Horoscop zilnic: 4 iunie 2019

Marti, 04 Iunie 2019, ora 06:45
7609 citiri
Horoscop zilnic: 4 iunie 2019

Gemeni

Si astazi ai pofta de viata. Sunt momente bune pentru vizite la saloanele de intretinere corporala sau pentru planificarea unor cursuri de dezvoltare personala. Pe de alta parte, bine ar fi sa-ti alcatuiesti programul de activitati pentru toata luna. Tempereaza-ti dorinta de afirmare si nu povesti intentiile tale de viitor. Fii prudent in relatiile cu cei apropiati. Dozeaza-ti eforturile!

Rac

Astazi esti inca foarte discret si nu prea ai chef de nimic. Este o zi buna pentru plimbari in aer liber, pentru meditatii intr-o biserica sau pentru analizarea tuturor evenimentelor din viata ta. Starea ta de spirit fluctueaza mult si bine ar fi ca ceilalti sa nu observe. Poti descoperi conflicte la serviciu. Pe de alta parte, sanatatea este vulnerabila. Foloseste doar remedii naturiste si odihneste-te mai mult.

Leu

Tema principala a acestei zile este legatura pe care o ai cu persoanele alaturi de care desfasori proiecte profesionale. Intalniri, dialoguri de taina, sfaturi si solutii - toate roiesc in jurul tau intr-un ritm interesant. Sunt posibile contradictii intre ce iti doresti si ce iti ofera ceilalti, dar le vei putea depasi fara probleme. Gandirea si comunicarea sunt foarte active, bine fiind sa-ti alegi cu grija vorbele.

Fecioara

Esti foarte solicitat la locul de munca, astfel ca eforturile vor fi pe masura. Sefii te pot chema la raport, iar discutiile cu acestia sunt de bun augur. Bazeaza-te doar pe fortele tale si explica-ti actiunile cat mai concis. Atentie la ce spui si mai ales cum spui, pentru ca astrele iti sustin comunicarea activitatile intelectuale. Familia iti este alaturi, sprijinindu-te in toate demersurile tale.

Balanta

Tema zile este reprezentata de relatiile cu strainatatea. Posibil sa fii nevoit sa rezolvi ceva legat de o calatorie in strainatate sau de cursuri pentru cineva drag. Unele demersuri in acest sens pot stagna sau se pot amana. Gandirea si comunicarea sunt favorizate, asa incat ai incredere in cee ace iti transmite vocea interioara. In a doua parte a zilei programeaza-ti activitati culturale.

Scorpion

Chestiunile financiare ce vizeaza banii si bunurile comune le poti rezolva astazi cu brio. Pot intra in discutie relatiile cu institutiile financiare, relatii care se pot solda cu avantaje importante pe termen lung. Totul este sa-ti stabilsti obiective materiale clare si de un rela folos, atat pentru tine, cat si pentru cei dragi. Spre finalul zilei indreapta-ti atentia catre domeniile spirituale ale vietii.

Sagetator

O zi importanta in plan partenerial. Se pare ca cei care iti stau alaturi intr-un proiect sau o colaborare iti recunosc eforturile si iti vor propune alte colaborari de o mai mare anvergura. Pe de alta parte, partenerul de viata te poate provoca in multe feluri. Fii prudent, ia aminte la ce iti spun ceilalti pentru ca dreptatea este de partea lor. Toata lumea iti va cere explicatii.

Capricorn

Este multa agitatie la serviciu. Se pot ivi conflicte in relatiile colegiale, dar mai mult este vorba despre o furtuna intr-un pahar cu apa. Vei primi sarcini noi de lucru, sarcini deosebite si chiar foarte importante pe termen lung. Unii te pot invidia pentru asta, insa depaseste momentele neplacute prin tact si diplomatie. Sanatatea este in continuare vulnerabila si din cauza eforturilor depuse in ultima vreme.

Varsator

Veselia de care dai dovada astazi te va face remarcat in anturaj inca de la primele ore ale diminetii. Atentie ca vei avea tendinta de a vorbi prea mult si pe langa subiect. Relatia cu persoana iubita poate cunoaste ceva neplaceri, insa de luat in seama. Altii vor avea de-a face cu copiii si problemele lor. Este o zi buna pentru a te ocupa si de un hobby. In a doua parte a zilei, gandeste-te la cele discutate astazi.

Pesti

Casa si familia ar trebui sa fie preocuparile tale importante de astazi. Este o zi buna pentru a evalua necesitatile gospodariei, dar si pe cele ale membrilor familiei. Dialogurile cu acestia sunt favorizate de catre energia zilei, bine fiind sa profiti de asta. Pe de alta parte, cineva drag te poate solicita intr-o chestiune personala, astfel ca sprijinul tau este valoros si cu efecte pe termen lung.

Berbec

Astazi esti mai mult pe drumuri, dar in urma lor vei fi multumit. Intalnirile si dialogurile cu prietenii apropiati si cu neamurile sunt de bun augur. Poti primi vesti interesante si informatii pretioase de tot soiul. Selecteaza doar ce iti este de folos si evita sa iti umbresti sufletul cu temele aflate. In partea a doua a zilei sunt momente bune pentru lecturi usoare si amuzante. Fii atent la prieteni si protectori!

Taur

Tentatia cumparaturilor va continua si astazi. Alcatuieste o lista de prioritati si delecteaza-ti sufletul in magazinele preferate. Este posibil sa primesti cadouri si recompense marunte, dar suficiente si incantatoare pentru moment. Pe de alta parte, conditiile de munca de la un serviciu se pot modifica. Energia vitala fluctueaza destul de mult, asa incat ocupa-te de activitati usoare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 4 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic