Horoscop zilnic: 4 decembrie 2019

Miercuri, 04 Decembrie 2019, ora 08:42
11387 citiri
Horoscop zilnic: 4 decembrie 2019

Sagetator

Astazi iti orientezi fortele catre sectorul domestic si necesitatile sale. Este nevoie sa faci curatenii, pregatiri pentru sarbatori, dar si sa stai de vorba cu membrii familiei.

De la banii si bunurile pe care le administrati impreuna pot aparea controverse destul de zgomotoase. Bine este sa tii o evidenta clara a cheltuielilor casei. Daca este cazul de mosterniri si partaje intre tine si alte rude, ia in calcul si pierderile ambelor parti.

Capricorn

O zi cu discutii si intalniri cu cei din anturajul apropiat. Cele aflate astazi te vor ajuta in domeniul profesional, dar si sa iti lamuresti evenimentele recente dintre tine si ceilalti.

Pe de alta parte, sunt momente bune pentru a-ti pune in ordine corespondenta, fie cea personala, fie cea profesionala, documentele cu care lucrezi frecvent si a te informa asupra ultimelor noutati care iti sunt necesare in activitatea pe care o desfasori.

Varsator

Este o zi a carei tema principala sunt veniturile tale obtinute in urma desfasurarii unei munci oficiale. Intr-un anume fel, prietenii si protectorii intervin in viata ta, fie sfatuindu-te sa investesti in ceva nerentabil pentru tine, fie pur si simplu iti cer bani cu imprumut.

Bani castigi de la serviciu, chiar daca schimbarile sunt frecvente si ti se asterne in cale un cu totul alt parcurs profesional. Fii prudent cu banii si bunurile tale si cheltuieste numai dupa o profunda chibzuiala.

Pesti

Gandurile iti zboara la planurile subtile ale existentei umane si astfel ancorarea in realitatea cotidiana iti displace total astazi. Controleaza-ti starile, deoarece risti sa intri foarte usor in conflicte cu persoanele in subordinea carora iti desfasori activitatea.

Se contureaza o perioada cu multe cheltuieli pentru si prin altii. Ocupa-te de treburile de rutina si rezerva-ti momente pentru rasfat.

Berbec

Tendinta de a te izola de restul lumii si de evenimentele in care esti implicat este la cote mari. Insa, pe de o parte, este posibil ca unele afectiuni mai vechi ale organismului sa te necajeasca, iar pe de alta parte tensiunile din sectorul profesional vor rabufni.

De aceea, fii prudent si ingrijeste-ti pe indelete sanatatea, dar fii prezent si la serviciu. Intuitia te ajuta mult vizavi de mersul lucrurilor in domeniul profesional, dar si in relatiile cu ceilalti.

Taur

Multe rasturnari de situatie se pot petrece in relatiile cu prietenii. Pe de o parte, cei pe care mizai ca te vor ajuta vor disparea brusc din preajma ta sau te vor anunta in ultimul moment ca au alte treburi.

Pe de alta parte, vor exista si altii care iti vor oferi lamuriri bune vizavi de situatiile de viata in care esti implicat. De retinut ca incepe o perioada foarte delicata la serviciu, in special in relatiile colegiale, asa incat orice sfat este binevenit.

Gemeni

Relatiile cu sefii incep in forta saptamana aceasta. Sedinte, discutii, planificari ale activitatii profesionale, toate vin in avalansa. Chiar daca pare ca este fara sfarsit zgomotul de la serviciu, detaseaza-te, pentru ca este doar o furtuna intr-un pahar cu apa. Furtuna va trece, insa apa va lasa urme in programul tau zilnic.

Poate fi vorba despre o aglomerare de treburi profesionale, insa este ceva firesc pentru finele anului calendaristic.

Rac

Relatiile cu strainatatea, dialogurile la nivel inalt cu persoane bine instruite si cu o mentalitate deosebita iti pot aduce numeroase beneficii. Pot aparea contexte in care sa iti pui in valoare cunostintele dintr-un domeniu pe care l-ai studiat indelung sau il mai studiezi inca.

De asemenea, ar fi bine sa te gandesti la calatorii sau la abordarea unui program de instruire necesar dezvoltarii tale personale, dar si profesionale.

Leu

Frumos este ca astazi te poti ocupa atat de partea materiala a vietii cotidiene, cat si de partea nevazuta a lucrurilor. Daca in prima parte a zilei se intrezaresc discutii si activitati ce implica banii si bunurile comune cu altii, de genul achitarea unor facturi, taxe, a doua parte iti ofera posibilitatea de a te gandi pe indelete de ce ti se petrec anumite lucruri, cand tu nu ti le doresti.

Frumusetea consta in faptul ca poti afla si raspunsurile necesare, dar si posibilele solutii.

Fecioara

Ziua iti aduce in atentie relatiile parteneriale, atat aceea cu partenerul de viata, cat si cele socio-profesionale. Sunt momente bune pentru a te gandi care dintre relatii le mai pastrezi, deoarece din cand in cand se ivesc neplaceri greu de anticipat si controlat.

Investeste timp si energie doar in acele colaborari care iti incanta sufletul si care te ajuta sa te dezvolti la toate nivelurile.

Balanta

La serviciu este multa forfota. Pentru tine incepe o perioada in care vei fi plin de energie si recalcitant la tot si toate. Controleaza-te in permanenta si tine cont de parerile celorlalti.

Exista un risc crescut de a pierde relatii si colaborari bune. Bine ar fi sa tii legatura cu un prieten in care ai incredere si, atunci cand se iveste vreo situatie delicata, cere-i sfatul. Ingrijeste-ti mai mult sanatatea, fiind atent mai ales la regimul apei din organsim.

Scorpion

Esti preocupat de capitolul amoros si de implicatiile sale in viata ta. Este o zi buna pentru a-ti face planuri de vacanta alaturi de persoana iubita sau de copii. Pe de alta parte, ar fi bine sa te gandesti si la valorificarea talentelor tale native, fie desfasurand activitati creative si recreative alaturi de cei dragi, fie studiind temeinic un domeniu care iti place.

Se pot ivi momente tensionate intre tine si ceilalti, din cauza cheltuielilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 4 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic