Horoscop zilnic. Luni, 8 martie

Luni, 08 Martie 2021, ora 07:00
7227 citiri
Horoscop zilnic. Luni, 8 martie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Trebuie sa te inveti sa-i ceri persoanei iubite afectiunea de care ai nevoie. Evita cheltuielile inutile. Vor exista restructurari la locul de munca, dar tu vei fi in siguranta. Scapa de griji, incearca sa te linistesti.

TAUR

Fii mai atent/a la prietenii tai daca nu vrei sa-i pierzi. Ai grija de banii tai si ia decizii intelepte. La locul de munca, primesti laude. Sanatatea e excelenta.

GEMENI

Daca iti tii in frau schimbarile de dispozitie, te vei bucura de dragoste. Vei avea beneficii in ceva legat de imobiliare. De asemenea, poti obtine o pozitie mai buna la locul de munca.

RAC

Partenerul/a de viata crede ca nu exista sinceritate intre voi doi. Cheltuielile suplimentare iti pot destabiliza bugetul. Primesti sprijin la locul de munca daca il vei cere.

LEU

Vei fi nevoit/a sa te imparti intre dragoste si rutina astazi. In ceea ce priveste banii, analizeaza-ti atent investitiile sau problemele financiare. Va trebui sa te adaptezi la un nou program la locul de munca. De asemenea, acorda mai multa atentie sanatatii tale si mergi la medic.

FECIOARA

Nu iti pune in pericol fericirea cu persoana pe care o iubesti. In ceea ce priveste banii, plateste-ti toate facturile si fii la zi cu obligatiile. Sari peste cateva cheltuieli care nu sunt neaparat necesare. Profesional, apar schimbari neprevazute.

BALANTA

Astazi vei primi afectiune, insa in special de la prieteni. Este un moment bun pentru a te implica in afaceri noi. La locul de munca, nu te amesteca in sarcini care nu iti apartin.

SCORPION

Trebuie sa pui punct acelei prietenii care te chinuie. In ceea ce priveste banii, cere sfatul unui expert atunci cand vine vorba de investitii. Vei primi o oferta tentanta de munca.

SAGETATOR

Iubirea te ajuta sa gasesti pacea interioara. Posibile castiguri prin intermediul familiei. Daca esti in cautarea unui loc de munca, astazi este ziua perfecta.

CAPRICORN

Astazi vei trai o poveste de dragoste intensa. Preiei controlul asupra situatiei tale financiare precare. Studiaza cu atentie mediul de afaceri, poate fi o idee de imbogatire. Evita situatiile de risc fizic.

VARSATOR

Astazi vei comunica mai deschis cu persoana iubita si vei primi ceea ce ai nevoie. Este o zi buna pentru a incheia o afacere. Oamenii din jurul tau te vor imita profesional. Nu abuza de sport pentru a scapa de tensiune!

PESTI

Astazi vei fi deosebit de receptiv/a la iubire. Nu iti permiti sa iti depasesti bugetul. La locul de munca, trebuie sa incerci sa fii mai strict/a. Nu lasa acele mici dureri sa te impiedice sa te bucuri de viata.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic