesi nevinovat. Nu prea exista scapare si ar fi mai bine sa raspunzi pentru propriile acte.

Balanta

Nu te speria ca nu primesti niciun semn din partea partenerului de viata la solicitarea facuta acum ceva timp. Trebuie doar sa ii amintesti. Din pacate, incepi da dramatizezi si ai impresia ca nu il intereseaza persoana ta. Gandeste-te si tu la efortul facut de el si la munca si acasa si apoi o sa realizezi ca lucrurile stau exact invers.

Scorpion

Primele zile ale saptamanii vor fi lipsite de griji, insa incepand de miercuri te va preocupa cam mult un detaliu legat de o ruda, posibil unul dintre parinti. O sa neglijezi locul de munca pentru a te ocupa de acest aspect.

Sagetator

Incearca sa fii mai deschis fata de lucrurile noi. Cei din jur iti propun sa faci ceva cu totul special, insa tu nici nu vrei sa auzi. Este adevarat ca ti se cere ceva cam riscant, dar merita. Mai ales ca este vorba despre o rugaminte facuta de partenerul de viata.

Capricorn

In interiorul tau se da o lupta. Pe de-o parte ai vrea sa pleci pentru cateva zile din oras si sa petreci cateva momente cu partenerul de viata, insa pe de alta parte te gandesti la cat de multa treaba ai aici. Ratiunea castiga.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2012 , #horoscop zilnic