Horoscop zilnic. Duminica, 7 martie

Duminica, 07 Martie 2021, ora 07:00
6606 citiri
Horoscop zilnic. Duminica, 7 martie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Daca nu ai realizat inca tot ce ti-ai propus, trebuie sa dai dovada de rabdare. Nu exista o formula magica pentru ca evenimentele sa se intample mai repede. De multe ori trebuie sa astepti mult timp pentru ca totul sa iasa bine.

TAUR

Astazi va avea loc o schimbare pozitiva in viata ta. Anxietatea ti-a fost cel mai rau dusman pana acum, dar incepi sa scapi de ea. Distrage-ti atentia, discuta cu oameni de incredere si axeaza-te pe subiectele care te intereseaza si pasioneaza. Nu te gandi la probleme astazi, doar odihneste-te si relaxeaza-te.

GEMENI

Fa-ti timp astazi pentru a-ti vizita familia. E posibil sa ti se faca o surpriza pe care o vei adora. De asemenea, e posibil sa afli o informatie care te intereseaza foarte mult si care te va ajuta sa iei o decizie.

RAC

Un prieten are nevoie de sfatul tau astazi. Trece printr-o situatie dificila si nu stie pe ce cale sa o ia. Daca te intalnesti cu el, viata lui se va schimba in bine.

LEU

Treci printr-un moment excelent, desi poate nu iti dai seama de asta. Nu rata tot binele pe care viata ti-l ofera si apreciaza ceea ce ai in jurul tau. Gandeste pozitiv!

FECIOARA

In dragoste, daca ai indoieli cu privire la intentiile persoanei cu care te intalnesti, nu astepta sa vezi ce se intampla. Vorbeste sincer despre intentiile si asteptarile tale si afla care sunt si ale ei!

BALANTA

Daca te gandesti sa iti iei zborul din cuibul familiei, incepe sa vorbeste despre asta cu parintii tau si cu persoanele cele mai apropiate tie. Deschide subiectul astfel incat sa nu fii agresiv/a si sa nu faci pe nimeni sa sufere. Prezinta lucrurile ca fiind un progres pentru tine. Aceasta zi de weekend este perfecta pentru o astfel de discutie.

SCORPION

In dragoste, lucrurile nu sunt deloc roz pentru tine. Daca ai pe cineva si te gandesti la despartire, incearca sa abordezi subiectul delicat, fara sa faci pe nimeni sa sufere.

SAGETATOR

Daca ai ingrijorari pe care trebuie sa le explici cuiva, profita de aceasta zi de weekend pentru a te intalni cu acea persoana. Nu face greseala de a amana momentul, pentru ca nu vei face altceva decat sa te chinui singur/a.

CAPRICORN

Lasa deoparte o vreme dorinta de a face bani, pentru ca te-ai aglomerat cu obligatii care te-au facut sa iti neglijezi mult viata sentimentala. Daca ai pe cineva langa tine, ai grija, pentru ca s-ar putea satura de atata indiferenta.

VARSATOR

In sfarsit, te simti bine in pielea ta. Te afli intr-o etapa grozava in care stii sa apreciezi ceea ce ai pe toate planurile. Nu a fost usor sa ajungi aici si acest lucru te face sa fii si mai recunoscator/oare.

PESTI

Daca ti se cere un imprumut de catre o persoana pe care nu o cunosti foarte bine, gandeste-te bine daca sa o faci si daca ai garantia ca banii iti vor fi returnati. Nu risca nici un leu!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Mai puteti citi:

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
Horoscop zilnic. Joi, 14 martie. Zodia ce riscă să rămână lefteră
Horoscop zilnic. Joi, 14 martie. Zodia ce riscă să rămână lefteră
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Pe acasa va...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic