Horoscop zilnic: 15 aprilie 2020

Miercuri, 15 Aprilie 2020, ora 07:32
10179 citiri
Horoscop zilnic: 15 aprilie 2020

Berbec

Relatiile cu prietenii sunt minunate. Este rost de conversatii de buna calitate. Chiar este posibil sa legi relatii noi sau sa reiei legatura (cel putin virtual) cu persoane cunoscute demult, dar de care nu mai stiai nimic in ultima vreme. Evita sa devii prea critic sau sa respingi autoritatea altora. Spre seara, oboseala isi va spune cuvantul, de aceea, rezerva clipe de odihna.

Taur

In plan profesional, se pare ca esti bine sustinut de sefi si chiar de unii colegi. Unii te vor lauda, iti vor aprecia meritele si eforturile depuse in campul muncii, in schimb, altii iti vor cauta nod in papura. Fii prudent cu toata lumea, pentru ca sunt multe masti si minciuni in preajma ta. Indeplineste-ti responsabilitatile cum stii tu mai bine si nu te lasa impresionat de spusele altora.

Gemeni

Esti hotarat sa-ti schimbi filozofia de viata si sa abordezi relatiile si evenimentele vietii de pe cu totul alte baze. In intampinarea acestora s-ar putea sa te orientezi spre a urma un program de instruire personala, profesionala sau diverse cursuri de formare cu oameni eruditi.

Studiile, participarea la cursuri sau demersuri intelectuale sunt variante de imbogatire educativa. Seara sunt momente bune pentru lectura.

Rac

Segmentul financiar comun cu altii este preocuparea majora a zilei. Sunt momente bune pentru a achita facturi, taxe sau alte tipuri de datorii. Relatiile cu institutiile financiare au sanse deosebite de dezvoltare.

In functie de nevoi si de situatia in care te afli, ia legatura cu specialistii financiari. Informeaza-te din surse verificate si alege variantele potrivite pentru a-ti asigura banii si bunurile.

Leu

Relatiile cu ceilalti sunt animate si foarte usor poti ajunge la discutii aprinse. Emotivitatea si subiectivismul sunt accentuate, asa incat evita dialogurile importante.

In special in plan profesional, se contureaza situatii care necesita atentie, efort prelungit si decizii rapide. Ar fi bine sa-ti revizuiesti colaborarile in care esti implicat si sa renunti la cele care iti aduc prea putine beneficii.

Fecioara

Esti foarte implicat in activitatile profesionale, existand riscul sa faci mai mult decat trebuie si sa gafezi serios. Fii prudent si rezuma-te la indatoririle tale.

Colegii se pot necaji si chiar iti pot reprosa destul de zgomotos faptul ca iti depasesti atributiile. Pe de alta parte, sanatatea este vulnerabila si ar fi bine sa te ingrijesti mai mult.

Balanta

Relatiile sentimentale capata o noua coloratura. Posibil sa te indragostesti si sa te apropii mai mult de copii. Tu prin definitie esti sociabil, asa incat perioada pe care o traversam iti va evidentia si mai mult aceasta calitate.

De retinut ca ti se va raspunde pe masura afectiunii pe care o oferi. Oferi mult, primesti mult, oferi putin, primesti putin.

Scorpion

Sufletul tau tanjeste dupa compania membrilor familiei sau se activeaza dorul de locurile natale si de fotografiile vechi. Printre activitatile prioritare ale zilei, rezerva momente pentru cei dragi sau pentru rememorarea unor experiente placute din trecut.

Gama de emotii parcursa astazi te oboseste si-ti sensibilizeaza mentalul, de aceea, fii prudent.

Sagetator

Emotiile sunt accentuate, astfel ca este dificil sa tii pasul intr-o conversatie sau sa fii realist vizavi de situatiile in care esti implicat. Gandurile iti sunt atrase de subiecte ezoterice, de insemnatatea lucrurilor dincolo de aparente.

Unii cunoscuti vor dori sa le oferi sfaturi sau sa le povestesti noile tale intentii. Vorbeste strictul necesar si fereste-te de a te implica in treburile altora.

Capricorn

Se pare ca te preocupa variante noi de castig din activitatea profesionala. Este o perioada in care s-ar putea sa primesti oferte de colaborare, de pe urma carora ai avea mult de castigat cel putin un an de acum incolo.

Totul este sa ai rabdare ca lucrurile sa-si urmeze cursul firesc si sa nu te grabesti in luarea deciziilor.

Varsator

Este o zi in care ai multa energie si dorinta de a rezolva cat mai multe treburi. Alcatuieste un plan de prioritati si urmeaza-l intocmai. Multi se vor oferi sa te ajute si bine ar fi sa accepti.

Neplaceri pot aparea din partea persoanei iubite sau a copiilor. Acestia vor ceva mai multa atentie din partea ta. Insa deocamdata ai nevoie sa te ocupi de tine si de treburile tale personale.

Pesti

Sunt momente favorabile pentru a desfasura activitati departe de ochii celorlalti. Rezerva momente de ragaz si gandeste-te pe indelete la planurile tale personale.

Exista puncte slabe, pe care le vei depista usor si pentru care ai sanse de a gasi solutii de imbunatatire. Cineva din anturajul profesional iti va oferi sfaturi si idei bune in acest sens. Fii cumpatat in vorbe si reactii!

Citeste si:
Fostul președinte al PNL Valeriu Stoica despre cum poate câștiga timp pentru negocieri Nicolae Ciucă:„Să-și depună mandatul și să spună «n-am reușit să fac majoritatea»”
Fostul președinte al PNL Valeriu Stoica despre cum poate câștiga timp pentru negocieri Nicolae Ciucă:„Să-și depună mandatul și să spună «n-am reușit să fac majoritatea»”
Premierul desemnat Nicolae Ciucă mai are timp până vineri să negocieze formarea unei majorități. Fostul președinte al PNL, Valeriu Stoica, a spus că Nicolae Ciucă poate cumpăra timp...
Cum s-au schimbat declarațiile oficialilor în funcție de cum a bătut valul 4 al pandemiei. De la ”am oprit pandemia”, la ”vorbim de o catastrofă”
Cum s-au schimbat declarațiile oficialilor în funcție de cum a bătut valul 4 al pandemiei. De la ”am oprit pandemia”, la ”vorbim de o catastrofă”
Valul patru al pandemiei de coronavirus a lovit puternic România, iar politicienii au fost surprinși și luați pe nepregătite. Au trecut în decurs de numai câteva luni de la afirmații precum...