Horoscop saptamanal: 31 octombrie - 6 noiembrie 2016

Duminica, 30 Octombrie 2016, ora 12:30
13386 citiri
Horoscop saptamanal: 31 octombrie - 6 noiembrie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

Ti se ofera un motiv foarte bun pentru a amana o intalnire programata cu mai mult timp in urma. Vin in vizita niste prieteni dragi, care s-au mutat din tara de mai mult timp. La birou se anunta mare agitatie.

Sagetator

Experimentezi ceva pentru prima oara in viata. Poate fi vorba despre un nou job sau chiar un sport extrem. Trebuie sa fii 100% sigur ca acest lucru este ceea ce iti doresti, asa ca nu te lasa influentat de nimeni.

Capricorn

Te concentrezi pe un eveniment important pentru familia ta. Ai muncit mult pentru acesta si vrei sa iasa totul ca la carte. O femeie care locuieste cu tine sau in apropierea casei tale iti face o surpriza.

Varsator

Pregateste-te pentru noi oportunitati in cariera. Ti se fac propuneri pe care cu greu le poti refuza. Si nici nu trebuie, pentru ca rar se ivesc astfel de ocazii. Seara incearca sa stai mai mult pe acasa, pentru ca urmeaza sa primesti un colet.

Pesti

Te intalnesti cu un nepot sau cu o alta ruda, mai tanara ca tine. Persoana aceasta o sa iti ofere o lectie importanta de viata. Te impresioneaza optimismul de care da dovada si trebuie sa inveti din atitudinea sa.

Berbec

Vestea buna a acestei saptamani este ca cineva din familie o sa fie mama. Actiunile unei femei tinere te fac sa iei o decizie importanta pentru viitorul tau si al partenerului de viata. Miercuri sau joi intre in contact cu niste oameni care iti vor crea o stare de spirit nu tocmai buna si de data aceasta te convingi ca trebuie sa te indepartezi de ei.

Taur

O femeie iti ofera o veste buna in aceasta saptamana. Faci o impresie buna atunci cand te prezinti la o intalnire de afaceri sau la un interviu. Esti foarte atent cu o persoana care ti-a fost alaturi cand ti-a fost greu si care acum trece printr-o perioada dificila.

Gemeni

Esti destul de retinut in remarci in aceasta perioada, pentru ca nu vrei sa jignesti pe cineva. Esti foarte sincer, dar aceasta atitudine s-ar putea sa iti dauneze in afaceri. In weekend o sa iei parte la o petrecere.

Rac

In urma unei intalniri la care au participat multe persoane cunosti un om care o sa iti devina prieten pe viata. Cineva din copilaria ta incepe sa iti dea semne de viata si il stii ca nu este sincer. Astepti sa vezi ce vrea sa obtina.

Leu

Esti foarte sensibil si orice cuvant nepotrivit te poate face sa izbucnesti in plans. Pe de-o parte, iti va prinde bine, pentru ca te vei elibera de energiile negative. Vestile bune vin de la o persoana mai tanara din familie.

Fecioara

Ai mari asteptari de la ceea ce urmeaza sa se intample in primele zile ale acestei saptamani. Ai grija cand discuti cu cineva ca mai mereu intentiile nu sunt chiar ceea ce par a fi la prima vedere.

Balanta

In saptamana care se incheie ai tras din greu pentru a termina un proiect si meriti o pauza. Nu trebuie neaparat sa pleci din oras, ci doar sa stai acasa si sa iti incarci bateriile.

Citeste si Horoscopul lunii octombrie si Horoscopul pentru 2016

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop saptamanal octombrie, #Horoscop saptamanal noiembrie, #horoscop 2016 , #horoscop zilnic