Horoscop zilnic. Luni, 17 mai

Luni, 17 Mai 2021, ora 07:00
8422 citiri
Horoscop zilnic. Luni, 17 mai
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Asculta-ti din suflet partenerul/a si lucrurile vor merge mai bine pentru tine. Din punct de vedere financiar, norocul iti zambeste. Munca pe care ai depus-o pana acum te face sa fii mandru/a. Spre seara te poti confunta cu usoare dureri de cap.

TAUR

Tensiunile emotionale te vor dezechilibra. Fereste-te de cearta si de minciuni. Sefii tai ar putea incepe sa se indoiasca de munca ta, ai grija!

GEMENI

Este timpul sa lasi acea veche relatie in trecut, doar asa vei scapa de suferinta. Banii tai sunt in crestere, iar la locul de munca ai devenit foarte apreciat/a. Spatele tau are nevoie de o atentie mai mare si de mai multa odihna.

RAC

Esti prea indragostit/a, fereste-te de sentimente si reactii extreme. O zi favorabila initiativelor privitoare la investitii. Intentia rea a unui coleg iti va strica ziua. Seara va fi totusi o oaza de aer proaspat si relaxare.

LEU

Nu esti deloc egoist/a si le oferi mult rasfat celor dragi. Investitiile pe care le faci astazi vor da roade. Nu iti delega responsabilitatile la locul de munca altor colegi. Daca faci sport, vei slabi.

FECIOARA

Lasa-ti partenerul/a sa fie cine este cu adevarat si totul va merge bine intre voi. Intuitia va fi foarte utila atunci cand vine vorba de investitii. Cu cat te dedici mai mult muncii tale, cu atat vei fi mai apreciat/a. Goleste-ti mintea prin miscare!

BALANTA

Arata-i partenerului/ei de viata mai multa tandrete. Vei avea parte de o surpriza financiara placuta. La locul de munca vei fi plin/a de idei originale. Plimbarile in natura te vor ajuta sa iti calmezi nervii.

SCORPION

Cineva pe care ai pus ochii va ceda in fata sarmului tau. Este o zi buna pentru investitii. Problemele legate de munca in echipa devin mai suportabile. Apare un usor disconfort la stomac.

SAGETATOR

Situatia astrala de astazi este contradictorie, fii atent/a la acea noua iubire. Situatia ta financiara este excelenta, ajuta-i pe cei care au nevoie de bani. Devine vizibila cresterea ta in greutate, fii atent/a cu mancarea si bauturile.

CAPRICORN

Timiditatea partenerului/ei se va resimti in relatia voastra. Situatia ta financiara se imbunatateste. La locul de munca vei avea o dispozitie proasta din cauza preluarii unor sarcini care nu sunt alea tale.

VARSATOR

Din punct de vedere sentimental, lucrurile merg din ce in ce mai bine pentru tine. Chiar daca trebuie sa cheltui mai mult decat te asteptai, iti poti permite. De asemenea, vei obtine un succes profesional care te va ajuta in acest sens.

PESTI

Astazi vei iesi dintr-o situatie conflictuala cu partenerul/a de viata. Economiseste bani pentru mai tarziu, e posibil sa ai nevoie de ei. La locul de munca vei fi destul de ocupat/a. Canalizeaza-ti vointa pentru a scapa de un obicei prost!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic