Horoscop zilnic: 20 decembrie 2019

Vineri, 20 Decembrie 2019, ora 11:30
8131 citiri
Horoscop zilnic: 20 decembrie 2019

Sagetator

In ceea ce te priveste, astazi manifesti o fire egocentrica, putin deschisa la reconciliere sau compromisuri. Iti este destul de greu sa atingi optimismul caracteristic tie, caci ai tendinta de a te indoi de bunele intentii ale oamenilor si de a te concentra pe lipsuri sau pe partile negative.

Respira cat mai profund, asculta-ti inima si schimba frecventa pe care functionezi.

Capricorn

Aceasta zi este favorabila actiunilor facute din umbra, fara a iesi in fata. Volumul de munca de la serviciu pare mare, iar relatiile cu colegii sau subordonatii se desfasoara in conditii de stres sau tensiune.

Protejeaza-ti spatiul personal, petrece cat mai multe momente de solitudine si nu te lasa dus de val in certuri. Poti avea parte de o surpriza placuta de la un apropiat.

Varsator

Acorzi multa atentie si energie prietenilor, anturajului sau oamenilor din organizatia din care faci parte. Persoana iubita sau copiii ar putea trece pe plan secundar, ceea ce i-ar putea nemultumi si poate atrage discutii aprinse.

Esti foarte ingenios si te descurci sa iesi din orice situatie. Se pot ivi drumuri scurte, cu masina, pentru rezolvarea diverselor treburi.

Pesti

Tu esti foarte expansiv la locul de munca si faci tot ce tine de tine pentru a ti se recunoaste meritele. Esti un negociator aprig si abil si ti-ai putea imbunatati situatia financiara, ca urmare a eforturilor proprii.

Acasa situatia nu este chiar roz, pentru ca noile atributii profesionale ti-ar putea consuma din timpul pretios cuvenit familiei. Gaseste-ti echilibrul.

Berbec

Mentalul tau este foarte activ si ti-ar putea aduce diverse tensiuni sau conflicte, pornind de la diferentele de opinie. Te poti ambitiona sa ti se dea dreptate si poti merge pana in panzele albe pentru a-ti dovedi punctul de vedere.

Fii flexibil, renunta la judecati si da-le voie si celorlalti sa se exprime. Se poate ivi pe neasteptate un drum la distanta, dar fii prudent.

Taur

Tranzitele astrale de astazi ti-ar putea aduce incercari pe axa posesiunilor. Unele castiguri financiare provenite din asocieri ar putea intarzia sa apara ori nu se ridica la nivelul asteptarilor tale.

Cu toate acestea, esti "mana larga" la cumparaturi si ai putea instraina resurse importante. Fii chibzuit si recunscator pentru ce ai, dar si primeste cu intelepciune.

Gemeni

Datorita atitudinii justitiare pe care ai putea-o manifesta, dar si a tendintei de a face din tantar armasar, astazi poti intra usor in conflinct cu oricine, dar in special cu partenerul de viata.

Este o zi tensionata la nivel relational, dar un prieten ti-ar putea sari in ajutor intr-o situatie delicata si te poate ajuta sa iesi cu fruntea sus. Fii diplomat pentru a nu-ti sifona imaginea.

Rac

Tu ai putea transforma cu usurinta locul de munca intr-un mic camp de lupta. Nu lua personal eventualele vorbe de nemultumire adresate de colegii de munca sau de subordonati.

Stapaneste-ti agresivitatea, cere sprijin daca esti depasit de vreo situatie si primeste suportul oferit. Sefii sunt cu ochii pe tine si te sustin, cand te astepti mai putin.

Leu

Astazi iti place sa primesti cat mai multa atentie si cauti sa te faci remarcat prin orice mijloace, chiar prin gesturi teatrale. Unii ar putea fi deranjati de exuberanta ta, te pot judeca si ar putea incerca chiar sa incerce "sa iti bage mintile in cap".

Fii atent la masura si evita, pe cat posibil, conflictele. Persoana iubita ti-ar putea propune o aventura in strainatate.

Fecioara

Astazi esti incercat de emotii puternice, poti manifesta o fire sensibila si melancolica. Esti destul de imprastiat si, desi nu ti se intampla prea des, ai putea scapa din vedere detalii importante, ceea ce ti-ar putea atrage critici din partea sefilor.

Nu lua problemele de la serviciu cu tine acasa si evita sa iti reversi frustrarile de la munca asupra familiei.

Balanta

Tu esti foarte comunicativ si iti dai cu parerea vis-a-vis de tot ce se discuta in jurul tau, fie ca esti implicat in discutie sau erai doar in trecere. Iti sustii cu fanatism ideile si nu te opresti pana cand nu reusesti sa convingi oamenii sa adere la ele.

Ti-ai putea contrazice chiar si profesorii, in cazul in care participi la un curs. Nu uita ca vorba dulce mult aduce.

Scorpion

Astazi iti sta gandul la bani si cauti tot felul de solutii pentru imbunatatirea situatiei tale financiare. Unele castiguri financiare provenite din munca proprie par sa se mai lase asteptate, dar nu accepti foarte usor acest lucru si te-ai putea simti nedreptatit.

Renunta la prejudecati si nu te mai compara cu altii, caci ce-i al tau este pus de-o parte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 20 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic