Horoscop saptamanal: 8 - 14 mai 2017

Duminica, 07 Mai 2017, ora 13:21
6673 citiri
Horoscop saptamanal: 8 - 14 mai 2017
Foto: Ziare.com

Taur

Lucrurile merg bine, atat acasa, cat si la munca, astfel incat simti nevoia de a-ti face planuri de viitor. Daca inca nu esti foarte decis cu privire la acesta, fa-ti macar planurile de vacanta.

Gemeni

Firea ta duala se manifesta in aceasta perioada in toata complexitatea ei. Sunt persoane carora le arati o fata si alta celorlalti. E posibil sa-i bulversezi pe cei apropiati si, daca nu esti atent, chiar pe tine. N-ar fi rau sa-ti faci ordine in ganduri si trairi.

Rac

Simti nevoia de frumos sub toate formele, asa ca vizitezi o galerie de arta, mergi la teatru sau la un film independent ori te apuci de un nou hobby. Te umpli de bine pentru o perioada destul de lunga, iar asta se va vedea inclusiv in relatia de cuplu.

Leu

Te asteapta o perioada plina de aventura. E posibil sa mergi intr-o excursie, vacanta, poate chiar peste granita si care sa implice si ceva adrenalina. Daca nu poti sa-ti iei liber, vei avea grija sa-ti umpli timpul liber cu tot felul de activitati la care de o vreme doar visezi.

Fecioara

Ai nevoie sa-ti faci ordine in viata, poate si in cea a celor apropiati. Disciplinata cum esti, nu ai probleme cu propria organizare, insa daca vrei sa-i ajuti si pe altii, ar trebui sa dai dovada de tact.

Balanta

A venit momentul sa asculti, sa asculti chiar si atunci cand oamenii nu ti se adreseaza. Vezi cum altii isi rezolva problemele, asculta cum interactioneaza intre ei si invata ceva din asta. Ar trebui sa lucrezi mai mult la capitolul comunicare.

Scorpion

E posibil sa primesti niste critici, insa nu ar trebui sa reactionezi pripit. Tot ce ti se spune zilele acestea vine din inima si e 100% sincer, asa ca nu ar fi rau sa reflectezi un pic la cele auzite.

Sagetator

Preferi sa-ti petreci cateva zile cu tine, gandindu-te la tine, la viata ta. Daca ai rabdare sa-ti analizezi toate gandurile, s-ar putea sa ajungi la niste concluzii interesante, valoroase.

Capricorn

Nu te mai grabi sa tragi concluzii, sa dai verdicte. Lucrurile nu sunt adesea asa cum le percepi la prima vedere. Analizeaza si sfaturile primite, e posibil sa descoperi intelesuri ascunse.

Varsator

E admirabil ca ai idei clare, care in general nu pot fi clintite. Nu lasa insa ca pareri avizate sa treaca pe langa urechile tale, nu lasa ca ipoteze interesante sa treaca nebagate in seama. Poti ajunge sa traiesti intr-o realitate paralela, iar din punct de vedere profesional nu e deloc de dorit.

Pesti

In comunicare e de preferat sa fii pe deplin sincer. Mare grija insa daca discutiile se poarta cu tauri, scorpioni sau varsatori, unde ar trebui sa-ti indulcesti sau nuantezi spusele. Intuitia te va ajuta sa stii cand se impune un alt ton. Legat de propria persoana si ceea ce ti se intampla, primul impuls e cel corect, cel pe care ar trebui sa-l urmezi.

Berbec

E cazul sa incerci sa-ti rezolvi problemele, sa treci la actiune. Macar solutioneaza o parte dintre ele, pentru a scapa de o parte din povara si a putea merge cu capul sus mai departe.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#horoscop saptamanal 8 mai, #horoscop saptamana 8 mai, #horoscop mai , #horoscop zilnic