Horoscop zilnic: 2 mai 2019

Joi, 02 Mai 2019, ora 07:58
15209 citiri
Horoscop zilnic: 2 mai 2019

Taur

O zi in care ai dori sa stai cat mai departe de iuresul vietii. Selecteaza-ti prioritatile si ocupa-te doar de treburile usoare. Starile tale de spirit fluctueaza destul de mult si ar fi bine sa nu lasi sa se observe asta.

In a doua parte a zilei, te vei simti mai bine. Acorda-ti momente de ragaz in mijlocul naturii si foloseste doar remedii naturiste pentru imbunatatirea sanatatii tale.

Gemeni

In prima parte a zilei esti preocupat de prieteni. Sunt posibile mici neintelegeri, dar sunt pasagere. Bine ar fi sa-ti orientezi atentia si eforturile catre gospodarie si membrii familiei.

Spre seara, dorinta de interiorizare va fi la cote inalte. Detaseaza-te de cotidian si mediteaza la evenimentele importante din viata ta. Sanatatea este vulnerabila. Odihneste-te mai mult!

Rac

Relatiile cu sefii sunt prioritare astazi. Daca apar discutii in contradictoriu, sustine-ti opiniile cu explicatii pertinente. Prudenta si discernamantul te pot feri de neplacerile pasagere ale zilei.

Dupa-amiaza, prietenii te inconjoara cu multa dragoste. Se pare ca ai un protector deosebit, pe care nu il cunosti sau il cunosti foarte putin. Poti afla informatii interesante despre unii colaboratori.

Leu

Sufletul tau necesita atentie. Activitatile culturale iti pot oferi momente minunate. Este o zi buna pentru a te ocupa de demersurile specifice unei calatorii lungi sau pentru studiile universitare.

Comunicarea este bine sustinuta, iar ideile tale pot fi accepate cu succes. Pe de alta parte, unii se vor opune filozofiei tale de viata, dar nu-i lua in seama. Spre seara, vizioneaza o piesa de teatru sau un film relaxant.

Fecioara

Sunt momente bune pentru a te ocupa de bugetul de venituri si cheltuieli. Se ivesc cheltuieli comune cu altii pe utilitati comune sau pentru facturi vechi. Persoanele alaturi de care esti implicat in datorii vor dori sa profite de pe urma avutului tau.

Insa exista si varianta ca din senin sa primesti un ajutor material substantial inedit. Indiferent de situatie, fii prudent si nu te lasa dus si sedus de nimeni.

Balanta

Partenerul de viata sau de afaceri te poate provoca la discutii serioase astazi. Fii prudent si nu exagera. Sunt momente importante ce se pot rezolva cu amabilitate.

Totusi, se pare ca nemultumirile legate de bani si bunuri materiale exista pe fundalul relatiei. Depune eforturi sa lamuresti lucrurile, indiferent despre ce chestiune parteneriala este vorba. Spre seara, detaseaza-te de forfota vietii si plimba-te in aer liber.

Scorpion

Se intrezaresc activitati de rutina, fie ca stai acasa, fie ca mergi la serviciu. Chiar daca iti propui sa rezolvi multe, organismul tau are nevoie de odihna. Relatiile colegiale sunt umbrite, asa ca nu te baza pe ele. Dar sefii te observa si vor aprecia elanul tau.

Sanatatea este vulnerabila pe segmentele capului si secundar pe sistemul renal. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te de activitati usoare si foloseste remedii naturiste.

Sagetator

Veselia de care dai dovada te va face remarcat in anturaj. Esti pus pe sotii, dar se pare ca nu prea ai sustinatori. Relatia cu persoana iubita este tensionata si bine ar fi sa lamuresti lucrurile.

Altii pot avea de-a face cu copiii si nazbatiile lor. Rezerva timp pentru cei dragi, asculta-le doleantele si tine cont de nevoile lor reale din aceasta perioada. Antreneaza-i pe cei dragi la activitati recreative.

Capricorn

Ziua este potrivita treburilor casnice. Sunt favorizate curateniile generale, reparatiile curente sau reamenajarea interioarelor si a gradinii. Membrii familiei nu prea iti acorda ajutor, dar vei reusi sa te descurci foarte bine.

Dupa-amiaza, astrele iti recomanda abordarea unui hobby sau organizarea unei agape pentru cei dragi. Creativitatea va fi punctul tau forte de astazi, asa incat lasa-i si pe ceilalti sa se bucure de aceasta.

Varsator

Se pare ca esti mai mult pe drumuri. Scopurile pot fi diverse, de la cele personale la cele in folosul rudelor sau prietenilor apropiati. Pe de alta parte, te poti gandi la parcurgerea unor cursuri de scurta durata. Sau, daca esti deja implicat intr-o forma de scolarizare, demersurile pentru finalizarea acesteia pot avea astazi succes.

Spre finalul zilei se intrezaresc treburi casnice. Comunicarea este sustinuta foarte bine.

Pesti

Cheltuielile necesare traiului zilnic alcatuiesc subiectul principal al acestei zile. Pe de alta parte, poti primi cadouri si recompense, dar si vesti legate de salarizarea unui loc de munca.

Energia vitala fluctueaza destul de mult. Dozeaza-ti eforturile si ocupa-te doar de treburile prioritare. Dupa-amiaza, o ruda sau un prieten apropiat iti poate cere sfatul intr-o chestiune importanta. Fii prudent si evita implicarea in treburile altora.

Berbec

Esti intr-o forma de zile mari. Debordezi de energie, iar dorinta de a te ocupa de tot si toate te poate epuiza destul de mult. Bine ar fi sa te ocupi doar de sufletul si trupul tau.

Relatiile cu cei apropiati sunt tensionate si se recomanda prudenta si discernamant. Spre finalul zilei pot interveni chestiuni financiare. Poti primi cadouri si recompense interesante de la cine te astepti mai putin.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 2 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic