Horoscop saptamanal: 25 - 31 iulie 2016

Duminica, 24 Iulie 2016, ora 12:05
6281 citiri
Horoscop saptamanal: 25 - 31 iulie 2016
Foto: Ziare.com

Leu

Ceea ce pentru tine e de nepretuit, pentru altii poate sa nu insemne nimic. Cu cat vei tine seama mai mult de acest aspect, cu atat mai bine va fi pentru tine. Ai langa tine oameni care te sprijina neconditionat, in timp ce altii asteapta si doar privesc. Nu uita sa fii recunoscator celor din prima categorie. E o perioada in care vei raspunde cu entuziasm unor ocazii de distractie. Atentie la relatiile cu autoritatile si la perioada dedicata odihnei, pe care tinzi sa o neglijezi.

Fecioara

O perioada favorabila pe plan amoros, dar si proiectelor noi, pe teme pe care nu le-ai abordat pana acum. Iti vei duce la bun sfarsit planurile, dar numai prin munca multa. Din fericire, nu ti-e teama de ea, asa ca ai toate sansele de reusita. Mare atentie la erori, pentru ca vei plati pentru actiunile tale. Se anunta o iesire cu intreaga familie.

Balanta

Simti nevoia sa-i ajuti pe cei din jur si vei fi rasplatit. Vei participa la o reuniune cu prietenii, care iti va reumple bateriile. In ceea ce priveste investitiile, incerci sa prinzi mai multi iepuri deodata. Strategia se dovedeste a fi una buna, care va da rezultate foarte curand. Progresul vine, chiar daca in pasi marunti. Spre sfarsitul saptamanii, intri in contact cu oameni importanti si discutati despre lucruri la scara mare.

Scorpion

O intalnire de afaceri se dovedeste a fi un succes. Incearca, in urmatoarea perioada, sa-ti folosesti mai mult logica si sa nu iti lasi comportamentul sa fie dictat de emotii. Se impune un pic de concentrare pe viata personala, de cuplu, favorizata de astre. N-ar fi rau sa stai mai mult pe acasa. Poate n-ar fi rau nici sa fii mai atent la comportamentul tau in relatiile cu ceilalti.

Sagetator

Daca vrei sa ai succes, trebuie sa actionezi. Amana insa deciziile daca esti extenuat. Daca lucrurile nu ies asa cum ti-ai dorit, inainte sa dai vina pe altii, priveste in ograda da. La mijlocul saptamanii, ia-ti putin timp liber pentru a rezolva cateva chestiuni legate de locuinta. Te vei simti eliberat odata ce vei scapa de acest stres. Apoi, poti incepe un nou proiect. Treci printr-o perioada in care banii tin cu tine si obtii in timp record orice act ai nevoie.

Capricorn

Planurile pe care le faci pentru o excursie pe care o astepti de multa vreme sunt umbrite de toanele cuiva. In alta ordine de idei, treci printr-o perioada in care talentele artistice iti sunt puse in valoare. Mare atentie la ce-ti doresti, pentru ca se poate indeplini. Nu face compromisuri, ai grija la ofertele pe care le primesti. Daca sunt prea frumoase pentru a fi adevarate, probabil ca nici nu sunt. Aminteste-ti in permanenta ce ai si nu te gandi la ce nu ai. O perioada favorabila pentru cuplu.

Varsator

Foloseste-te de creativitate pentru a adauga calitate vietii tale. Sunt multi cei care apreciaza aceasta "amprenta" a ta. Pe de alta parte, insa, nu uita ca azi poti fi vazut intr-o lumina buna, pentru ca maine sa pici in dizgratie. In perioada aceasta, prioritatile tale sunt iubirea, socializarea, incercarea de a imbina afacerile cu placerea. Te faci placut cu usurinta, reusesti sa atragi atentia cui trebuie. Unii nici nu sunt pregatiti pentru un asemenea farmec. E o perioada in care renunti la vechi si imbratisezi noul.

Pesti

Numara-ti banii inainte de a pleca la cumparaturi. Incearca sa nu inchei intelegeri sau sa semnezi contracte in acesta perioada. Asculta cu atentie ceea ce au altii de spus si nu incerca sa faci schimbari acolo unde nu e nevoie. O perioada buna pentru munca in echipa, care te va ajuta si sa imbunatatesti relatiile cu cei cu care lucrezi. Nu impartasi secretele tale celorlalti, nici macar apropiatilor.

Berbec

Cauti pe cineva anume, pentru o relatie romantica, si ai toate sansele sa gasesti acea persoana. E o perioada buna pentru a incepe un angajament. E nevoie sa faci schimbari pe mai multe planuri, dar ia-o treptat. Nu te lasa purtat de val, traieste constient si fii pregatit sa intervii atunci cand se iveste ocazia de a imbunatati ceva in viata ta, lucruri pe care credeai ca nu le poti schimba.

Taur

Atentie la cei pusi doar pe harta si scandal, dar si la cheltuieli. E posibil totusi sa investesti intr-un obiect care sa faca tot banii. O schimbare de atitudine va insemna si un nou inceput. Creativitatea e la cote inalte, asa ca toate reflectoarele sunt pe tine. Ai grija sa nu-ti strici singur sansele, asteptand prea mult de la tine, in timp prea scurt. Ai incredere in tine, insa acorda-ti timp. Niste prieteni buni te tradeaza.

Gemeni

Pentru a evolua, trebuie sa lasi in urma trecutul. Sanse sa obtii bani din investitii personale. Partenerul incearca sa te convinga sa faci ceva ce inca nu esti pregatit. Invata sa spui "nu"! La mijlocul saptamanii, vei fi pus intr-o situatie in care e posibil sa izbucnesti. Concentreaza-te si nu le da altora satisfactie. Spre sfarsitul saptamanii vei incheia un contract. Citeste totul cu maxima atentie.

Rac

Inceputul de saptamana vine cu tensiuni. Vei cade prada emotiilor. Daca vrei sa iei hotarari importante, incearca sa iesi din aceasta stare. Asculta cu atentie in jur, fa compromisurile potrivite si toata lumea va fi fericita. Vei trece cu brio de o perioada dificila. Urmeaza o perioada in care te simti energic, in care-ti vei reorganiza din coperta in coperta agenda. Vrei sa faci schimbari drastice si in ceea ce priveste relatia de cuplu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Horoscop saptamanal iulie, #Horoscop iulie, #horoscop 2016 , #horoscop zilnic