Horoscop zilnic. Joi, 1 aprilie

Joi, 01 Aprilie 2021, ora 07:00
7656 citiri
Horoscop zilnic. Joi, 1 aprilie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Astazi ai putea avea parte de cateva momente extrem de intense in compania partenerului/ei de viata. Vei participa la discutii foarte intime despre subiecte neobisnuite care vor dezvalui multe despre persoana iubita.

TAUR

Probabil ca felul in care abordezi viata si valorile importante pentru tine sunt chestiuni care iti pot garanta mari progrese in ceea ce priveste viata sentimentala. Cu toate acestea, astrele te sfatuiesc sa te relaxezi si sa te lasi purtat/a de val din cand in cand.

GEMENI

Astazi te-ai putea simti bantuit/a de amintirile unei iubiri din trecut sau ale unei pasiuni pe care o credeai uitata. Adevarul este ca nu e deloc un sentiment placut si chiar va trebui sa fii atent/a pentru a nu cadea in melancolie.

RAC

Astazi iti vei pune o multime de intrebari intr-un proces de introspectie putin dureros si poate inutil. Aminteste-ti ca nu este necesar sa te intorci asupra sentimentelor din trecut decat daca le poti depasi odata pentru totdeauna.

LEU

In curand ar putea aparea o noua iubire in viata ta sau noi prieteni care se vor invarti in jurul unor subiecte de interes comun. Vei lega relatii profunde si de mare valoare.

FECIOARA

Ar trebui sa stii cum sa-l tii langa tine pe prietenul recent cucerit si sa cauti frumusetea din relatia amoroasa care s-ar putea naste intre voi. Este o zi buna pentru dragoste!

BALANTA

Unul dintre cele mai importante lucruri pentru tine intr-o relatie amoroasa este sa fii sigur/a ca persoana pe care o alegi este si cel mai bun prieten al tau. De aceea, astazi vei simti nevoia sa evaluezi intensitatea si natura afectiunii tale fata de acest principiu de baza.

SCORPION

Fii foarte atent/a astazi si nu trata relatia actuala pe baza relatiilor anterioare. Totul se schimba de-a lungul timpului, inclusiv tu, asa ca nu face asemanari!

SAGETATOR

Astazi, un eveniment social, o intalnire, o cina sau o conferinta te va face sa intalnesti persoane deosebit de interesante si, mai presus de toate, cu minti agere si creative. Profita de aceste momente pentru a-ti exprima propriile experiente si opinii. Acest lucru iti va ridica moralul.

CAPRICORN

Nu uita sa te joci astazi, indiferent daca e vorba de discutii sau despre activitati de grup. Te vei simti mult mai confortabil daca tratezi cu umor orice situatie care va aparea pe parcursul zilei.

VARSATOR

Astazi este o zi buna pentru a analiza situatia ta amoroasa cu cea mai mare seriozitate. Inainte de a lua decizii importante, trebuie gandit atent, corect si cu rabdare. Cu toate acestea, astrele te sfatuiesc sa te increzi doar in propriile sentimente si in propria analiza, nu pe opiniile prietenilor, chiar daca intentiile lor sunt bune.

PESTI

Tu esti cea/cel care decide totul astazi. Ai privilegiul de a decide chiar si pentru altii, insa cu asta vine si o mare responsabilitate. Incearca sa ii ajuti pe cei dragi atunci cand au nevoie si actioneaza ca si cand ar fi vorba despre tine.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic