Horoscop lunar: Februarie 2017

Marti, 31 Ianuarie 2017, ora 12:39
8325 citiri
Horoscop lunar: Februarie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

O sa fii cheltuitor in luna aceasta. Vei da bani atat pe distractie, cat si pe cateva lucruri de care ai nevoie prin casa. Nu este exclus sa faci si o fapta caritabila, indiferent ca vei dona bani sau haine. Varsatorii singuri vor avea parte de intalniri romantice, in timp ce cei casatoriti sau implicati in relatii serioase vor face un pas firesc si asteptat.

Pesti

O sa fii in centrul atentiei in cercul de prieteni. Chiar si la birou o sa fii foarte implicat in ceea ce se intampla si ideile tale iti vor ajuta colegii. Esti in cautarea a ceva nou pentru relatia ta, iar partenerul de viata vine cu propuneri inedite pe care le vei accepta imediat.

Berbec

Independenta pe care ti-ai dobandit-o in ultima vreme iti ofera mari sperante. Marte nu va reusi sa iti ofere atat de multa energie pe cat ai tu nevoie, asa ca incearca sa ai un echilibru in program. Investesti in ceva ce tine de tehnologie, iar castigurile financiare nu vor fi de ignorat in perioada aceasta. Din punct de vedere al sanatatii, primesti niste vesti bune.

Taur

Te concentrezi foarte mult pe cariera in februarie, iar Mercur va imbunatati situatia financiara. Socializezi mai mult decat in ultimele luni, iar oamenii pe care ii cunosti ti-ar putea deveni parteneri. Mai multa atentie la sanatate, pentru ca ai neglijat-o.

Gemeni

Cu ajutorul cuiva, vei inflori din punct de vedere profesional. Ajungi in punctul pe care il vizezi de mai multa vreme. In a treia saptamana din luna vin si vestile bune in privinta banilor si a romantismului. Nu este exclus sa pleci intr-o mica vacanta doar cu partenerul de viata.

Rac

Ambitiile profesionale te impiedica sa petreci mult timp cu cei dragi si o sa primesti reprosuri. Totusi, familia te sustine chiar si atunci cand esti gata sa risti o suma considerabila intr-o noua afacere. Atat relatiile personale, cat si cele profesionale sunt lipsite de conflicte. Ti-ar prinde bine o cura de detoxifiere a organismului.

Leu

Va fi o luna haotica, pentru ca ai foarte multe de facut si ziua de 24 de ore este mult prea scurta. Vestile bune vin pe linie profesionala si vor fi chiar mai interesante decat ceea ce asteptai. Mercur imbunatateste finantele in februarie, iar planeta iubirii aduce planuri mari pentru cuplurile formate de curand. Fa mai multa miscare pentru a te asigura ca sanatatea nu va reprezenta o problema.

Fecioara

Stabilitatea emotionala este foarte importanta pentru tine si cand simti ca aceasta este in pericol te panichezi. Inainte de a spune sau a face ceva stai putin pe loc si analizeaza datele pe care le detii si abia apoi fa un prim pas. Profesional, este in cautare de mai bine si nu vei pierde timpul deloc, ci vei profita de fiecare sansa care ti se arata. Vor fi multe activitati in viata amoroasa.

Balanta

Februarie va fi o luna plina de surprize pentru nativii din zodia balanta. Viata profesionala are parte de urcusuri, iar portofelul va fi mai gros ca de obicei. Pe plan familial se anunta multa distractie si multe clipe speciale petrecute alaturi de cei dragi. O imbunatatire remarcabila va avea loc in viata de cuplu.

Scorpion

Iti pui foarte multe semne de intrebare referitoare la existenta ta. Usor-usor o sa iti raspunzi singur la acestea si vei fi foarte satisfacut. Dar pana vei ajunge la acel punct o sa ai parte de cateva incercari. Investitiile facute acum ceva timp incep sa dea randament si sa culegi rezultatele. Apar oportunitati romantice exact cand nu te astepti.

Sagetator

Te atrage un domeniu cu care nu ai avut prea multe tangente pana acum. Dintr-un simplu hobby acesta se poate transforma in ceva ce iti poate furniza bani pentru a te intretine. Va o strategie financiara inainte de a face primul pas, pentru a evita situatia in care ai fi nevoit sa te imprumuti. Cei singuri vor fi ajutati de familie sa isi gaseasca un partener.

Capricorn

Nu incerca sa schimbi politica firmei in care lucrezi, ci conformeaza-te si respecta regulile. Nu este un moment bun pentru o revolutie la birou. Scapand de aceasta problema te poti concentra mai mult pe partea financiara, care se va imbunatati daca esti atent la ce se intampla si nu ratezi ocazii unice.

Citeste si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#horoscop februarie, #horoscop lunar, #horoscop 2017 , #horoscop zilnic