Horoscop zilnic: 8 mai 2020

Vineri, 08 Mai 2020, ora 07:57
12639 citiri
Horoscop zilnic: 8 mai 2020

Taur

Se activeaza zona banilor altora, iar asta iti poate aduce beneficii materiale nesperate, noroc in niste demersuri pentru obtinerea unei finantari sau sponsorizari sau chiar un cadou.

Totusi, fii atent la interesele ascunse in spatele unor gesturi generoase. Se pare ca sunt oameni in jurul tau care isi urmaresc doar propriile interese.

Gemeni

In prima parte a zilei, poti avea parte de tot felul de surprize. De la felul in care te percep ceilalti si pana la propuneri interesante. Este o zi in care apar la orizont oameni si drumuri noi, idei si proiecte indraznete.

Atentie insa la tendinta de a accepta sa te implici si in activitati care nu te reprezinta, nu-ti plac, nu te inspira. Asadar, evita compromisurile.

Rac

Luna plasata in Sagetator, in zona muncii, iti aduce oportunitati frumoase, noroc, sanse de afirmare si succes. Nu e nevoie decat de un dram de curaj, pentru a urma calea care ti se arata.

E adevarat ca se da o lupta in interiorul tau, intre vechi si nou, intre trecut si viitor. Dar lectia de asimilat este tocmai aceea de a te rupe de tot ce ai experimentat pana acum si a imbratisa noi posibilitati.

Leu

Luna ajunge in Sagetator, in zona iubirii si bucuriei de viata, si iti ofera prilejul de a te exprima liber, de a-ti manifesta creativitatea din plin si a te bucura de toate oportunitatile care iti ies in cale.

Te afli intr-o perioada de expansiune a activitatii creative, dincolo de granite, fie ele fizice sau mentale. Este momentul sa-ti depasesti niste limite si sa fii tu insuti, sa renunti la compromisuri.

Fecioara

Luna in Sagetator activeaza zona familiei si caminului. Aspectele sunt frumoase, semn ca poti gasi sprijin la cei dragi, poti lua niste decizii impreuna cu acestia sau poti face chiar niste investitii pentru casa.

Daca ai nevoie de sprijin financiar, cu siguranta il vei primi de la cineva din familie, cineva de la care, probabil, nu te astepti.

Balanta

Astazi tinzi sa fii vorbaret si dinamic, chiar agitat. Ai multe de spus si de facut, vrei sa te intalnesti cu multi oameni, ai de transmis mesaje scrise sau verbale, de rezolvat chestiuni legate de acte.

Partea buna este ca poti avea surprize placute, vesti bune, raspunsuri pozitive. In ce priveste relatiile, parteneriatele si colaborarile, acestea sunt supuse in continuare surprizelor.

Scorpion

Ziua de astazi iti aduce oportunitati frumoase de castig material si financiar. Este o zi in care poti castiga de pe urma ideilor originale exprimate cu voce tare, impartasite cu incredere oamenilor potriviti.

Asadar, ai curajul sa spui ce crezi, ce gandesti, ce stii. Este momentul sa-ti valorizezi experienta, cunostintele, abilitatile.

Sagetator

Cu riscul de a deranja orgoliile unor persoane din preajma ta, vei fi foarte direct si dureros de sincer in comunicare. Simti ca a venit momentul sa spui ce simti cu adevarat, dar si ce indoieli, asteptari sau temeri ai.

Pentru unii nativi, ziua de astazi poate insemna o noua turnura intr-o relatie amoroasa. Pentru altii, o schimbare de directie, surprinzatoare, in derularea unui proiect.

Capricorn

Chiar daca in aceasta perioada nu stai foarte bine la capitolul rabdare, astazi esti nevoit sa inveti aceasta lectie. Chiar daca iti sta pe limba sa spui niste lucruri, mai ales celor dragi, chiar daca simti ca nu mai poti pastra tacerea in privinta unor adevaruri, e bine sa fii discret, sa ai rabdare, sa astepti sa vezi imaginea de ansamblu a unor neintelegeri sau probleme care te framanta.

Si, mai ales, sa fii generos si intelept.

Varsator

Viata sociala, relatiile, prietenii si noile cunostinte joaca un rol foarte important in cursul zilei de astazi. Asadar, fii atent la ce au ceilalti sa-ti spuna, fii deschis pentru noi relatii, accepta invitatiile pe care le primesti si, mai ales, fii atent la propunerile care ti se fac.

Este o zi in care informatia este extrem de pretioasa, pentru cine stie sa o primeasca si sa o valorifice.

Pesti

E posibil ca astazi sa vina un tren pe care-l asteptai. Cu alte cuvinte, o noua paleta de posibilitati se deschide in fata ta, in ce priveste traseul profesional, cariera, vocatia.

Prin urmare, fii atent la discutiile la care participi, ai curajul sa spui da, fii gata sa imbratisezi noi oportunitati, chiar daca nu au legatura cu ce ai facut pana acum sau nu corespund asteptarilor tale.

Berbec

Prima parte a zilei aduce rasturnari de situatie, surprize, situatii greu de controlat. Toate acestea nu sunt neplacute, doar ca te scot putin din ritmul obisnuit si e nevoie sa fii adaptabil.

A doua parte a zilei poate aduce rezolvarea unor probleme ce tin de parteneriate, colaborari sau acte oficiale. E posibil sa ai de-a face cu persoane juridice si sa clarifici niste termeni ai unui contract.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#horoscop 8 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2020 , #horoscop zilnic