Horoscop zilnic. Joi, 15 aprilie

Joi, 15 Aprilie 2021, ora 07:00
11452 citiri
Horoscop zilnic. Joi, 15 aprilie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Te asteapta o zi splendida, mai ales daca iei lucrurile usor. Bucura-te de fiecare moment al zilei si de compania celor dragi. Este timpul sa te relaxezi si sa privesti totul cu seninatate.

TAUR

Daca te simti atras/a de cineva care nu prea iti acorda atentie, foloseste-ti sarmul pentru a-i schimba optica. Nu renunta de la prima incercare, fa tot posibil si va exista un final fericit.

GEMENI

Astazi iti vei da seama imediat cand cineva se simte rau sau este lipsit de energie. Oferi sfaturi bune acelor persoane, desi tu nu le aplici pentru tine. Incearca si tu!

RAC

In ceea ce priveste dragostea, daca astazi nu primesti acel apel mult asteptat, reflecteaza. Probabil ca persoana respectiva nu merita atentia ta. Nu este o persoana sensibila si nu te-ar putea face fericit/a. Meriti altceva.

LEU

Profita de zi pentru a-ti reorganiza casa. Nu o privi drept o munca grea, ci ca pe o oportunitate de a face incaperile mai confortabile. Ordinea si curatenia sunt esentiale pentru ca energiile bune sa intre in casa. Pune-ti muzica buna si treci la treaba!

FECIOARA

Daca ai sansa de a lucra de acasa, profita de asta pentru a te ocupa printre picaturi de treburile gospodaresti. Daca este posibil, cere ajutorul celor cu care locuiesti, astfel vei termina totul mult mai repede.

BALANTA

Te afli intr-o forma maxima si ai reusit deja sa depasesti acel disconfort care te-a urmarit in ultimele saptamani. Acum te simti plin/a de energie si esti mult mai activ/a.

SCORPION

Astazi ai putea primi un apel de la cineva care are nevoie de atentia si de ajutorul tau. Cu siguranta nu vei avea solutia perfecta, dar poti asculta cu atentie astfel incat sa spui ce ai face tu in locul lui.

SAGETATOR

Poti face astazi ceva cu totul special, cum ar fi sa ii vizitezi pe cei dragi. Mergi la cina in familie si ii vei surprinde placut pe toti. Nu uita sa aduci desertul, astfel seara va fi minunata!

CAPRICORN

Astazi fii atent/a la semnalele pe care ti le trimite viata. Ai uitat un lucru important pe care il faceai inainte si ar fi bine sa reiei acest obicei. Daca te intalnesti cu cineva, nu vei gasi o zi mai buna decat asta pentru a-l integra in familie.

VARSATOR

Incepi sa iti pierzi din elanul care te caracterizeaza si care ti-a fost de mare folos in ultima perioada. Incearca sa il recuperezi, deoarece vei avea nevoie de el la locul de munca. Tot astazi, acasa ti se poate da o sarcina care nu admite intarzieri.

PESTI

In ceea ce priveste dragostea, daca persoana de langa tine nu pretuieste ceea ce faci in fiecare zi, este pentru ca nu te apreciaza prea mult. Ar trebui sa fie incantata, dar pare sa-i pese doar de propria persoana. Gandeste-te la asta!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
Horoscop zilnic. Joi, 14 martie. Zodia ce riscă să rămână lefteră
Horoscop zilnic. Joi, 14 martie. Zodia ce riscă să rămână lefteră
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Pe acasa va...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic