Horoscop zilnic: 17 decembrie 2019

Marti, 17 Decembrie 2019, ora 07:54
10856 citiri
Horoscop zilnic: 17 decembrie 2019

Sagetator

O zi in care dorinta de rafinare sufleteasca este la cote inalte. Programeaza-ti activitati culturale si participarea la seminarii pe teme spirituale.

Pe de alta parte, relatiile cu strainatatea pot intra in sfera ta de interes. Este vorba despre calatorii indepartate, fie de agrement, fie pentru studii. La finalul zilei, astrele iti recomanda o petrecere alaturi de cei dragi.

Capricorn

Momente favorabile achitarii taxelor, impozitelor si datoriilor de orice fel. Pe de alta parte, s-ar putea sa primesti un cadou sau o recompensa cand te astepti mai putin. Oricum, tema principala a zilei sunt banii si bunurile materiale provenite de la altii.

Detaseaza-te de laturile materiale ale vietii si gandeste-te pe indelete de ce ai parte de anumite evenimente in jurul tau.

Varsator

Interesanta zi la capitolul relatii parteneriale. Sunt posibile discutii importante cu partenerul de viata sau cu cei de afaceri. Asculta ce au de zis ceilalti, chiar daca unele lucruri nu iti sunt pe plac.

In cazul colaborarilor, ar fi bine sa te gandesti la incetarea celor care nu te mai reprezinta si sa-ti orientezi eforturile catre altele mai profitabile.

Pesti

Te asteapta multa forfota la serviciu. Relatiile colegiale sunt destul de distorsionate, dar cu prudenta si discernamant vei putea evita provocarile si situatiile delicate.

Recomandabil este sa te ocupi doar de treburi usoare, pentru ca sanatatea este vulnerabila. Rezerva momente pentru detasare de cotidian si plimba-te mult in aer liber.

Berbec

O zi cu distractii si voie buna. Esti pus pe sotii, ai chef de aventuri, dar si cu ceva iz de amor. Insa cei din jur vor gusta putin sau deloc din umorul tau.

Relatiile sentimentale si cele cu copiii pot cunoaste neplaceri, de aceea, fii prudent. Sunt momente bune pentru a te ocupa si de un hobby. La sfarsitul zilei, aduna-i pe cei dragi la o mica agapa.

Taur

Activitatile gospodaresti sunt favorizate. Poti face mai usor curatenii generale, reparatii sau reamenajari locative. Relatiile cu membrii familiei sunt conflictuale, dar vei depasi situatiile cu putina bunavointa.

De retinut ca aspectele legate de casa, patrimoniu familial si relatii cu rudele necesita eforturi sustinute, prudenta si discernamant.

Gemeni

S-ar parea ca esti mai mult pe drumuri. Scopurile pot fi diverse, atat in interesul tau, cat si pentru a rezolva problemele altora. Bine ar fi sa te rezumi doar la ale tale.

Poti primi vesti alarmante de la cineva apropiat. Selecteaza informatiile si nu te lasa impresionat. Pe de alta parte, este o zi buna pentru demersuri necesare instruirii profesionale.

Rac

Banii castigati din munca proprie sunt tema principala. Poti primi cadouri, recompense sau vesti legate de conditiile de munca. De retinut informatiile care se vehiculeaza in preajma ta, intrucat schimbarile din sfera muncii sunt frecvente si apar cand te astepti mai putin.

Pe de alta parte, sunt momente bune pentru a-ti rasfata sufletul la cumparaturi.

Leu

Splendida zi pentru tine! Esti plin de energie, vrei sa te ocupi de tot si toate, dar cel mai bine intoarce-ti privirea si eforturile doar catre tine. Verifica-ti sanatatea, garderoba, gandeste-te la diete de sezon sau planifica activitati dragi sufletului tau.

Spre finalul zilei, rezerva momente pentru o plimbare in aer liber, lecturi deosebite sau meditatii in locuri sfinte.

Fecioara

O zi potrivita izolarii de cotidian si plimbarilor in aer liber. Sufletul tau are nevoie de introspectie si bine ar fi sa-ti aranjezi programul de asa natura, incat sa poti sta mai mult cu tine insuti si sa eviti activitatile deosebite.

Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului circulator. Momente bune pentru a trasa noi planuri de viitor.

Balanta

Vrei, nu vrei, ai de-a face cu prietenii. Intalnirile si dialogurile cu acestia iti vor aduce in atentie chestiuni legate de bani si investitii. Retine sfaturile si solutiile primite, pentru ca iti vor fi de folos in curand.

Controversele sunt la ordinea zilei, dar prudenta te poate feri de neplaceri. In a doua parte a zilei organizeaza o petrecere-surpriza pentru cei dragi.

Scorpion

Multe provocari dinspre segmentul profesional. Sunt posibile vesti importante legate de sefi sau de pozitia ta in cadrul unui loc de munca. Reprosuri vizavi de modul in care iti indeplinesti atributiile la serviciu.

Sunt momente pasagere, insa retine informatiile primite si ai mai multa grija de imaginea ta in ochii celorlalti.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 17 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic