Horoscop zilnic: 7 ianuarie 2019

Luni, 07 Ianuarie 2019, ora 07:15
5227 citiri
Horoscop zilnic: 7 ianuarie 2019

Capricorn

Dupa sclipiciul din ultimele zile este momentul sa intri intr-un con de umbra si sa te ocupi si de altceva. Chestiunile financiare sau cele legate de mosteniri te preocupa intreaga zi.

Parca astrele se joaca cu tine si iti ofera diverse situatii care mai de care mai interesante. Si moralitatea este in joc, acum fiind un moment propice sa-ti demonstrezi integritatea. Concentreaza-te pe lucruri cinstite si vei obtine note bune.

Varsator

Astazi, ori la bal ori la spital. Starile tale sunt atat de diverse incat intr-o singura zi poti interpreta roluri diferite complet. Practic, poti oferi celor din jur un spectacol pe cinste.

Ce te poate ajuta foarte mult, in continuare, sunt relatiile sentimentale sau copiii. Dorinta de aventura si iubire iti acompaniaza comportamentul, oferindu-ti un farmec aparte.

Pesti

Starile interioare fluctueaza foarte mult astazi. Este posibil sa ai senzatia ca toata lumea e impotriva ta. Subiectivismul este la cote inalte. Bine ar fi sa te calmezi si sa te retragi din mijlocul celorlalti. O plimbare in natura sau o meditatie in tihna ar ajuta enorm. Sunt doar stari pasagere.

Situatiile ivite la serviciu pot fi depasite cu discernamant si rabdare. Aminteste-ti ca totul este trecator.

Berbec

Daca ai ceva drumuri de facut, astazi este o zi propice. Te poti gandi si la studii pe termen scurt. Insa trebuie sa iei hotarari de unul singur, deoarece ceilalti au treburile lor.

Prietenii, chiar daca vor sa-ti dea o mana de ajutor, nu reusesc. Bazeaza-te doar pe fortele tale si vei reusi sa iei deciziile corecte. Comunicarea este excelent sustinuta de astre si ar trebui sa spui tot ce ai pe suflet.

Taur

Astazi te preocupa in mod special cariera si imaginea ta in societate. Este foarte adevarat ca astrele parca iti trimit doar sageti, dar sa stii ca o fac doar din iubire. Poti fi pus in situatia de a-ti apara statutul social, ceea ce nu va fi usor.

Talentul tau innascut de a te apropia de semeni te va ajuta mult. Cadourile sau recompensele banesti sunt frecvente, ajutandu-te sa treci mai usor peste momentele neplacute.

Gemeni

Sufletul tau este pe primul plan astazi. Inima iti da ghes sa te plimbi prin locuri frumoase, incarcate de energii deosebite, sa citesti o carte spirituala sau sa vizionezi un film bun.

Planurile de calatorii indepartate sunt pe aproape, dar atentie ca pot suferi modificari. Poate o perioada, in limita posibilitatilor, este bine sa te tii deoparte de tot ce inseamna calatorii sau studii. Relatiile parteneriale sunt dinamice, solicitandu-te destul de mult.

Rac

Chestiunile financiare si cele legate de mosteniri sunt prioritare astazi. Situatia nu este roz in acest sector, de aceea, prudenta si discernamantul trebuie sa te insoteasca permanent.

Pe de alta parte, ar trebui sa te mai uiti si la ce este in jurul tau. Sunt atatea lucruri frumoase care te inconjoara si de la care iti poti reincarca bateriile, incat merita din plin sa te avanti in valtoarea vietii.

Leu

Chiar daca nu prea iti convine, relatiile parteneriale te solicita destul de mult astazi. Sunt posibile situatii conflictuale, insa ai suficiente forte si talente sa rezolvi totul.

In aceste momente poti discuta cu prietenii. Iti vor oferi sfaturi sau solutii ingenioase, la care nu te-ai fi gandit vreodata. Relatiile sentimentale sunt intr-un con de umbra, recomandabil fiind sa nu te bazezi pe ele.

Fecioara

Astazi te preocupa in mod special locul de munca. Este posibil sa ai mult de lucru si sa nu fii prea incantat. E adevarat ca parca totul ti se intampla numai tie, dar cu rabdarea treci marea.

Nu se recomanda analize si consultatii medicale in aceasta zi. Rezultatele pot fi eronate. Problemele de sanatate isi fac simtita prezenta, de aceea, menajeaza-te cat de mult posibil. Prietenii te sprijina cu multa arta.

Balanta

Relatiile sentimentale sau cu copiii sunt cele mai importante astazi. Cu toate ca situatiile aparute pot fi destul de controversate, poti fi inselat foarte usor. Exista ceva ascuns si neplacut in aceste zone, fapt pentru care fii foarte atent si nu lasa garda jos.

Nu este ceea ce pare. Ai vrea tu sa te indragoststi sau sa petreci, dar nu este momentul. Spre seara o meditatie intr-o biserica sau o plimbare in aer liber ajuta enorm.

Scorpion

Caminul, locul natal sau relatiile cu parintii caracterizeaza intreaga zi. In aceste zone sunt lucruri ce trebuie rezolvate. E adevarat ca unele sunt mai putin placute, dar vei reusi sa depasesti totul cu bine.

Te poti relaxa la o plimbare in aer liber, lecturand o carte spirituala sau vizitand locuri deosebite. Sufletul tau are nevoie de aceste lucruri.

Sagetator

Astazi pregateste-te de drumuri scurte sau de propuneri de participare la diverse forme de instruire. Se vede ca nu ai chef nici de unele nici de altele, dar stiu astrele catre ce te indruma.

Important este sa te adaptezi situatiei, deoarece vei descoperi si partea frumoasa a lucrurilor. Primesti sustinere din partea celorlalti si, in sfarsit, vei recunoaste si tu asta. Personalitatea ta este in continua transformare.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#horoscop 7 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic