Horoscop zilnic. Marti, 16 martie

Marti, 16 Martie 2021, ora 07:00
6870 citiri
Horoscop zilnic. Marti, 16 martie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Din punct de vedere amoros, lucrurile merg foarte bine pentru tine. Incearca sa profiti de aceasta perioada favorabila si impreuna cu partenerul tau, sa duceti relatia la un alt nivel!

TAUR

Astazi o sa primesti o sarcina destul de dificila la locul de munca, dar faptul ca ti-a fost incredintata tie, arata ca sefii au incredere in tine. Trateaza totul cu seriozitate ca sa nu ii dezamagesti!

GEMENI

Chiar daca te simti capabil/a de orice, nu trebuie sa iti fortezi organismul ci din contra, trebuie sa ai mai multa grija de tine. Daca durerile cu care te confrunti vor persista si astazi, trebuie sa mergi urgent la medic!

RAC

Daca esti singur/a si ai impresia ca un coleg/o colega isi doreste sa va cunoasteti mai bine, ar trebui sa iti asumi anumite riscuri! Daca vei trai permanent cu o teama inexplicabila, o sa ratezi anumite oportunitati importante. Fii mai curajos/curajoasa!

LEU

Pentru tine, ziua aceasta va fi mai dificila decat celelalte. Incearca sa iti pastrezi calmul si sa nu iei decizii pe graba! Daca intampini o problema financiara, nu te sfii sa ceri ajutor de la rude/prieteni!

FECIOARA

In prima parte a zilei vei afla o veste importanta de la o ruda sau de la un prieten. Daca e vorba de organizarea unui eveniment major, trebuie sa tii totul din scurt si sa te asiguri ca ceilalti iti urmeaza sfaturile! Fii ferm/a pe pozitii!

BALANTA

Nu e exclus ca astazi sa participi la o discutie contradictorie sau chiar o cearta intre doua persoane apropiate tie. Daca vei simti ca lucrurile degenereaza, trebuie sa intervii rapid! Nu lua nicio decizie bazata pe emotie!

SCORPION

Astazi, partenerul tau de viata va trece printr-un moment mai dificil si are nevoie de tine ca sa ii fi alaturi. Lasa deoparte orice alta activitate si concentreaza-te pe nevoile acestuia!

SAGETATOR

Daca te-ai inscris in trecut la un anumit concurs, e posibil ca astazi sa primesti o veste buna. Totusi, nu te astepta la un castig prea mare ci la ceva simbolic! Indiferent despre ce va fi vorba, tot iti va aduce zambetul pe buze!

CAPRICORN

Trebuie sa ai puterea de a depasi momentele dificile si sa reiei anumite activitati de la capat. Lucrurile nu functioneaza intotdeauna asa cum ar trebui iar daca tu nu vei realiza asta, vei trai permanent cu o dezamagire in suflet.

VARSATOR

Starea ta financiara este destul de stabila dar asta nu inseamna ca trebuie sa te multumesti cu putin. Continua sa iti dai interesul la locul de munca si cat de curand vei fi avansat/a sau vrei primi alt tip de recompensa.

PESTI

Ziua aceasta va fi destul de complicata pentru tine, mai ales daca te implici in mai multe proiecte deodata. Incearca sa separi viata personala de cea profesionala si sa asculti de sfaturile celorlalti!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic