Horoscop zilnic: 1 noiembrie 2018

Joi, 01 Noiembrie 2018, ora 09:18
5710 citiri
Horoscop zilnic: 1 noiembrie 2018

Scorpion

Se contureaza noutati legate de domeniul socio-profeisonal si de imaginea personala in ochii celorlalti. Prezinta-te cum se cuvine, pentru ca astfel iti poti crea noi culoare de dezvoltare profesionala si sustinere sociala din partea altora.

Este posibil sa obtii functii de raspundere. Sefii si reprezentantii institutiilor oficiale te sustin, dar colegii nu. Fii prudent, discret si indeplineste-ti atributiile corect si la timp. Dupa-amiaza petrece-o alaturi de familie.

Sagetator

Dorinta de elevare spirituala poate fi astazi incununata de succes.

Pe de alta parte, demersurile legate de calatorii in strainatate sau de abordare a unor studii pe termen lung vor incepe sa dea roade. Sunt momente bune pentru a-ti alcatui planuri noi de calatorii si de relationare cu persoane aflate departe de granitele tarii.

Totusi, evita sa iei decizii importante sau sa semnezi documente oficiale. Dupa-amiaza, delecteaza-ti sufletul cu vizionarea unei piese de teatru sau a unui film bun.

Capricorn

Se contureaza noi oportunitati de castig de la si prin altii. Ceva vreme de acum incolo vei beneficia de ajutor material fie din mosteniri, fie de pe urma partenerului de viata sau a unei colaborari. In cazul unui divort se vor lamuri lucrurile, iar partajul va se desfasura mai usor.

Totusi, ar fi bine sa ai in vedere si castigurile obtinute din activitatea desfasurata in cadrul unui loc de munca. Pe de alta parte, astrele iti favorizeaza sustinerea materiala, tocmai pentru a-ti indrepta privirea si spre laturile spirituale ale vietii.

Varsator

Zi favorabila relatiilor parteneriale. Este posibil sa stabilesti noi colaborari cu oameni valorosi. Insa nu toata lumea din preajma ta, care doreste sa iti fie alaturi, este bine intentionata. Deocamdata prospecteaza piata si lasa deciziile importante pentru zilele urmatoare.

De retinut ca domeniul socio-profesional este in continua schimbare si este nevoie sa te bazezi doar pe fortele tale. Dupa-amiaza rezerva-ti momente de liniste, pentru ca sanatatea este vulnerabila.

Pesti

Ziua iti aduce rasturnari de situatie la serviciu. Se deschid culoare profesionale noi, fie prin imbunatatirea conditiilor de munca, fie prin diversificarea activitatii profesionale. Fii prudent si bazeaza-te mai mult pe fortele tale.

Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului circulator. De evitat pe cat posibil consultatiile, analizelele medicale si interventiile chirurgicale, pentru ca erorile pot fi frecvente. Dozeaza-ti eforturile si odihneste-te mai mult!

Berbec

Contextul astral de astazi iti va crea efecte in relatiile sentimentale si in cele cu copiii. Se poate contura la orizont o iubire noua, care sa aduca si un copil.

Pe de alta parte, ar fi bine sa-ti orientezi gandurile si eforturile catre dezvoltarea unui hobby, pentru ca are toate sansele sa devina ceva mai tarziu o adevarata profesie.

Evita dialogurile importante, promisiunile sau deciziile. Dupa-amiaza este loc berechet de distractii!

Taur

Zi importanta la capitolul relatii familiale si spatiu locativ. Sunt momente bune pentru a trasa fie planuri mari legate de imbunatatirea conditiilor de trai, fie cumparaturi de anvergura pentru casa. Exista tensiuni intre tine si ceilalti membri ai familiei, de aceea, fii prudent.

Totul pleaca de la bani sau de la opinii diferite vizavi de amenajarea casei. Ar fi bine sa tii cont si de parerile si nevoile celorlalti. Dupa-amiaza, aduna-i pe cei dragi la o cina festiva.

Gemeni

O intalnire neasteptata cu un prieten vechi sau cu o ruda te va pune pe ganduri. Vin catre tine informatii diverse, dar unele nu iti sunt de folos. Mentalul este confuz si cu greu poti lua decizii.

Evita dialogurile importante si fii cat mai discret. Se prefigureaza in preajma ta persoaje noi, alaturi de care vei construi relatii bune si durabile. Totodata va fi nevoie sa calatoresti pe distante scurte, fie de agrement, fie in scop profesional.

Rac

Se deschid noi culoare de castig din activitatea desfasurata la un loc de munca. Insa exista si varianta sa incepi sa castigi bani dintr-un hobby. Recomandabil este sa-ti reorganizezi planurile de viitor si sa te gandesti sincer ce anume ti-ar placea sa lucrezi, dar sa-ti si asumi responsabilitatea pentru acestea.

Evita eforturile fizice si mentale, deoarece energia vitala este fluctuanta. Odihneste-te, plimba-te in aer liber si hraneste-te suficient.

Leu

Este ziua ta deosebita. Sunt momente favorabile pentru a-ti croi planuri noi, ce vor avea repercusiuni pentru multa vreme de acum incolo.

Detaseaza-te de tot si toate. Fii cat mai discret si evita sa te implici in viata si treburile altora. Astrele te sfatuiesc sa-ti modelezi personalitatea si modul de a relationa cu ceilalti. Unii apropiati stau constiincios la panda, mai ales in domeniul profesional si tes provocari. Prudenta si rabdare!

Fecioara

O zi cu stari contradictorii. Sunt posibile insomnii, vise si viziuni premonitorii, dar benefice, pentru ca iti ofera informatii pretioase legate de oamenii si evenimentele din viata ta.

Recomandabil ar fi sa-ti iei liber si sa te ocupi pe indelete de sufletul tau. Viziteaza locuri sfinte, incarca-te cu energia lor si odihneste-te mai mult.

Se pot accentua unele afectiuni, insa foloseste doar remedii naturiste pentru imbunatatirea starii tale generale.

Balanta

Vin in preajma prieteni si sustinatori noi. Iti sunt favorizate dialogurile si intalnirile cu persoane interesante, de buna calitate, persoane care iti pot ramane alaturi vreme lunga de acum incolo.

Insa esti destul de introvertit si asta iti poate frana toate tipurile de relatii. Fii prudent mai ales in relatiile cu femeile, pentru ca se pare ca au interese ascunse, total diferite de ale tale. Dupa-amiaza, bucura-te de o intalnire cu cei dragi.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 1 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic