Horoscop zilnic. Joi, 7 ianuarie

Joi, 07 Ianuarie 2021, ora 07:00
9813 citiri
Horoscop zilnic. Joi, 7 ianuarie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Astazi vei descoperi ca o parte din colegii tai sunt dependenti complet de tine. Daca vei sti cum sa folosesti asta in avantajul tau, e posibil sa primesti o marire de salariu.

TAUR

Din punct de vedere sentimental, lucrurile merg foarte bine pentru tine. Totusi, nu trebuie sa te culci pe o ureche si sa ai incredere deplina in partenerul tau, pentru ca inca pot sa apara surprize neplacute.

GEMENI

In prima parte a zilei vei simti anumite neplaceri cauzate de o alimentatie dezechilibrata. Daca nu ai timp sa mergi la un medic specialist ori daca nu dispui de suficienti bani, poti oricand sa cauti pe internet sfaturi utile!

RAC

Trebuie sa fii mai atent/a la nevoile persoanelor din jurul tau si sa renunti la egoism! Daca ai impresia ca le stii pe toate la locul de munca, o sa ai parte de un soc care sa te trezeasca la realitate. Fii pregatit/a de orice!

LEU

Trebuie sa te implici mai mult in treburile casnice si sa nu mai fugi de responsabilitati! Nu e suficient sa contribui la veniturile familiei, e nevoie sa aduci si un altfel de aport!

FECIOARA

Daca te vei simti slabit/a ori apatic/a, trebuie sa stii ca sta in puterea ta sa iti revii! Renunta la vicii si incearca sa adopti un stil de viata mai sanatos! Din fericire, pe seara lucrurile vor reveni la normal!

BALANTA

Petreci foarte mult timp cu privirea in calculator si din aceasta cauza, iti simti ochii tot mai greoi si ai dureri de cap. Mergi rapid la un medic oftalmolog si incearca sa te protejezi!

SCORPION

Daca simti ca nu esti apreciat/a la adevarata ta valoare la locul de munca, trebuie sa porti o discutie sincera cu angajatorul tau. E fair-play sa il instiintezi din timp asupra intentiilor tale, ca sa nu fie luat pe nepregatite!

SAGETATOR

Daca nu esti in cea mai buna stare mentala a ta, trebuie sa iei o pauza de la orice activitate si sa dormi cat mai mult! Asculta de semnalele pe care organismul tau ti le trimite si nu il suprasolicita!

CAPRICORN

Astazi vei interactiona cu o institutie a statului si vei fi dezamagit de calitatea persoanelor care o reprezinta. Totusi, e de preferat sa eviti conflictele si sa alegi cea mai eleganta solutie!

VARSATOR

Din punct de vedere material, nu o duci deloc rau dar asta nu inseamna ca trebuie sa exagerezi cu cheltuielile! Pastreaza un echilibru in tot ceea ce faci si nu te lasa dus/a de val!

PESTI

Trebuie sa iti analizezi comportamentul recent si sa fii cat poti de obiectiv/a! Nu crezi ca e vina ta daca esti de izolat/a si exclus/a din colectivitati? E cazul sa faci o schimbare!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic