Horoscop zilnic: 26 septembrie 2019

Joi, 26 Septembrie 2019, ora 08:22
11726 citiri
Horoscop zilnic: 26 septembrie 2019

Balanta

Sunt posibile altercatii cu prietenii. Bine ar fi sa vorbesti cu aceste persoane si sa afli explicatiile lor. Poate fara sa iti dai seama ai favorizat pe cineva in detrimentul altuia care merita mai multa atentie sau mai multi bani din partea ta.

Sau ati demarat actiuni comune care deocamdata au ajuns intr-un impas fie din cauza banilor, fie a viziunilor diferite ale fiecaruia. In orice caz, foloseste-ti farmecul nativ si aranjeaza lucrurile astfel incat sa impaci pe toata lumea.

Scorpion

Se pare ca astazi esti chemat pe neasteptate la o sedinta oficiala cu sefii sau cu reprezentantii unor institutii. Este vorba fie despre conditiile de munca de la actualul tau serviciu sau de la unul pe care il vizezi, fie despre salarizarea primita in urma desfasurarii indatoririlor tale.

Tonurile discutiei vor fi inalte, de aceea, fii prudent. Prezinta-ti punctele de vedere cu fermitate, insa asculta si ce au de zis ceilalti.

Sagetator

Sunt momente bune pentru a impartasi cu prietenii viziunile tale despre evolutia lumii si conceptiile despre mersul lucrurilor in viata de zi cu zi. Chiar daca, la inceput, unii au putin chef sa te asculte, datorita sarmului si felului placut in care povestesti, pana la urma cu totii te vor admira si asculta cu interes.

Ostoieste-ti dorinta de rafinare sufleteasca, planificandu-ti un program de dezvoltare personala.

Capricorn

Ziua este potrivita achitarii facturilor, taxelor sau altor tipuri de datorii. Verifica pe indelete situatia bugetului de venituri si cheltuieli, deoarece pot exista discrepante majore intre planurile tale financiare si posibilitatea de a le indeplini.

Ar fi bine sa eviti acumularea altor datorii, investitiile sau asocierile in afaceri. Rezuma-te la cheltuielile strict necesare si pune bani deoparte. Dupa-amiaza, odihneste-ti sufletul cu lecturarea unei carti bune.

Varsator

Relatiile parteneriale iti acapareaza toate eforturile astazi. Sunt posibile discutii aprinse datorita prietenilor comuni sau protectorilor care ti-au promis ajutor in cadrul unei colaborari si nu s-au tinut de cuvant.

Retine informatiile obtinute astazi, pentru ca ele vizeaza un cerc vicios de persoane care exista in preajma ta. Este vorba despre relatii de prietenie, parteneriat, protectorat, care au ca substrat principal castigurile financiare.

Pesti

Ziua iti aduce multa treaba in sfera profesionala, dar si acasa treburile de rutina te asteapta. Relatiile colegiale sunt tensionate, pe de o parte, din cauza faptului ca sefii te sustin, pe de alta parte, deoarece esti harnic si te descurci usor printre indatoririle profesionale.

Dozeaza-ti eforturile, pentru ca organismul tau este obosit si are nevoie de odihna. Sunt momente pasagere, pe care le poti depasi cu putin efort si bunavointa.

Berbec

Astazi ai chef de rasfat si distracttii. Chiar daca cei dragi au alte treburi, straduindu-te putin si vei reusi sa-i antrenezi si pe acestia in actiuni amuzante si recreative. Pot aparea neplaceri in relatiile cu ceilalti, din cauza diferentei de idei si conceptii legate de modul in care oamenii ar trebui sa isi traiasca viata.

Creativitatea iti este accentuata, astfel incat ocupa-te mai mult de un hobby sau planifica-ti abordarea unui curs care sa iti imbunatateasca aptitudinile socio-profesionale.

Taur

Ziua este favorabila treburilor casnice si relatiilor cu membrii familiei. Poti achizitiona bunuri patrimoniale sau altele necesare casei si rudelor. Pe de alta parte, ar fi bine sa pui ordine in chestiunile care privesc bunurile comune cu membrii familiei sau, in cazul mostenirilor, verifica situatia acestora.

Dupa-amiaza, aduna-i pe cei dragi la o sueta si provoaca-i la discutii familiale despre evenimentele petrecute in comun de-a lungul anilor.

Gemeni

Sunt posibile mai multe drumuri pe distante scurte, fie in scop profesional, fie ai nevoie sa te intalnesti cu rudele sau prietenii apropiati. Partenerul de viata, cei de afaceri sau colaboratorii te pot ajuta sa iti lamuresti chestiuni care privesc pozitia ta socio-profesionala si implicarea in diferite colaborari.

Emotivitatea si subiectivismul sunt accentuate, asa incat ar fi bine sa asculti mai mult si sa vorbesti strictul necesar.

Rac

Este o zi in care poti primi bani, bunuri sau favoruri de pe urma activitatii depuse la un loc de munca. Exista multe discutii colegiale sau cu sefii legate de conditiile de lucru, de salarizarea aferenta sau de modul de desfasurare a activitatii profesionale.

Dozeaza-ti eforturile, evita implicarea in treburile altora si rezuma-te doar la indatoririle tale. Pe de alta parte, ar fi bine sa fii mai detasat vizavi de ceea ce se petrece in sectorul socio-profesional.

Leu

Contextul astral de astazi este potrivit inceperii unei diete, alcatuirii unui nou program de viata cotidiana si revizuirii planurilor de viitor. Chiar daca starile de spirit sunt schimbatoare, cu putin efort si bunavointa vei reusi sa iti rezolvi toate treburile propuse.

Evita sa te implici in treburile altora, dar nu-i lasa nici tu pe ceilalti sa se implice intr-ale tale. Dupa-amiaza sunt momente bune pentru activitati recreative alaturi de cei dragi.

Fecioara

Este o zi in care ar trebui sa te ocupi pe indelete de sufletul tau, planificandu-ti sedinte de meditatie, de analiza a situatiilor din preajma ta si chiar ceva mai mult somn.

Revelatiile obtinute astazi s-ar putea sa contravina conceptelor tale filozofice despre lume, viata si pozitia ta in societate. Insa cu putin efort si bunavointa vei reusi sa te debarasezi de tiparele vechi, neconforme cu realitatea si sa iti modelezi felul de a fi.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 26 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic