Horoscop zilnic: 14 decembrie 2018

Vineri, 14 Decembrie 2018, ora 07:44
7664 citiri
Horoscop zilnic: 14 decembrie 2018

Sagetator

Este indicat sa te ocupi de treburi gospodaresti si de relatiile cu membrii familiei. Sunt posibile discutii furtunoase pe teme patrimoniale.

Sfatuieste-te cu cei dragi vizavi de planurile tale domestice. S-ar putea sa fii surprins de ideile si sugestiile lor. Pe seara e loc de distractii, dar nu forta nota. In umbra pandeste tentatia exceselor de orice fel.

Capricorn

Calatoriile pe distante scurte, fie in vizita la persoanele din anturajul apropiat, fie in scop profesional, sunt posibile acum.

Se recomanda prudenta in vorbe si fapte, pentru ca mentalul iti este bulversat, existand astfel un risc crescut de erori. Este bine sa vorbesti putin si sa fii atent in jurul tau.

Varsator

Planurile financiare iti vor fi rascolite de cheltuieli neasteptate. Pe de o parte, trebuie sa cumperi cele necesare traiului zilnic. Insa, pe de alta parte, din cauza partenerului de viata sau colaboratorilor s-ar putea sa platesti fie daune, de pe urma lor, fie alte tipuri de cheltuieli necesare lor. De retinut ca tentatia de a oferi bani oricum si oricui iti este daunatoare.

Pesti

O zi potrivita planificarii activitatilor pentru urmatoarele saptamani. Rezerva-ti momente de liniste si asterne pe hartie tot ce ai de facut.

Orienteaza-ti atentia si spre activitati de relaxare sau spre abordarea unui program de dezvoltare personala. Fereste-te sa te implici in trebuile altora. Exista riscul discutiilor aprinse.

Berbec

Ar fi bine sa te odihnesti zilele acestea. Se pot accentua afectiuni legate de sistemul digestiv, extremitatile picioarelor sau coloana vertebrala.

Pe de alta parte, linistea ti-ar putea fi tulburata de informatii primite pe cai neconventionale, legate de cei dragi. Detaseaza-te de tot si da-i timpului timp sa le rezolve el. Evita discutiile contradictorii si persoanele zgomotoase.

Taur

Relatiile cu prietenii iti pot oferi multe neplaceri. Sunt posibile discutii aprinse pe teme banale. Ar fi bine sa iti reevaluezi aceste relatii si sa renunti imediat la persoanele care te necajesc.

Gandirea si comunicarea sunt viciate, de aceea, alege-ti cu grija vorbele si gesturile.

Gemeni

Esti inconjurat de multa lume zilele acestea. S-ar putea sa fii solicitat la serviciu, pentru intalniri si discutii ample cu reprezentanti de seama ai unor instituitii oficiale.

De retinut ca traversam o perioada in care una se gandeste, alta se spune si cu totul altceva se intelege. Asculta atent ce ti se spune.

Rac

Sunt zile in care mentalul iti este foarte rascolit. Ar fi bine sa iti dozezi eforturile, sa vorbesti strictul necesar si sa eviti discutiile contradictorii.

Posibil sa fii nevoit sa calatoresti in diverse scopuri. Verifica atent conditiile de calatorie, dar si destinatia. Relaxeaza-te prin activitati pe care le crezi potrivite starii tale.

Leu

O zi buna pentru a analiza pe indelete evenimentele in care esti implicat. La prima vedere ai multe de facut si esti foarte preocupat de sarcinile tale cotidiene. Insa, dincolo de aparente, prin tot ceea ce intreprinzi iti modelezi personalitatea incet, dar sigur.

Evita implicarea emotionala in treburile altora si concentreaza-te doar pe ceea ce iti este de folos.

Fecioara

Relatiile parteneriale te solicita mult. Se vor relua discutii pe teme vechi, in mod special legate de banii si bunurile administrate si folosite in comun.

Pe de alta parte, s-ar putea sa primesti cadouri neasteptate din partea altora, respectiv de la partenerul de viata, rude sau colaboratori. Tine doar pentru tine planurile tale de viitor!

Balanta

Ai multe treburi de rutina, fie acasa in mediul familial, fie la serviciu. Bazeaza-te mai mult pe fortele tale, pentru ca ajutoare exterioare nu prea iti vin.

Ar fi bine sa te odihnesti si sa eviti provocarile celorlalti. Chestiunile parteneriale au nevoie de rezolvari imediate, insa tine cont de vocea ta interioara.

Scorpion

Persoana iubita si copiii te solicita mult. Sunt posibile discutii aprinse pe seama faptului ca esti mult prea implicat in treburile tale profesionale, in dauna celor personale.

Este bine sa iti organizezi programul astfel incat sa petreci suficient timp si cu cei dragi. Acestia chiar au nevoie de sfaturile si prezenta ta in viata lor.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#horoscop 14 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic