Horoscop zilnic: 30 decembrie 2019

Luni, 30 Decembrie 2019, ora 07:08
8437 citiri
Horoscop zilnic: 30 decembrie 2019

Capricorn

Este o zi in care cheltuielile necesare traiului zilnic sunt accentuate. Este posibil sa reiei plata unor facturi, taxe sau servicii de care ai beneficiat in trecut, dar care ori au ramas neachitate complet, ori s-au pierdut actele financiare aferente si trebuie sa platesti din nou. Fii prudent, pentru ca veniturile tale sunt fluctuante si nesatisfacatoare deocamdata. Dupa-amiaza, rasfata-ti simturile cu o cina usoara, alaturi de cei dragi.

Varsator

Iata o zi in care te-ai putea ocupa doar de tine. Alege sa-ti faci un tratament cosmetic, un masaj, sa-ti rearanjezi coafura sau hoinareste prin magazinele preferate. In aceasta perioada ai la dispozitie bani pentru a-ti face mici cadouri sau pentru a-ti plati servicii personale de ingrijire corporala sau pentru tratamente necesare imbunatatirii sanatatii tale. Fii prudent in relatiile cu prietenii si nu iti divulga planurile de viitor.

Pesti

Ar fi minunat daca te-ai odihni si a-i sta departe de aglomeratii si zgomot. Sunt momente favorabile introspectiei, meditatiilor in locuri sfinte si plimbarilor in aer liber. Se pare ca traversezi o perioada foarte solicitanta din toate punctele de vedere si de aici organismul tau da semne de oboseala din cand in cand. Recomandabil este sa iti faci controale medicale regulate si sa profiti de zielele de vacanta pentru a te relaxa.

Berbec

Ziua iti aduce in preajma prietenii si persoanele care te sustin si te protejeaza in actiunile tale socio-profesionale. Unii iti vor da sfaturi legate de sectorul muncii pe care o desfasori zilnic, iar altii iti vor oferi informatii medicale pretioase de care chiar ai nevoie zielele acestea. Esti obosit, iar sanatatea este vulnerabila, de aceea asculta sfaturile altora si odihneste-te mai mult. Pe de alta parte, ar fi bine sa fii mai selectiv cu anturajul apropiat si sa ai mai multa incredere in tine.

Taur

Se preconizeaza intalniri la nivel inalt, cu persoane importante sau cu sefii de la serviciu. Toata lumea este atenta la tine si iti vaneaza fiecare gest sau fiecare cuvant. Tentatia de a te afirma cu orice pret este mare, insa ar fi bine sa te controlezi. Exista riscul sa gafezi cu cele mai banale explicatii sau gesturi si de aici imaginea ta in ochii celorlalti se va schimba definitiv. Sfaturile si sustinerea celor dragi iti pot fi de mare folos, daca ii asculti.

Gemeni

Discutiile cu persoanele aflate in strainatate sunt importante, deoarece intr-un anume fel iti afecteaza si relatiile cu membrii familiei. Poate fi vorba si despre o calatorie alaturi de rude sau la rudele aflate intr-o alta tara. Divergentele de opinie dintre tine si ceilalti iti tensioneaza relatiile si iti necajesc sufletul. Detaseaza-te, accepta si parerile sau doleantele celorlalti si fii deschis la propuneri noi. Seara, incanta-ti sufletul cu un film bun sau cu un concert de sezon.

Rac

Sunt momente favorabile achitarii datoriilor si verificarii bugetului. Datorita unor rude sau prieteni apropiati este posibil sa platesti daune de pe urma actiunilor lor sau sa le oferi o suma de bani, pentru a-si rezolva chestiuni personale. In orice caz ai mare grija pe cine ajuti, mai ales cu bani, pentru ca sunt sanse putine sa primesti inapoi ceea ce dai acum. Exista un motiv subtil, daca te afli in situatia de a da bani, motiv la care ar trebui sa meditezi profund.

Leu

Relatiile parteneriale sunt accentuate si se pare ca totul tine de bani si bunuri. Pe de o parte, este nevoie sa stabilesti clar cine, ce foloseste si pe ce perioada. Pe de alta parte, partenerul de viata sau un colaborator profesional iti poate oferi variante noi de a obtine bani dintr-o activitate profesionala, suplimentara fata de cea pe care o desfasori acum. Bine ar fi sa tii cat mai strans de veniturile tale si sa le cheltuesti mai mult pentru nevoile tale personale.

Fecioara

Chiar daca este vacanta, tu iti continui activitatea profesionala cu mult sarg. Depinde doar de tine sa-ti reorganizezi treburile, astfel incat sa te relaxezi si tu alaturi de ceilalti, mai ales in zilele de sarbatoare care abunda in aceasta perioada. Ocupa-te doar de prioritati, deoarece organismul iti este obosit. De evitat, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil. Mananca sanatos, hidrateaza-te suficient si plimba-te mai mult in aer liber.

Balanta

Ziua este potrivita organizarii petrecerilor si planurile de aventuri, alaturi de cei dragi. Totusi sunt posibile neplaceri in relatiile amoroase din varii motive. Este foarte dificil de inteles si uneori de acceptat comportamentul celor dragi fata de tine, insa foloseste-ti diplomatia proverbiala si fii deschis fata de doleantele sau nevoile celorlalti. Pe de alta parte, acorda-ti momente pentru a te ocupa de un hobby.

Scorpion

Treburile gospodaresti iti reusesc astazi de minune. Pe de o parte, beneficiezi de sprijinul membrilor familiei, insa pe de alta parte, un prieten sau o persoana aparuta din senin in aparenta, iti va oferi sprijin si sfaturi utile in tot ce tine de sfera domestica. Chiar daca exista si neplaceri in relatiile cu cei dragi, tu realizeaza-ti indatoririle cu drag si fii deschis si la sugestiile sau doleantele celor dragi.

Sagetator

Saptamana debuteaza cu multe drumuri pe distante scurte, fie in vizita la rude sau prieteni, fie se iveste ceva de rezolvat la serviciu. Gandirea si comunicarea iti sunt umbrite, asa incat fereste-te sa vorbesti prea mult sau sa iei decizii majore. O discutie cu un coleg de la serviciu iti poate oferi informatii relevante despre schimbarile care se preconizeaza in sfera profesionala. In a doua parte a zilei, retrage-te in sanul familiei si povesteste-le cu incredere ofurile tale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 30 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic