Horoscop zilnic: 6 decembrie 2019

Vineri, 06 Decembrie 2019, ora 09:29
12095 citiri
Horoscop zilnic: 6 decembrie 2019

Sagetator

Agilitatea mentala si dorinta de noi provocari ar putea fi foarte bine canalizate in zona creativa, a frumosului. Ai curajul sa dai frau impulsivitatii, sa iesi din zona de confort printr-o exprimare artistica originala.

Nu da ascultare sentimentului de nesiguranta, nu poti controla totul, trebuie sa mai si risti. Debarasarea de tipare emotionale negative este facilitata, esti mai deschis catre intimitate si poti atenua teama de a fi ranit. E un moment favorabil dialogurilor cu copiii.

Capricorn

Astazi este o zi favorabila centrarii pe sine. Te simti increzator sa incerci lucruri noi, sa mai schimbi ceva in viata ta, dar pentru acest lucru ai nevoie de putina solitudine la adapostul protector al caminului unde poti sa fii tu cu gandurile tale.

Iti va fi mai usor sa lasi in urma relatii, in care fiecare se indreapta intr-o directie diferita, care nu mai au un viitor comun. Poti fi surprins de o decizie din partea cuiva din familie, care te va afecta si vei actiona in consecinta.

Varsator

Monotonia nu te caracterizeaza, dar acum esti mai agitat si mai plin de energie ca de obicei. Ideile bune vin din interactiunile cu grupurile pe care le frecventezi. Vei fi mai deschis dialogului, chiar daca vei avea tendinta sa te axezi mai mult pe ceea ce doresti sa transmiti sau sa auzi.

Poti sa-ti canalizezi energia si pe inscrierea la cursuri de scurta durata. Desi mai putin placut, ai putea sa fii nevoit sa clarifici o problema mai veche, cu un frate sau cu cineva din familie.

Pesti

Azi esti centrat mai mult pe tine, pe viitorul carierei tale. Esti mai increzator, ti-ai propus multe si ai conceput un plan realist. Daca se iveste ocazia intalnirii cu o persoana importanta pentru evolutia ta, vei fi tentat sa cheltuiesti o suma frumusica de bani, dar vei face impresie.

Banii iti vor da bataie de cap si in relatiile cu prietenii, dar fiind implicat puternic emotional nu-i vei lasa de izbeliste. Poti fructifica creativitatea debordanta in zona artizanatului, ai fler sa-ti folosesti talentele.

Berbec

Cu Luna in propriul semn, simti ca ai toata energia din lume. Este momentul sa te ocupi in mod special de tine si poti sa incerci ceva nou, de la o tunsoare si pana la a te inscrie la un curs de cateva zile.

Natura ta impulsiva si puternic emotionala ti-ar putea crea neplaceri la serviciu, deci incearca sa accepti cu calm schimbarile aparute pe neasteptate si sa nu reactionezi exagerat. O analiza interna a ceea ce-ti aduce stabilitate e necesara inainte de orice demers.

Taur

Astazi este o zi potrivita sa te ocupi de un proiect care necesita putina munca de cercetare. Ai suficienta energie pentru a te dedica unor demersuri spirituale care tin de transformarea personala si esti mai deschis la abordari noncomformiste.

Relatiile cu membrii familiei decurg mai armonios, pui accent pe intarirea legaturilor dintre voi si asta se va vedea si intr-o mai mare implicare in actiuni comune. Nu neglija mesajele subtile, visele iti pot oferi revelatii.

Gemeni

Acest rastimp este favorabil socializarii. Esti mai deschis si mai dornic sa te vezi cu oamenii care-ti impartasesc ideile si s-ar putea sa ai ocazia de a reinvia o veche prietenie.

Desi esti sensibil la unele aspecte din trecut, esti provocat sa faci unele compromisuri si sa solutionezi amiabil o disputa. In final, te vei bucura de momentele placute ale regasirii. La serviciu lucrezi la perfectionarea unei metode de eficientizare a muncii de zi cu zi si de a obtine un profit mai mare.

Rac

Astazi iti sta gandul la serviciu. Ai initiativa si te ocupi mai usor de sarcinile si proiectele in curs, mai ales daca lucrezi in domeniul comunicatiilor. Vrei mai multa provocare, dar nu esti dispus sa tolerezi accesele de autoritate ale superiorilor si poti reactiona exagerat, iesindu-ti usor din fire.

Daca esti lasat in pace, vei iesi in evidenta prin curajul de a adopta solutii ingenioase. Relatia cu persoana iubita capata o dimensiune mai serioasa si esti mai increzator priviind viitorul ei.

Leu

Te bucuri de o dispozitie mai optimista si esti mai degajat din punct de vedere emotional, ai nevoie de varietate. Ai putea chiar sa cauti sa-ti schimbi domeniul de activitate, dorind acum sa fii pe cont propriu.

S-ar putea ivi deplasari neplanificate in cursul carora sa cunosti o persoana interesanta. Acasa, a venit momentul sa te debarasezi de lucruri invechite, de energii negative si poti profita acum de sfarsitul de an. Iti intaresti legaturile cu familia, fiind mai prezent in sanul ei.

Fecioara

Te preocupa chestiunile banesti, precum si temerile legate de acestea. Vrei sa preiei initiativa in ceea ce priveste veniturile, dar emotivitatea si impulsivitatea iti pot incurca planurile.

Poti cere sfatul familiei, rudele iti vor oferi o viziune mai obiectiva si te vor ajuta sa nu dai curs deciziilor bazate pe ceea ce simti. Pasiunea din relatii, intensitatea lor te pun in dificultate, acum nefiind dispus sa te atasezi de teama de a nu fi ranit. In schimb, te dedici cauzelor umanitare.

Balanta

Ai nevoie acum de mai multa libertate in relatiile tale. Daca te vezi cu cineva si va desparte o oarecare distanta, acum iti prieste acest spatiu, nefiind prea dispus sa te legi. Vei savura deplasarile frecvente ca sa va vedeti, vei fi dispus sa dialogati mai mult, sa va impartasiti sentimentele.

Acest dute-vino ti-ar putea crea insa conflicte cu familia punandu-se in discutie situatia locativa. Castigurile banesti par sa vina incet, dar sigur, iar in privinta carierei, esti mai optimist.

Scorpion

Atmosfera schimbatoare de la locul de munca te impacteaza emotional si te intrebi daca actuala pozitie iti mai aduce satisfactiile dorite. Totusi, acum ai mai multa initiativa, mai multa incredere in tine in a demara ceva nou si-ti iei timp suficient pentru a analiza perpectivele care implica aspectul finaciar.

In relatia cu colegii se cere putina atentie la impulsivitate si la tendinta de a spune cuvinte grele. Mai bine concentreza-te pe transmiterea calma a mesajelor cheie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop 6 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic