Horoscop saptamanal: 9-15 ianuarie 2017

Duminica, 08 Ianuarie 2017, ora 17:59
12045 citiri
Horoscop saptamanal: 9-15 ianuarie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Capricorn

Jumatatea ta iti este alaturi in tot ceea ce faci, mai ales ca ai facut o schimbare de ordin social si iti este greu sa te acomodezi. S-ar putea sa apara o calatorie in interes de serviciu. Nu se anunta probleme financiare majore, dar e posibil ca sanatatea sa iti dea batai de cap din cauza programului incarcat.

Varsator

Vrei sa reiei legatura cu membrii familiei cu care nu ai vorbit de multa vreme. Pe plan profesional esti pregatit sa iti invingi temerile si sa fii cel mai bun. Trebuie sa te astepti si la concurenta, caci nu esti singurul care incepe saptamana cu aceste ganduri.

Pesti

Visezi la libertate si independenta, dar trebuie sa fii rational si sa pui lucrurile in balanta. Nu face excese de niciun fel, pentru a nu termina saptamana in pat. Prietenii se afla mai tot timpul aproape si, de aceea, ai o dispozitie buna.

Berbec

Te poti astepta la evenimente placute care au legatura cu familia. Poate fi vorba despre o aniversare sau chiar vesti legate de o logodna. Nu sunt excluse calatoriile legate de munca, dar verifica foarte bine daca nu exista niciun pericol pe traseu. Cineva din familie se ofera sa iti ofere asistenta financiara in privinta unei probleme care se accentueaza.

Taur

Aceasta saptamana vine cu o multime de sanse pentru promovare, important este sa fii atent cand apare sansa. Nu ti se va servi nimic pe tava, ci va trebui sa citesti printre randuri. O femeie iti va aduce vesti bune inspre weekend. Vei scoate bani din buzunar pentru niste cumparaturi de ultim moment.

Gemeni

Nu se anunta nimic special nici pe plan personal, dar nici la munca. Te vor face, totusi, sa tresari niste vesti legate de bani. Te grabesti sa pui punct unor discutii din familie care nu duc nicaieri si te si impiedica sa te concentrezi pe ceva cu adevarat important.

Rac

Vestile bune vin de la un copil sau au in centrul atentiei un copil din familie. Se anunta multa treaba la job, asa ca incepe fiecare dimineata cu o cafea tare. Nu te grabi sa te increzi in oameni pe care nu ii cunosti de multa vreme.

Leu

Un amic are nevoie de ajutorul tau si lasi orice altceva pentru a-i fi alaturi. Acesta organizeaza un eveniment special pentru el si partener si vrei sa fie multumit. Daca ai de luat decizii importante cu privire la slujba, ofera-ti timpul necesar de gandire.

Fecioara

O sa ai parte de realizari mai mari decat te-ai fi asteptat. La inceput de saptamana o sa te gandesti mai mult la tine si o sa faci ceva pentru propriul confort. Apoi, o sa vina si randul celorlalti. Weekendul te gaseste intr-o dispozitie de milioane, mai ales in plan sentimental.

Balanta

Ai mari sperante si asteptari legate de locul de munca. A venit momentul ca promisiuni vechi sa fie indeplinite si sa pornesti pe un nou drum. Evita intalnirile cu rudele problematice, pentru a nu iti stirbi din fericire.

Scorpion

Inchei parteneriate sau macar stabilesti termenii pentru a duce la bun sfarsit ceva despre care ai discutat inca din ultimele luni ale lui 2016. Este de asteptat si o mica dezamagire provocata de o femeie.

Sagetator

Esti omul pe care toata lumea vrea sa il intalneasca in aceasta saptamana. Sfaturile care ti se vor cere ii vor ajuta pe cativa cunoscuti sa rezolve conflicte vechi. Totusi, ai grija ce si cui spui pentru ca unii oameni au 100% incredere in tine. Nu te juca cu soarta lor.

Citeste si Horoscopul lunii ianuarie, dar si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#horoscop saptamanal ianuarie, #horoscop 9 15 ianuarie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic