Horoscop saptamanal: 25-31 ianuarie 2016

Duminica, 24 Ianuarie 2016, ora 06:52
6390 citiri
Horoscop saptamanal: 25-31 ianuarie 2016
Foto: Ziare.com

Varsator

Astepti niste raspunsuri inca de la sfarsitul anului trecut, dar in aceasta saptamana emotiile iau sfarsit, pentru ca primesti un telefon de la cineva aflat la mare departare. Soarele iti vegheaza indeaproape zodia si o sa ai parte de surprize frumoase din partea astrelor. Esti idealist si vrei sa faci din lume un loc mai bun, dar o sa intampini niste piedici la inceput. Persevereaza!

Pesti

Mai este ceva timp pana la ziua ta, dar deja stii ce vrei sa primesti si le sugerezi usor prietenilor si celor din familie. Pe de alta parte, vei fi foarte nostalgic in aceasta saptamana si nu multi sunt cei care vor reusi sa te intelegea. Nu exagera cu munca fizica in ultimele trei zile ale saptamanii, pentru ca starea de sanatate nu este una excelenta.

Berbec

Sunt doua aspecte importante pentru tine in zilele ce vin - una este prietenia si alta este slujba. O sa fii prins la mijloc intre aceste doua si o sa fii nevoit sa faci o alegere. Este un moment bun pentru a-ti seta niste obiective indraznete. Odata cu acestea ar fi bine sa iti faci si un plan de atac pentru a fi sigur ca nu esti luat prin surprindere.

Taur

Culegi roadele muncii depuse acum cateva saptamani. Iti pierdusei speranta ca se va intampla asta, dar acum esti foarte fericit. Imparti aceste momente cu oamenii dragi, indiferent ca sunt rude sau prieteni. Stabilesti inca din primele zile modul in care o sa petreci weekendul si esti nerabdator sa vina.

Gemeni

Curiozitatea specifica zodiei o sa te bage intr-un bucluc in urmatoarele zile. Incerci sa afli detalii de la oameni care nu stiu sa pastreze un secret si vor duce vorba mai departe. Asta inseamna ca trebuie sa fii foarte atent la fiecare discutie purtata. Ajungi intr-un loc nou si multitudinea de informatii va fi greu de asimilat, asa ca acorda-ti timpul necesar.

Rac

Asteapta-te la multe pasiune si momente romantice. Vei fi foarte activ impreuna cu partenerul de viata, iar aceste momente va vor apropia destul de mult. Acorzi mai multa atentie si lookului, mai ales femeile din zodia rac. Ideea generala este ca se anunta cateva zile pline de distractie. La munca, fii cat mai sincer si direct.

Leu

Soarele si Marte sunt cu lupa pe zodia ta, dar nu intr-un sens negativ, ci din contra. Ti se pregatesc multe lucruri interesante. La mijlocul saptamanii se anunta un eveniment care o sa te epuizeze si tocmai de aceea astepti cu mare nerabdare sa vina weekendul. Nu vei fi in niciun moment singur, pentru ca prietenii sunt foarte activi si te cauta tot timpul.

Fecioara

In aceasta saptamana ajungi intr-un loc in care nu ai fost niciodata si o sa fii impresionat cum rar ti s-a intamplat. O sa ii multumesti amicului care ti-a facut recomandarea. In privinta locului de munca se anunta niste schimbari in echipa si ar fi bine sa fii prezent pentru a-ti expune punctul de vedere.

Balanta

Esti un norocos al zodiacului in aceasta saptamana. In primele zile semnezi un contract ravnit de multa vreme si vestile bune vor continua sa vina una dupa alta. Inchei perioada cu activitati distractive la care iei parte cu cei dragi. Venus iti indulceste viata, asa ca multumeste-i.

Scorpion

Te concentrezi mai mult pe casa si pe viata de familie. Vrei sa te bucuri de un mediu familiar si iti iei cateva zile libere. Nu vrei sa calatoresti si nici macar sa pleci din locuinta ta, asa ca planuiesti sa te cuibaresti in pat si sa citesti o carte buna sau sa iti urmaresti serialul preferat.

Sagetator

Deplasari scurte, mici comisioane si multe acte. Asa o sa arate saptamana ta la locul de munca. Ai ramas in urma cu semnarea unor documente si acum le-a venit randul. Si acasa o sa fii destul de agitat, pentru ca partenerul de viata vrea sa faca mici modificari in privinta designului interior. Chiar daca nu esti foarte incantat o sa ii faci pe plac pana la urma.

Capricorn

Pentru tine conteaza situatia financiara in aceasta perioada, asa ca faci multe calcule zilele urmatoare. Un banut nu intra in portofel fara sa aiba o destinatie bine stabilita inca de la inceput. Ceva mai greu va fi cu copiii din familie, care nu inteleg notiunea de economie. La distractie trebuie sa te astepti abia pe la sfarsitul saptamanii.

Horoscop realizat de Zaza

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#horoscop saptamanal ianuarie, #horoscop saptamanal, #horoscop saptamanal 2016 , #horoscop zilnic