Horoscop zilnic: 30 aprilie 2020

Joi, 30 Aprilie 2020, ora 08:18
13324 citiri
Horoscop zilnic: 30 aprilie 2020

Taur

Acasa se intrezareasc reuniuni cu membrii familiei si cu neamurile, chiar si in mediul online. Sunt sanse sa stai de vorba cu multe rude. Rememoreaza amintirile din copilarie, aplaneaza orice diferend aparut si asculta pasurile celorlalti.

Controleaza-ti reactiile, pentru ca este posibil sa te necajeasca vorbele sau gesturile cuiva drag! Aprecierile tale sunt subiective, deocamdata, de aceea nu lua lucrurile personal si lasa deoparte grijile.

Gemeni

Este o zi excelenta pentru a socializa pe Net cu prietenii si neamurile apropiate. Lasa grijile deoparte si bucura-te de tot ce te inconjoara. Foarte usor pot aparea discutii aprinse pe teme filozofice, pe stilul de viata al unora, dar si pe seama faptului ca te implici emotional prea mult in treburile altora.

Detaseaza-te de ceilalti, de problemele lor si ofera sfaturi doar la cerere. Calatoriile pe distante scurte pot fi frecvente.

Rac

Se contureaza cheltuieli, dar apar si vesti privitoare la marirea veniturilor tale obtinute din munca desfasurata la serviciu. Totusi, nu este momentul pentru a te hazarda in investitii importante sau pentru a face speculatii financiare.

In umbra exista neplaceri care vor iesi la iveala in scurt timp. Spre exemplu, schimbarea salarizarii, a conditiilor de munca sau chiar a profesiei propriu-zise. Unii apropiati vor apela la finantele tale. Evita excesele de orice fel!

Leu

Dorinta de a fi alaturi de cei dragi este mare si usor de realizat, daca le permiti acestora sa se apropie de tine si sa-si exprime punctele de vedere. Sunt momente excelente pentru a schimba ceva in personalitatea ta, in felul in care relationezi cu ceilalti sau in felul in care te raportezi la evenimentele cotidiene.

Poti invata multe de la ceilalti, de la tot ce te inconjoara. Traseaza-ti planuri personale si profesionale noi. Au sanse de materializare!

Fecioara

Ziua este favorabila odihnei si introspectiei, astfel ca s-ar putea ca nimic altceva sa nu aiba succes. Si sanatatea va oferi semne demne de luat in calcul, in mod special pe segmentele sistemul respirator si pe segmentele sistemului digestiv.

Retrage-te intr-un loc linistit, drag sufletului tau si gandeste-te pe indelete la relatiile si situatiile in care esti implicat. Atat la capitolul sanatate, cat si la cel al muncii este nevoie de schimbari.

Balanta

Ai putea discuta cu un prieten despre problemele sentimentale care te framanta. Totusi, ar fi bine sa-ti expui cu grija gandurile, intentiile sau parerile vizavi de persoana iubita si copii.

Cand vine vorba despre iubire si implicatiile ei, fiecare are viziuni diferite, astfel ca este dificil ca cineva sa-ti tina partea. Orienteaza-te spre dialoguri banale, relaxeaza-te si ai incredere ca lucrurile se vor desfasura cum iti este tie si celor dragi mai bine.

Scorpion

Este posibil sa fii solicitat la serviciu pentru chestiuni urgente care apar pe negandite. Relatiile colegiale, dar mai ales cele cu sefii sau alti reprezentanti oficiali sunt distorsionate, astfel ca ar fi bine sa eviti aceste persoane, pe cat posibil.

Indeplineste-ti sarcinile de lucru cum poti tu mai bine si pana la urma nimeni nu va avea ce sa-ti reproseze. Acasa, in familie iti regasesti echilibrul, linistea si siguranta emotionala.

Sagetator

O zi potrivita pentru dialoguri erudite, activitati culturale, trasarea planurilor de studii. Cineva din strainatate te va solicita fie pentru sfaturi personale, fie pentru a pune la punct un proiect profesional comun.

Fereste de a-ti spune slabiciunile sau de a te avanta in subiecte pe care le cunosti prea putin. Apar in preajma ta personaje care vor sa te asculte, sa te urmeze si sa-ti sustina activitatile socio-profesionale.

Capricorn

Se pare ca te preocupa in mod special cheltuielile comune cu altii. Sunt momente bune pentru a stabili un plan de investitii, de achitare a datoriilor, dar si pentru a administra corect banii si bunurile partenerului de viata, ale rudelor sau colaboratorilor.

Fii prudent si la nevoie sfatuieste-te cu un specialist in finante-contabilitate. Exista detalii legale sau personale ale celorlalti pe care le cunosti prea putin si astfel poate aparea riscul fraudarii sau pierderilor de orice fel.

Varsator

Relatiile parteneriale sunt rascolite, astfel ca de la un mic si banal tantar poate iesi un armasar in toata regula. Gandirea si comunicarea sunt umbrite, existand riscul sa obtii concluzii eronate sau sa iei decizii in necunostinta de cauza.

Fii rabdator cu ceilalti, asculta-i cu atentie si nu lua personal ceea ce se petrece in preajma ta! Peste cateva zile se vor lamuri lucrurile si vei vedea ca totul se desfasoara in favoarea ta.

Pesti

O zi care va scoate in evidenta segmentul sanatatii, fie prin dialoguri utile cu ceilalti, fie prin evidentierea unor afectiuni cronice care te necajesc din cand in cand.

Fii prudent, dozeaza-ti eforturile si gandeste-te pe indelete unde trebuie sa operezi imbunatatiri in mentalitatea ta, in felul tau de a fi sau in programul cotidian. Cercetand cauza spirituala a problemelor tale de sanatate sau de alta natura vei rezolva rapid lucrurile. Forfota la serviciu.

Berbec

Relatiile sentimentale sunt atragatoare, dar cumva simti ca in umbra exista ceva greu perceptibil. Este bine sa pastrezi o anumita distanta atat fata de persoana iubita, cat si fata de copii. Surprizele pot fi deosebite si unele neplacute.

Ocupa-te de un hobby, alatura-te online oamenilor care au aceleasi gusturi ca tine in materie de distractii si nu te implica in treburi care nu te privesc. Ia aminte la prieteni si la sfaturile lor!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 30 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2020 , #horoscop zilnic