Horoscop zilnic. Duminică, 29 august

Duminica, 29 August 2021, ora 07:00
6609 citiri
Horoscop zilnic. Duminică, 29 august
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: Este posibil să primești o ofertă pentru o colaborare și ar fi bine să o analizezi pe toate fețele înainte de a da un răspuns. Șansele de a avea realizări în domeniul serviciului sunt mari, dar sunt condiționate de conștiinciozitate. În cazul în care ai de luat decizii importante, ar fi bine să te sfătuiești cu cineva de încredere. Nu te aștepta ca rezultatele eforturilor tale să se vadă imediat.

Taur: Interesul tău pentru chestiunile financiare va fi peste nivelul obișnuit în această perioadă. Vei avea ocazia să faci o investiție sau să semnezi actele pentru o afacere pe care o aveai în plan de ceva timp. În apartament ai putea face unele mici schimbări, ceea ce îți va îmbunătăți starea de spirit. Pentru un eventual schimb de locuință ar fi bine să mai aștepți.

Gemeni: Vei avea parte de o zi extrem de agitată, cu evenimente care te vor ține cu sufletul la gură, chiar dacă unele nu te vor privi personal. N-ar fi rău să acorzi ceva mai multă atenție sănătății și să-ți faci un control de rutină. Inițiativele tale din această perioadă se vor bucura de aprecierea celor din jur, dar nu trebuie să te aștepți la rezultate spectaculoase.

Rac: Relația cu prietenii evoluează excelent, aceștia fiind de partea ta în tot ce faci. Nu vor lipsi ocaziile de a participa la diverse activități sociale care îți vor da posibilitatea de a te relaxa, dar și de a găsi susținători pentru proiectele în care ești implicat. Relația cu superiori ierarhici va fi cam tensionată și ar fi de dorit să nu dai curs pornirilor impulsive.

Leu: Interesul pentru chestiunile materiale va crește simțitor astăzi, când ți se va oferi ocazia să faci o investiție tentantă. Totuși, nu este momentul să îți asumi riscuri. Tot ceea ce ține de călătorii te favorizează din toate punctele de vedere. În cazul în care dorești să pleci într-o călătorie în străinătate, ai toate șansele să primești aprobările sau actele necesare.

Fecioară: În această perioadă ești cam impulsiv și riști să ai tot felul de neînțelegeri cu cei din jur. Pe cât posibil, cenzurează-ți pornirile critice, care nu vor face decât să-ți încurce lucrurile. Colaborările ți-ar putea aduce unele satisfacții în plan material, dar va fi nevoie de eforturi mari. Călătoriile te vor avantaja, indiferent că este vorba de afaceri sau de divertisment.

Balanță: Ești dornic să te implici în tot felul de activități, căci forma fizica îți permite. Ține cont, totuși, că inima ta este ceva mai sensibilă în această perioadă și nu exagera. Daca ești implicat într-o relație stabilă, este posibil ca partenerul sa se confrunte cu situații dificile, ceea ce te va afecta și pe tine într-o buna măsură. N-ar fi exclus nici să fie obligat să plece la un drum.

Scorpion: Sentimentele tale vor fi mai profunde și, dacă vei reuși să-ți stăpânești dorința de a domina, vei avea ocazia să-ți consolidezi relația de dragoste. Dacă ești implicat într-o relație stabilă, partenerul ar putea avea o realizare. Este posibil să ai ocazia să obții un câștig bănesc dintr-o activitate de colaborare sau parteneriat. Un proiect mai vechi ar putea prinde contururi reale.

Săgetător: Nu ești într-o formă nemaipomenită, așa că ar trebui să nu te implici în activități care să te suprasolicite. Dozează-ți cu grijă eforturile altfel nu vei reuși să te descurci la nivelul așteptărilor. La serviciu va fi mare agitație; vei avea de făcut față unor activități dificile. Ar fi bine să eviți controversele cu superiorii ierarhici.

Capricorn: Relația cu colegii va fi cam agitată și veți avea parte de obstacole oarecum neașteptate. Traversezi o perioadă în care ai toate șansele să-ți consolidezi relația cu ființa iubită. Entuziasmul afectiv este la limita superioară, așa că petrecerea timpului liber în compania partenerului de suflet va fi o plăcere. Din păcate programul tau pentru timpul liber nu va fi cel pe care ți-l dorești.

Vărsător: Vei munci destul de mult și te va deranja faptul că șefii nu par a-ți observa meritele. Relația cu colegii este bună și faptul că poți miza pe sprijinul lor te face să te implici în chestiuni deosebite. Activitățile intelectuale te favorizează. Relația cu partenerul de viață este în continuare tensionată. Ar fi bine să eviți călătoriile deoarece în acest context ai putea avea o problemă de sănătate.

Pești: Este posibil să apară unele schimbări la nivelul instituției la care lucrezi. De asemenea, în cazul în care dorești să îți schimbi serviciul, ai putea primi o oferta care sa te tenteze. Totuși ar fi bine să te gândești de două ori înainte de a lua o hotărâre. Cheltuielile sunt destul de mari în această perioadă, dar cum șansa este de partea ta, reușești să te descurci cu bine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic