Horoscop zilnic. Duminica, 21 februarie

Duminica, 21 Februarie 2021, ora 07:00
6397 citiri
Horoscop zilnic. Duminica, 21 februarie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Ai tendinta sa nu asculti niciodata ceea ce iti spun altii, chiar daca uneori este un sfat bun de care ai putea profita. Ar trebui sa fii mai deschis/a in legatura cu asta.

TAUR

In aceste momente, nu iti poti permite sa te lasi ghidat/a de pesimism. Trebuie sa fii constient/a ca esti capabil/a sa realizezi orice iti propui.

GEMENI

Nu te-ai mai vazut si nu ai mai vorbit cu cel mai bun prieten de mult timp si nu intelegi de ce se intampla asta. Pe masura ce il privesti de departe, observi cum viata lui s-a schimbat complet si devii nostalgic.

RAC

Te-ai saturat sa trebuiasca sa induri starea proasta a unuia dintre prietenii tai. Nu crezi ca meriti cuvintele urate care sunt indreptate catre tine.

LEU

Astazi, cineva din mediul tau te va jigni intr-un fel. Nu ii vei spune in acel moment, preferi sa-ti schimbi atitudinea fata de el sau ea, astfel incat sa-si dea seama ce a facut.

FECIOARA

Mai ai de facut multe schimbari, dar esti pe drumul cel bun. Calea pe care ai ales-o este cea care te va conduce spre o viata la care visezi.

BALANTA

Exista momente in care preferam sa fugim mai degraba decat sa ne confruntam cu anumite situatii. Acest lucru ti se intampla tie astazi. Daca ai luat o decizie proasta, asuma-ti consecintele!

SCORPION

In trecut ai facut greseli si inainte de a le infrunta ai preferat sa le ingropi. Dar, timpul scoate intotdeauna totul la lumina. Astazi te vei lovi din nou de trecut.

SAGETATOR

Stii sa atragi oamenii pentru ca loialitatea pe care o arati mereu ii face sa nu se teama sa creada in tine. Le oferi stabilitate si siguranta ca nu le vei gresi niciodata.

CAPRICORN

Iti place sa ai totul sub control, asa ca organizezi deja totul pentru saptamana care urmeaza sa inceapa. Nu vrei sa te surprinda nimic!

VARSATOR

In acest moment nu vrei sa-ti faci griji pentru nimic. Vrei doar sa faci ceea ce te face fericit/a. Astazi acest lucru este posibil, este o zi buna de odihna.

PESTI

Nu esti foarte sigur/a daca ar trebui sa continui cu proiectele pe care ti le-ai propus. Ar trebui sa ceri sfaturi celor care stiu mai multe despre asta decat tine.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Mai puteti citi:

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic