Horoscop zilnic: 13 decembrie 2019

Vineri, 13 Decembrie 2019, ora 07:29
11208 citiri
Horoscop zilnic: 13 decembrie 2019

Sagetator

Aspectele financiare sunt o tema importanta. Este o zi buna pentru achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Functie de caz se pot rezolva chestiuni legate de mosteniri sau partaje specifice divortului.

La serviciu este multa forfota, colegii iti sunt alaturi, dar sefii nu. Fii prudent, dozeaza-ti eforturile si ocupa-te doar de treburile tale. Relaxeaza-te mult!

Capricorn

Pentru tine este o zi interesanta la capitolul relatii parteneriale. Sunt posibile neintelegeri in relatia de cuplu, dar cu prudenta si intelepciune se pot depasi momentele delicate.

Pe de alta parte, unele colaborari sau proiecte iti pot da batai de cap. Selecteaza cu atentie activitatile si tine cont de ce iti doresti cu adevarat. Dupa-amiaza, aduna-i pe cei dragi la o sueta.

Varsator

Multe treburi la serviciu! Cu toate ca ai elan si dorinta sincera de a rezolva totul corect si la timp, sanatatea este deficitara. Relatiile colegiale lasa mult de dorit, iar sefii nu prea sunt de gasit.

Selecteaza-ti prioritatile si ocupa-te doar de activitatile usoare. Vei reusi sa depasesti totul cu bine, daca te concentrezi numai pe treburile tale. Dupa-amiaza, plimba-te in aer liber!

Pesti

Minunata zi pentru tine. Esti vesel, creativ, ai chef de viata, iar iubirea ocupa primul loc in preocuparile tale. Relatia cu persoana iubita poate cunoaste ceva fluctuatii, dar nu sunt motive de ingrijorare.

Altii se pot ocupa de copii si de problemele lor. Evita cheltuielile extravagante. In a doua parte a zilei, organizeaza o petrecere pentru cei dragi.

Berbec

Pentru tine este o zi adecvata treburilor casnice. Poti face usor curatenii generale, reparatii curente sau reamenajari de decor. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar se va putea cadea la pace.

Atentie la tendinta de a-ti orienta eforturile si gandurile catre prieteni. Se pot isca conflicte majore in casa din cauza lor. O discutie cu rudele iti poate aduce clipe frumoase.

Taur

Se pare ca tu esti nevoit sa faci mai multe drumuri astazi. Scopurile pot fi diverse, insa te vei alege cu ceva foloase.

Pe de alta parte, este o zi buna pentru a-ti imbogati palmaresul educativ cu studii. Iti sunt favorizate examenele, interviurile sau demersurile necesare inscrierii sau finalizarii unui curs. Fii prudent si ocupa-te pe indelete de propria-ti instruire.

Gemeni

Cadourile si recompensele vor fi la ordinea zilei pentru tine. Sunt momente bune pentru cumparaturile zilnice, insa orienteaza-te doar spre strictul necesar.

Energia vitala fluctueaza destul de mult, asa incat recomandabil este sa faci treburi usoare. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului uro-genital. Spre finalul zilei, delecteaza-ti sufletul cu o carte buna.

Rac

Esti plin de energie, ai chef de tot si toate, dar bine ar fi sa te ocupi doar de treburile tale. Astrele te sfatuiesc sa iti programezi vizite la saloanele de intretinere corporala sau cursuri de dezvoltare personala si relationala.

Prietenii iti sunt alaturi, dar fii prudent. Nu divulga planurile tale de viitor. In a doua parte a zilei, verifica situatia bugetului de venituri si cheltuieli.

Leu

Starea ta de spirit fluctueaza destul de mult astazi. Sunt momente bune de a sta doar cu tine insuti si de a face o analiza minutioasa a evenimentelor petrecute in ultimul timp. Se pare ca punctele vulnerabile se afla in zona casei si a relatiilor familiale.

Bine ar fi sa iti setezi prioritatile si sa tii cont doar de ce iti doreste sufletul tau. Plimba-te in aer liber si odihneste-te mult.

Fecioara

Relatiile cu prietenii sunt pe primul loc. Intalniri, dialoguri, sfaturi - toate iti vin in ajutor. Unele informatii sunt neplacute sau alarmante, dar selecteaza doar ce iti este de folos momentan.

Se pot ivi mici conflicte cu cineva apropiat, dar farmecul tau va reusi sa lamureasca lucrurile. In a doua parte a zilei, viziteaza o galerie de arta, vizioneaza un film deosebit sau o piesa de teatru.

Balanta

Razele astrelor se oglindesc in zona carierei si a imaginii publice. Sunt posibile mici conflicte cu sefii sau autoritatile. Astfel, imaginea ta in ochii celorlalti va avea de suferit, dar sunt momente pasagere.

Atentie la segmentul financiar! Discordia se afla aici, asa incat evita cheltuielile si dozeaza-ti eforturile. Spre sfarsitul zilei se recomanda plimbari in aer liber.

Scorpion

Relatiile cu strainatatea alcatuiesc subiectul principal al zilei. Sunt momente favorabile pentru a face demersuri specifice unei calatorii departe de granitele tarii, atat in scopuri de agrement, cat si in scopuri profesionale.

Pentru altii se pot ivi probleme legate de studii universitare sau pe termen lung. In a doua parte a zilei se recomanda activitati culturale.

Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
#horoscop 13 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic