Horoscop zilnic: 25 mai 2020

Luni, 25 Mai 2020, ora 07:03
14978 citiri
Horoscop zilnic: 25 mai 2020

Gemeni

Banii, cadourile sau recompensele sunt primordiale astazi. Este un moment propice de a face o analiza atenta a ceea ce ai si ce vrei sa faci cu ce ai. Desigur ca te nemultumeste situatia materiala, dar incerca sa vezi partea buna a lucrurilor. In segmentul banilor castigati din munca proprie sau in ceea ce iti poti permite sa cheltuiesti, predomina gustul dulce-amar.

Rac

Minunata zi de a te ocupa de propria fiinta. Astrele iti lumineaza chipul si sufetul, iar cei din jur se vor bucura de farmecul pe care il emani. Indicat ar fi sa-ti faci programari la saloanele de ingrijire corporala, planuri de vacanta sau sa te gandesti la cursuri de instruire personala. Totusi, s-ar putea ca, din cand in cand, sa vrei sa te distrezi, facand remarci nu prea placute celorlalti.

Leu

Este o zi propice unei autoanalize. S-ar putea sa nu ai chef de nimeni si nimc, astfel ca recomandabil este sa faci doar treburile de rutina si sa nu iesi prea mult in evidenta. Sanatatea este destul de incercata, insa evita pe cat posibil consultatiile sau dialogurile medicale. O plimbare in aer liber sau o muzica de relaxare te-ar ajuta enorm. Bazeaza-te doar pe tine insuti!

Fecioara

Prima zi a saptamanii iti aduce in atentie prietenii si proiectele socio-profesionale in care esti implicat sau vrei sa te implici. Exista unele aspecte neplacute legate de aceste subiecte, ce ies la iveala din cand in cand. Unii prieteni sunt falsi sau un proiect la care lucrezi demult nu merge asa cum vrei tu. Pe de alta parte, bine ar fi sa te bucuri de partea frumoasa si utila a situatiilor.

Balanta

Este bine sa lamuresti anumite aspecte legate de cariera profesionala si de imagine publica. Se pare ca la un moment dat ai neglijat aceste capitole, sefii si colegii au observat si iti cer socoteala. Cu toate ca ai realizat si lucruri bune, este loc pentru altele si mai bune. Sustinere divina ai din belsug, astfel ca spune ferm ce ai de spus si asuma-ti responsabilitatea consecintelor.

Scorpion

Dorinta de rafinare sufleteasca te insoteste intreaga zi. Calatoriile sau studiile in strainatate sunt alte domenii de interes. Se recomanda prudenta in tot ce tine de relatia cu strainatatea, deoarece sunt pericole ascunse greu de estimat. Pe de alta parte, este o zi buna pentru plimbari in aer liber, meditatii in locuri sfinte sau ascultarea unui concert de muzica. O discutie cu cineva drag iti va aduce informatii pretioase.

Sagetator

Chestiunile financiare legate de banii sau bunurile altora iti deschid saptamana. Dorinta de a castiga mai mult te poate duce cu gandul la investitii sau afaceri riscante. Atentie ca la locul de munca ai foarte multa responsabilitate, iar banii proveniti din activitatea desfasurata aici sunt insuficienti. O mana nevazuta te ajuta discret, astfel ca sunt posibile castiguri sau recompense.

Capricorn

Interesanta zi pentru tine la capitolul relatii parteneriale. Se pare ca in ultimul timp eforturile tale au fost indreptate catre alte segmente ale vietii cotidiene, neglijand rolul tau intr-o colaborare sau, in functie de caz, in relatia de cuplu. Reprosurile primite de la ceilalti sunt reale si ar trebui sa iei aminte. Bogatia ofertelor de colaborare este destul de mare, insa selecteaza-le cu prudenta.

Varsator

Activitatile de la serviciu iti ocupa intreaga zi. Ai multe de facut, avand senzatia ca ai lucra doar tu singur. Minunat este ca vei reusi sa te descurci foarte bine. Sigur ca se poate ca ceilalti sa nu vada cu ochi buni cheful tau, dar treci peste remarcile lor. Pe de alta parte, sanatatea este destul de incercata. Recomandabil este sa faci doar treburile usoare, care nu implica prea mult efort.

Pesti

Relatiile sentimentale si cele cu copiii reprezinta in continuare o tema de gandire. Exista anumite lucruri care iti displac, insa s-ar putea sa fii subiectiv. Persoana iubita nu iti acorda atentia pe care ti-o doresti tu, copiii fac nazbatii, iar tu ai dori sa-i pui la punct pe toti. Incerca sa te detasezi de problemele celorlalti si lasa emotivitatea deoparte. Canalizeaza-ti atentia spre un hobby.

Berbec

Este o zi buna de a te ocupa pe indelete de casa, patrimoniu sau, in functie de caz, de relatiile cu parintii. S-ar putea ca un membru al familiei sa-ti solicite ajutorul, dar ai toate resursele necesare sa te descurci foarte bine. Indicat este sa fii prudent si sa-ti rezolvi toate treburile legate de aceaste segmente ale vietii, deoarece exista neplaceri ascunse greu de estimat si controlat.

Taur

Cuvantul de ordine al zilei ar fi drumurile. Intalnirile cu neamurile sau prietenii apropiati pot fi frecvente. S-ar putea sa afli multe informatii, insa nu asculta chiar tot ce ti se spune. Pentru altii pot interveni probleme legate de formele de scolarizare pe termen scurt. Exista o carenta din punctul de vedere al pregatirii, astfel ca este posibil sa iei in calcul diverse forme de instruire.

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
Horoscop zilnic. Joi, 14 martie. Zodia ce riscă să rămână lefteră
Horoscop zilnic. Joi, 14 martie. Zodia ce riscă să rămână lefteră
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Pe acasa va...
#horoscop 25 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2020 , #horoscop zilnic