Horoscop zilnic: 5 martie 2020

Joi, 05 Martie 2020, ora 07:38
14490 citiri
Horoscop zilnic: 5 martie 2020

Pesti

Sunt posibile rasturnari de situatie in plan sentimental, de aceea, evita sa astepti sau sa ceri prea multa afectiune din partea celor dragi. Ar fi bine sa accepti si opiniile altora. Animozitatile se pot ameliora daca depui eforturi si esti rabdator.

Dupa-amiaza sunt momente bune pentru activitati recreative si pentru un hobby. Distreaza-te, antreneaza-i si pe ceilalti in activitati amuzante.

Berbec

Acasa in familie este rost de discutii tensionate si de multe treburi gospodaresti. Atmosfera familiala este incarcata, deoarece fiecare membru are problemele sale si toata lumea doreste sa se impuna in fata celorlalti.

Calatoriile la rude sau in locurile natale sunt o alta tema importanta a zilei. Linisteste-te si ai rabdare cu fiecare persoana draga. Vei primi sprijinul si afectiunea lor.

Taur

Ai multe de discutat cu persoanele din anturajul apropiat, astfel ca vei folosi orice mijloc de comunicare. Cu unii te vei intalni fie pentru a taifasui din amuzament, fie pentru a stabili proiecte profesionale comune.

Fii prudent si vorbeste strictul necesar. Exista riscul sa folosesti tonuri inalte, vorbe dure si gesturi necontrolate. Interlocutorii tai se pot speria si indeparta de tine.

Gemeni

O zi interesanta la capitolul financiar. Ti s-ar putea rotunji veniturile in urma eforturilor depuse la locul de munca. Tentatia de a cheltui mult pe mofturi personale si cadouri pentru cei dragi este mare si paguboasa. Orienteaza-te spre lucrurile importante si gandeste-te sa pui si ceva bani deoparte.

Cineva drag se va gandi la tine si iti va oferi un cadou sau un favor valoros.

Rac

O zi cu multa agitatie, in care simti ca ai putea muta muntii din loc. Lasa-i mai bine la locul in care se afla si tu concentreaza-te pe nevoile tale personale imediate. Poti opera multe schimbari in viata ta, daca te asezi la masa trativelor tu cu tine si iti analizezi pe indelete situatia.

Evita sa te implici neinvitat in treburile altora. Spre seara, rezerva-ti momente pentru o plimbare in aer liber.

Leu

Esti retras si putini sunt aceia care-ti pot intra in gratii. Pe de alta parte, se pot evidentia afectiuni ale sistemului osos si digestiv, astfel ca fii prudent. Evita eforturile mari si locurile aglomerate.

O discutie secreta cu cineva din anturajul apropiat iti poate oferi informatii bune, fie pentru imbunatatirea sanatatii, fie pentru a depasi neplacerile profesionale.

Fecioara

Dialogurile si intalnirile cu prietenii sunt foarte interesante si importante pe termen lung. Este rost de noutati in ceea ce priveste implicarea ta in proiecte profesionale noi si de mare anvergura.

Deocamdata testeaza situatia, aduna informatii si lasa deciziile majore penru zilele urmatoare. Se recomanda rabdare, detasare de provocarile altora si cultivarea increderii in intuitia ta.

Balanta

Se intrezaresc provocari in relatiile cu sefii sau cu alti reprezentanti oficiali. Pozitia ta sociala, imaginea in ochii celorlalti pot fi zdruncinate, fie de discutii tensionate, fie de gesturi necontrolate. Fii prudent si tolerant cu toata lumea.

Numai de tine depinde bunul mers al lucrurilor oriunde te-ai afla. Alege vorbe potrivite si ofera explicatiile care ti se cer.

Scorpion

Au succes astazi demersurile specifice aranjarii unei calatorii indepartate sau pentru a stabili un program de instruire personala si profesionala. Esti hotarat sa te ocupi de activitatile propuse, insa pot aparea piedici greu de anticipat.

Lasa loc si pentru neprevazut si adapteaza-te situatiilor ivite. Dupa-amiaza, rasfata-te cu o lectura buna sau cu un film amuzant.

Sagetator

Este rost de cheltuieli pe taxe, facturi, mosteniri sau partaje. Datoriile trebuie achitate la timp, iar acum se pare ca este un moment scadent. Ai incredere ca vei reusi sa rezolvi toate chestiunile financiare stresante.

La nevoie, sfatuieste-te cu diversi specialisti financiari si alcatuieste planuri de investitii sau economii pe termen lung. Si partenerul de viata sau un colaborator te pot sprijini.

Capricorn

Capitolul parteneriate este rascolit, astfel ca se pot destrama unele foarte rapid si fara prea multe explicatii. Cumva, ceilalti sunt de vina, de aceea, urmareste atent ce se petrece si lasa deciziile importante pentru zilele urmatoare.

Mai delicata este relatia cu partenerul de viata, pentru ca se incheie o etapa importanta a relatiei, in care s-au petrecut multe si marunte.

Varsator

Ai mult de lucru la serviciu, fiind posibil sa calatoresti in interes profesional. Este bine sa-ti ordonezi programul, astfel incat sa te ocupi pe indelete de sarcinile tale.

Ai grija si de sanatate, intrucat organismul este obosit si ar avea nevoie de ingrijiri. Evita, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Odihneste-te si bucura-te de compania celor dragi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 5 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2020 , #horoscop zilnic