Horoscop zilnic: 1 mai 2020

Vineri, 01 Mai 2020, ora 07:32
9881 citiri
Horoscop zilnic: 1 mai 2020

Taur

Daca ai tot amanat rezolvarea unor probleme casnice sau familiale, astazi se pare ca nu-ti mai poti permite sa faci asta. Probabil ca nu vei fi foarte bucuros sa cheltuiesti timp si energie pentru a te ocupa de aceste probleme, insa nu ai incotro, mai ales ca si familia tinde sa te preseze.

Pe de alta parte, este posibil ca astazi sa fie nevoie sa repari niste defectiuni aparute in locuinta sau sa cumperi un obiect de uz casnic.

Gemeni

O zi cu multe emotii sau nervozitate. Luna in Leu, in zona comunicarii, deplasarilor si schimburilor de orice fel, te poate face precipitat, impulsiv, nerabdator. Asadar, probabil ca cei din jur vor constata o anume intoleranta fata de felul lor de a fi si vorbi.

De aceea, iti recomand sa iei lucrurile usor si sa fii ceva mai tolerant cu cei din preajma, dar mai ales cu colegii. Daca ai de lucrat cu documente, daca scrii articole sau te ocupi de corespondenta, asigura-te ca mesajele ajung la destinatie.

Rac

Luna plasata in Leu anunta stres manifestat in relatia cu banii. Este posibil ca astazi sa te ambitionezi si sa fortezi mana cuiva, pentru a-ti recupera niste bani sau pentru a obtine ceva ce ti se cuvine.

In orice caz, pot exista discutii aprinse cu o cunostinta sau un prieten, poti face tot felul de calcule, pe tema unor venituri aferente unui proiect la care lucrati impreuna.

Leu

Luna iti traverseaza zodia si formeaza aspecte tensionate, ceea ce inseamna ca astazi tinzi sa fii destul de irascibil, dar si ambitios si pus pe fapte mari. Daca in ultima vreme ai constatat niste nereguli la locul de munca sau te-ai simtit nedreptatit, astazi nu mai esti dispus sa inchizi ochii si sa accepti, ci esti hotarat sa ceri niste explicatii, chiar si sefilor, sau sa clarifici lucrurile.

Atentie insa la lipsa de diplomatie.

Fecioara

Este posibil ca astazi sa te simti agitat, sa ai tot felul de framantari, sa te napadeasca tot felul de griji referitoare la viitorul tau sau la un proiect specific. Poate fi vorba despre amanarea sau anularea unei calatorii sau despre emotiile aferente asteptarii unui raspuns de la o persoana oficiala sau o institutie.

Informatiile care ajung la tine s-ar putea sa nu fie foarte placute la prima vedere sau auzire, mai bine zis, nu sunt cele asteptate de tine. Dar, daca ai rabdare, s-ar putea ca la momentul potrivit sa constati ca totul a fost spre binele tau.

Balanta

Luna in Leu se plaseaza, in cazul tau, in zona prietenilor, aspiratiilor, proiectelor si sustinatorilor. E posibil ca astazi sa apara tot felul de neintelegeri si rastalmaciri ale cuvintelor, mai ales cand sunt bani la mijloc.

In acest context, sfatul meu este sa amani alegerile importante, pe termen lung, si sa incerci sa fii conciliant si diplomat in relatiile cu prietenii. De asemenea, amana orice discutie despre bani si separa prieteniile de afaceri.

Scorpion

Luna plasata in Leu activeaza zona carierei. S-ar putea sa ai senzatia ca lupti cu morile de vant si chiar exista riscul de a intra foarte usor in conflict cu sefii sau cu alte persoane cu autoritate din viata ta. Parteneriatele sunt si ele destul de incercate si se cer reconfigurate.

Fa asta cu mai multa intelepciune si detasare. Altfel, risti sa indepartezi de langa tine oameni pretiosi.

Sagetator

In cazul tau, Luna activeaza zona studiilor inalte, a mentalului superior, dar si a sperantelor si idealurilor. Prin influenta, zona muncii primeste si ea impulsuri tensionate, astfel ca este posbil ca grijile si emotiile sa fie legate de locul de munca si de schimbarile care se produc sau sunt pe cale sa se produca aici.

In contextul dat, recomandarea mea este sa incerci sa fii ceva mai flexibil, sa ai mai multa credinta si rabdare. Evita conflictele, care pot aparea la tot pasul daca te incapatanezi sa demonstrezi ca ai dreptate in toate.

Capricorn

Astazi, incearca sa eviti extravagantele, teribilismul si speculatiile. Asta pentru ca orice extravaganta are un pret destul de scump astazi, platit printr-o mica accidentare sau o pierdere baneasca.

De asemenea, evita sa iei sau sa dai bani cu imprumut. De fapt, cel mai bine este ca astazi sa te concentrezi asupra interiorului tau si asupra dorintelor cele mai intime ale inimii tale.

Varsator

Parteneriatele pot fi testate de aparitia unor neintelegeri. In orice caz, se pare ca esti tinta unor atacuri venite din partea partenerului de viata sau a unui partener de afaceri. Ti se cere socoteala, ti se reproseaza tot felul de lucruri, se proiecteaza asupra ta tot felul de asteptari.

Nu este exclus sa ti se dea un ultimatum. In aceste conditii, cel mai bine este sa nu ripostezi, ci sa-i lasi pe cei din jur "sa-si faca numarul". Discuta toate problemele cand atmosfera se relaxeaza si incearca sa nu iei lucrurile personal.

Pesti

Luna plasata in zona muncii si sanatatii iti poate aduce ceva intrigi si tensiuni la locul de munca sau poate produce reactivarea unei probleme de sanatate. Sfatul meu este sa fii atent la atitudinea pe care o adopti in relatie cu colegii, pentru ca ai tendinta sa fii prea dominator, ceea ce duce la animozitati si chiar certuri.

De asemenea, evita excesele alimentare si de orice alta natura, ia lucrurile incet si fii atent unde pui documentele cu care lucrezi sau cum transmiti informatiile si mesajele.

Berbec

Contextul astrologic de astazi te poate face destul de impulsiv si dornic sa fii in centrul atentiei cu orice pret. Inclinatia catre manifestarea ego-ului este foarte mare, mai ales in relatia de iubire. Asa ca incearca sa fii ceva mai modest si sa tii cont si de sentimentele celui de langa tine, cand iei decizii sau cand ai ceva de spus.

Pe de alta parte, zona banilor este destul de vulnerabila, tot din cauza impulsivitatii, care se poate manifesta si la cumparaturi. Asadar, fii cumpatat si prudent.

Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că Guvernul le-a promis românilor că menţinem plafonarea preţurilor la energie şi gaze până în primăvara lui 2025 iar astăzi, în...
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
#horoscop 1 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2020 , #horoscop zilnic