Horoscop zilnic: 19 iunie 2019

Miercuri, 19 Iunie 2019, ora 10:37
3565 citiri
Horoscop zilnic: 19 iunie 2019

Gemeni

Discutiile legate de bani te pot pune pe ganduri. Poate fi vorba fie despre plati comune cu partenerul de viata sau rudele, fie despre chestiuni profesionale care implica a cheltui tu ceva bani.

Bine este sa stai deoparte, in liniste, sa iti planifici pe indelete bugetul disponibil si prioritatile. Ceea ce vei cheltui pentru bunastarea ta sau a celor dragi iti va aduce beneficii in viitor, cand te astepti mai putin si sub forme diverse.

Rac

Priveste atent la relatiile parteneriale in care esti implicat. In primul rand este vorba despre relatiile profesionale, cele care iti aduc beneficii materiale. Ai putea constata ca in ultima vreme depui eforturi mari, iar plata aferenta sau recunoasterea meritelor tale din partea colegilor lasa mult de dorit.

Astazi ai sanse sa vezi obiectiv cine te apreciaza cu adevarat si cine doar profita de pe urma muncii si ideilor tale. Fii vigilent si, la nevoie, schimba lucrurile in favoarea ta!

Leu

La serviciu ai mult de lucru, insa sporul lasa mult de dorit. Se pare ca exista o discrepanta intre ceea ce si cum doresti tu sa faci si ceea ce iti ofera contextul acestei zile.

Fii prudent si dozeaza-ti eforturile pentru ca organsimul tau are nevoie de odihna. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului osos si articular. Evita pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pentru ca exista riscul aparitiei erorilor de tot soiul.

Fecioara

Pentru cei dragi manifesti astazi slabiciuni de care se poate profita din plin. Tot ce tine de segmentul sentimental are nevoie sa fie restructurat, reconstruit, revigorat. Hiba este la tine si anume la felul in care iti manifesti iubirea fata de cei dragi si la felul in care relationezi cu generatiile mai tinere decat tine.

Daca te necajesc cheltuielile comune cu aceste persoane, analizeaza starea lucrurilor si schimba ceea ce crezi de cuviinta.

Balanta

In relatiile familiale, astazi exista tensiuni accentuate si discutii pe tonuri ridicate. Totul porneste de la bugetul disponibil pentru reparatii, pentru imbunatatirea conditiilor in spatiul de locuit sau pentru achizitionarea unor bunuri patrimoniale.

Tu ai anumite planuri domestice, in schimb, membrii familiei tale vor cu totul altceva decat propui tu. Ar fi bine sa asculti si ceea ce au de zis ceilalti. Poti afla solutii bune si primi ajutor in treburile gospodaresti.

Scorpion

Posibil sa iti schimbi parerea vizavi de unele rude sau prieteni din anturajul apropiat. Interesant ar fi sa urmaresti de pe margine, in tacere, ceea ce spun sau fac cei din preajma ta.

Vei descoperi multe detalii ale caracterului lor. Chiar daca iti displace ceea ce vezi sau auzi, evita sa formulezi concluzii, decizii sau sa iti expui parerile in public. Esti mai castigat adunand acum informatii si le lasi undeva in sufletul tau sa se sedimenteze pentru a le folosi la momentul potrivit.

Sagetator

Gandurile iti vor zbura la capitolul financiar intreaga zi. Posibil sa primesti ceva bani, bunuri sau favoruri din activitatea profesionala desfasurata la serviciu, dar sunt nesatisfacatoare.

Este nevoie sa iti reformulezi felul de a fi, de a te raporta la munca si implicatiile ei. Temerile legate de veniturile tale sunt nefondate. Daca ai sa-ti dezvolti increderea ca universul iti ofera tot ce ai nevoie la momentul potrivit, te vei simti mult mai bine si lucrurile se vor desfasura mai usor.

Capricorn

Controleaza-ti reactiile, pentru ca este o zi in care foarte usor oscilezi in ganduri, decizii, vorbe. Esti tentat sa te implici in tot soiul de treburi, dar in special in treburile altora. Ocupa-te pe indelete de tine.

Energia ta vitala este la cote joase si risti sa obosesti. Rasfata-te cu o sedinta de masaj, cu lecturi amuzante sau cu dialoguri interesante cu un prieten de nadejde. Spre seara pot interveni aspecte financiare, de genul cumparaturilor sau platii unor facturi.

Varsator

Este o zi in care ar fi bine sa te ocupi numai de treburi usoare, de rutina. Discretia, evitarea spatiilor aglomerate si discutiile de taina cu cei dragi si de incredere iti aduc multa alinare, dar si informatii pretioase.

Poti afla lucruri interesante despre segmentul profesional in care activezi sau despre colegi si sefi. Totusi, exista posibilitatea sa se strecoare printre randurile discutiilor de astazi si subiecte care au rolul de a-ti deturna planurile. Odihneste-te mai mult!

Pesti

Relatiile cu prietenii te pun pe ganduri, dar si relatiile cu persoanele care te sustin in plan socio-profesional. Posibil sa constati ca cei care te sprijineau neconditionat pana nu demult acum fie isi retrag sprijinul, fie te dojenesc pentru ca ar trebui sa faci lucrurile altfel.

Fii prudent si tine cont de sfaturile celorlalti! Chiar daca discutiile de astazi iti displac pe alocuri, ele contin multi samburi de adevar si optiuni profesionale potrivite tie in aceasta etapa de viata.

Berbec

Se intrezareste multa animatie la serviciu. Atat colegii, cat si sefii au multe pretentii de la tine. Sigur ca te vei descurca onorabil cu tot se se iveste in segmentul profesional, dar nemultumirile tale profunde sunt legate de plata aferenta serviciilor pe care le prestezi tu.

Provocarea zilei consta in a gasi un echilibru just intre eforturile pe care le depui la locul de munca si ceea ce obtii in urma acestor eforturi.

Taur

Demersurile intelectuale si calatoriile sunt teme importante astazi. Este posibil sa calatoresti in scop profesional sau pentru a ajuta o ruda indepartata. Toate acestea pot implica cheltuieli neprevazute.

Ar fi bine sa iti selectezi prioritatile si sa te pregatesti serios pentru ceea ce ai de facut astazi. Pe de alta parte, deschide-ti mentalul spre a accepta si alte variante de desfasurare a activitatilor planificate.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#horoscop 19 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic