Horoscop zilnic: 26 octombrie 2018

Vineri, 26 Octombrie 2018, ora 08:31
5286 citiri
Horoscop zilnic: 26 octombrie 2018

Scorpion

O zi frumoasa, care-ti aduce recunoastere, sustinere din partea celor din jur, aprecieri. Se poate materializa si o colaborare fructuoasa pe termen lung sau un proiect isi gaseste echipa potrivita care sa-l duca spre succes.

Ai incredere in instinctele tale si indreapta-te catre oamenii pe care ii simti dedicati si implicati cu adevarat.

Sagetator

Pentru tine, aceasta zi are o energie aparte, asa ca orice idee poate prinde contur si se poate materializa rapid, imbunatatindu-ti astfel atat rezultatele profesionale, cat si viata zilnica in general.

Cu mentiunea ca e musai sa te concentrezi pe realitatea prezenta si nevoile imediate, renuntand pentru moment la visuri si obiective mari si pe termen lung.

Capricorn

Oferind, primesti. Acesta este motto-ul acestei zile, daca ar fi sa alegem unul. Cerul astral stimuleaza toate legaturile si proiectele tale de suflet, astfel ca orice relatie/proiect poate inflori acum, daca te lasi in voia inimii tale generoase si permiti inspiratiei sa te ghideze.

Varsator

In aceasta perioada, pentru tine este prioritar sa obtii acel sentiment de stabilitate pe care nu l-ai mai avut demult. Simti nevoia unui drum lin, a unei traiectorii stabile.

Pentru asta, opreste-te o clipa, lasa deoparte orice ideal si orice scop, respira, bucura-te de tot ce ai si fii gata sa fii rasplatit pentru generozitatea si munca de pana acum.

Pesti

Daca astazi te asezi la masa negocierilor, daca ai de gand sa stabilesti termeni ai unor colaborari solide, ai toate sansele sa obtii ce vrei si sa creezi culoare benefice pentru evolutia si credibilitatea ta ca profesionist.

Cu cat esti mai clar, coerent si onest atat in ce priveste oferta ta, cat si cerintele si asteptarile, ai sanse mari sa obtii mai mult decat ai sperat.

Berbec

Contextul astral de astazi este unul roditor pentru tine. E posibil sa te bucuri de o oportunitate minunata la locul de munca sau sa-ti fie recunoscute meritele, cu beneficiile materiale aferente.

In orice caz, esti intr-un moment al infloririi si imbunatatirii calitatii vietii, prin schimbarea stilului de trai. Foloseste posibilitatile care apar, fara intarziere.

Taur

E timpul sa te bazezi mai mult pe sentimente si mai putin pe ratiune si logica. In acest moment, inima este cea care dicteaza directia in care sa mergi, creativitatea fiind atuul tau principal in acest moment.

O legatura amoroasa poate inflori pur si simplu, iar relatia cu copiii capata noi intelegeri si o apropiere mai mare. Bucura-te de ceea ce simti, exprima-te si ofera fara rezerve.

Gemeni

E posibil ca astazi sa ai unele revelatii si sa primesti raspunsuri pretioase pe care le extragi in urma evaluarii unor experiente vechi.

De asemenea, simti nevoia infumusetarii mediului in care locuiesti si crearii unui confort mai mare, lucru pe care chiar il poti realiza acum.

Rac

Desi mai ai de asteptat cateva zile pana vei avea suficienta coerenta in ceea ce vrei si in actiunile tale, ziua de astazi aduce experiente minunate in ce priveste comunicarea cu ceilalti, relatiile pe care le creezi si sustinerea de care te bucuri.

E posibil sa gasesti aliatii ideali pentru un proiect sau sa primesti o propunere profitabila.

Leu

Astazi, cerul contine o configuratie numai buna de materializat intentii si dorinte, mai ales in ce priveste cariera, dar si prosperitatea materiala.

Poate fi un moment de succes sau de constientizare a caii celei mai potrivite pe care sa pasesti acum pentru a-ti implini un vis. Fii atent la semne si la mesajele pe care le primesti.

Fecioara

Tu esti foarte hotarat astazi sa imbratisezi o cale a prosperitatii, succesului si abundentei.

Gandul la viitor, dorinta de a primi o viziune noua asupra vietii, dar si revelatiile de astazi au sanse de materializare. Asadar, ai grija ce gandesti si ce-ti doresti, ca s-ar putea sa primesti. Si destul de repede.

Balanta

E posibil sa ai sentimentul ca o etapa se incheie in viata ta, lasand loc alteia mai implinitoare si fertila.

Tocmai de aceea, astazi e necesar sa te detasezi de tot ce inseamna rutina si sarcini obositoare, pentru a privi atent in interiorul tau si a gasi raspunsurile, ideile si mesajele pe care le cauti sau de care ai nevoie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop 26 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic