Horoscop zilnic: 7 mai 2019

Marti, 07 Mai 2019, ora 07:12
7899 citiri
Horoscop zilnic: 7 mai 2019

Taur

Destul de emotional, astazi poti traversa momente in care sa nu te simti sigur pe tine si sa-ti faci griji, cel mai probabil nefondate, despre relatia cu partenerul. Pune-te astazi in prim-plan fiindca ai puterea necesara si schimba-ti modul pesimist de gandire.

Ai toate resursele interioare la dispozitie sa realizezi acest lucru, iar daca investesti in frumusete, ai grija la cheltuieli.

Gemeni

Astazi este o zi in care ar trebui sa dai mai multa atentie propriei persoane, sa te ocupi mai mult atat de trupul, cat si de sufletul tau.

Daca esti nelinistit in privinta unor probleme de sanatate, poate ar fi cazul sa consulti mai multe pareri sau sa ai in vedere si terapii mai putin traditionale. Informeaza-te mai mult pe aceasta tema si cauta sa-ti gasesti pacea interioara.

Rac

Astazi nu poti spune ca esti cu energia la maxim, dar poti fructifica ziua incercand diverse cai de relaxare si de desprindere de energiile apasatoare acumulate. Cele mai bune variante includ tinerea unui jurnal sau discutia cu o persoana intima.

Desi tentat sa apelezi la solutii verificate, ia in calcul si alte idei, avand tot sprijnul partenerului tau de cuplu.

Leu

Iesi astazi cat mai mult in lume, fiindca astfel poti afla idei si tendinte noi care iti pot folosi pe viitor. Fiind concentrat destul de mult pe cariera ta, desi ai toata energia materializarii planurilor tale, te poti autolimita prin fixarea pe anumite metode, aparent sigure.

Increderea si rabdarea sunt elemente esentiale, dar ramai cat mai deschis noilor oportunitati.

Fecioara

Astazi nu prea ai cum sa scapi de ochii celor din jur si acest fapt te poate intimida intr-o oarecare masura. Pui la indoiala pregatirea ta si te temi sa nu spui lucruri fara consistenta. Insa cel mai probabil totul este in mintea ta.

Daca asta iti aduce un plus de siguranta, dedica mai mult timp studiului, dar si exprimarii originale, avand argumente solide de a fi convingator.

Balanta

Dispozitia ta curioasa, prea putin atrasa de subiecte, dar si de persoane plictisitoare continua si astazi, ceea ce poate reprezenta o oportunitate sa faci mai multa activitate de cercetare.

Astfel, mai ales daca nu esti convins de oportunitatea unor investitii sau te temi sa-ti asumi cateva riscuri, e bine sa te documentezi pe indelete si abia apoi sa iei o decizie in acest sens.

Scorpion

E bine ca astazi sa-ti iei inima-n dinti si sa spui partenerului ce ai pe suflet, ce nelinisti dar si ce curiozitati te framanta. Poate sunt doar temeri nefondate, iar calea dialogului pare sa fie solutia eliberatoare, in special daca ti-ai format niste idei fixe despre cum ar trebui sa decurga relatia voastra.

Deci fii optimist si vei regasi increderea pentru a merge mai departe.

Sagetator

Comunicarea este si astazi ingredientul de baza in toate relatiile parteneriale, cu un accent suplimentar referitor la relatia cu cei de la serviciu. Grijile, concentrarea pe vechi metode pe care le consideri de incredere iti pot da astazi dureri de cap la modul propriu.

Nu trebuie decat sa ai rabdare, siguranta, dar si flexibilitate si vei obtine mai usor rezultatele dorite.

Capricorn

Astazi ar fi indicat sa ai incredere in talentele tale personale si in sansele de a-ti vedea un vis materializat. Ai si dotarile, dar si vointa necesare sa realizezi ce ti-ai propus.

De preferat, axeaza-te pe rezolvarea temelor cat mai diverse de la serviciu, profitand de capacitatea de a jongla simultan cu mai multe subiecte.

Varsator

Grijile legate de puterea de a-ti impune punctele de vedere in cadrul familiei tale pot fi temperate daca renunti la a te ambitiona si a merge mereu pe aceleasi metode conservatoare.

Propune-ti o zi mai relaxata, ia-ti copiii la o plimbare, asculta-le si punctele lor de vedere si vei vedea ca exista si alte variante care sa-i multumeasca pe toti.

Pesti

Stilul de comunicare succinct, axat pe lucruri concrete te poate ajuta sa castigi increderea si sustinerea unor persoane cu autoritate, necesara realizarii planurilor de viitor.

Insa, pentru idei si incurajari suplimentare, familia este sursa cea mai indicata la care sa apelezi, existand momente in care te poti indoi de pregatirea ta sau de capacitatea de a convinge.

Berbec

Si astazi este posibil sa ai parte de o zi agitata, ocupandu-ti o buna parte din timp stand la telefon sau facand scurte deplasari. Cand vine vorba de chestiunile banesti, te poti limita la vechi metode, scapand usor oportunitatile care presupun cai mai putin batatorite.

Ai incredere ca-ti poti realiza planurile, insa e bine sa ai mereu la dispozitie mai multe variante de negociere.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#horoscop 7 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic