Horoscop zilnic: 4 octombrie 2018

Joi, 04 Octombrie 2018, ora 07:20
5757 citiri
Horoscop zilnic: 4 octombrie 2018

Balanta

Capitolul prieteni si protectori va cunoaste incepand de astazi o revigorare deosebita. Vrei nu vrei, va trebui sa renunti la relatiile vechi si sa te pregatesti de noutati la acest capitol.

Se contureaza aparitii noi si interesante in viata ta, care isi vor lasa amprentele pe tot restul vietii. Evita dialogurile frivole, promisiunile si deciziile de orice fel!

Scorpion

Ziua iti vesteste un nou culoar profesional, cu functii inalte, raspundere, dar si cu plati pe masura. Sunt posibile altercatii cu sefii, insa nimeni si nimic nu iti poate impiedica ascensiunea sociala.

De acum incolo, ti se vor schimba statutul socio-profesional si imaginea in ochii celorlalti. Sustine-ti ideile, planurile si lasa emotivitatea si scepticismul deoparte. Providenta este de partea ta!

Sagetator

Energia zilei iti ofera visuri inalte, o mare deschidere a mentalului superior si planuri marete de dezvoltare personala. Sunt momente favorabile si unice de a te aseza pe un culoar evolutiv deosebit, cu impact pe tot restul vietii.

Pe de alta parte, s-ar putea sa afli informatii importante despre unele cunostinte aflate departe de granitele tarii. Se contureaza calatorii interesante si necesare.

Capricorn

Capitolul financiar, in special latura care priveste banii si bunurile pe care le detii in comun cu altii, va primi influentele deosebite astazi.

Se contureaza variante noi de castig din partea altora. Poate fi vorba de primirea unei mosteniri sau de partaje in cazul unui divort. Insa evita deciziile majore, semnarea documentelor de orice fel sau promisiunile de asociere in afaceri si investitii.

Varsator

Relatiile parteneriale se vor modifica radical incepand de astazi. Desprinde-te de cele vechi, lasa ranchiunile deoparte si deschide-te catre noi orizonturi parteneriale.

S-ar putea sa nu fie pe placul tau ceea ce vezi sau auzi, dar cu trecerea timpului vei constata ca totul a fost si este in favoarea ta. Evita deciziile majore, semnarea actelor si discutiile lungi!

Pesti

Ziua anunta inceputul unui nou capitol profesional. Ori ti se schimba conditiile de munca, ori salarizarea, ori colegii sau sefii, ori iti schimbi serviciul in totalitate.

Entuziasmul este accentuat, dar ar fi bine sa te stapanesti. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului circulator. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil, pentru ca exista un risc crescut de erori.

Berbec

Totul se modifica in relatiile sentimentale si in cele cu copiii, incepand de astazi. Contextul astral aduce adieri noi in plan sentimental.

Vechiul ramane in urma fara drept de revenire si, vrei nu vrei, te vei trezi intr-o noua poveste amoroasa. Iubirea si implicatiile ei vor capata conotatii noi pentru tine. Hobby-urile sunt alte teme atinse de razele astrale, teme ce se vor transforma curand in adevarate ocupatii cotidiene.

Taur

Ziua iti aduce noutati in relatiile familiale si in zona spatiului locativ. De unele rude te vei indeparta definitiv, din varii motive, insa te vei apropia de altele la care nici cu gandul nu gandesti.

Pe de alta parte, raporturile tale cu tot ce tine de traditie, trecut, familie, casa vor fi altele, insa mult mai apropiate de realitatea contemporana.

Gemeni

Relatiile cu cei apropiati se vor reconfigura definitv incepand de astazi. Vin catre tine personaje noi, interesante, care iti vor fi alaturi mult timp.

Se pot contura la orizont o calatorie importanta sau abordarea unor studii profesionale care sa-si lasa amprenta pe tot restul vietii. Atentie la felul in care vorbesti!

Rac

Se contureaza modificari ale veniturilor pe care le obtii din munca desfasurata la un serviciu, datorita influxurilor astrale de astazi. Va fi nevoie sa muncesti mult si sa-ti schimbi conceptiile si atitudinea vizavi de regimul muncii si plata aferenta.

Atentie la nivelul energetic al organismului, care iti poate da batai de cap! Dozeaza-ti eforturile si evita cheltuielile nefondate sau asocierile si investitiile de orice fel.

Leu

Este o zi speciala pentru tine. Energia astrala te va indemna sa abordezi noi inceputuri in toate capitolele vietii. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca risti sa te suprasoliciti fizic si nervos.

Atentie la relatiile cu ceilalti! Foarte usor poti strica relatii si colaborari bune. Relaxeaza-te, desprinde-te de iuresul cotidian si ofera-ti momente de rasfat si plimbari in aer liber.

Fecioara

Ar fi bine daca ai putea sa-ti iei liber de la toate activitatile de astazi. Aspectele astrale te obosesc mult si te predispun la odihna, visare si detasare de tot si toate.

Evita deciziile majore, discursurile publice si actiunile de anvergura. Sanatatea este vulnerabila. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Conflictele din sfera profesionala pot atinge zilele acestea un varf periculos.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 4 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic