Horoscop zilnic. Marti, 2 martie

Marti, 02 Martie 2021, ora 07:00
6061 citiri
Horoscop zilnic. Marti, 2 martie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Astazi vei simti o oarecare emotie pentru ca vei intalni pe cineva. E posibil ca prietenii tai sa-ti fi stabilit o intalnire cu cineva care este singur si pe care abia il stii. Curiozitatea fierbe in tine.

TAUR

Astazi ai putea intalni pe cineva. Poate fi pur si simplu o relatie de prietenie pe care ai vrea sa o aprofundezi. Fii receptiv/a si deschis/a. Relaxeaza-te! Daca stii sa profiti de aceasta oportunitate fara sa te stresezi prea mult, rezultatul va fi cel dorit.

GEMENI

Atentie, pentru ca astazi poti sa ai parte de o dilema. Indoieli intre dorinta incitanta de a incheia o etapa si confortul unei situatii cu care te-ai obisnuit. Daca alegi sa mergi inainte, gandeste-te de doia ori, astfel incat sa nu mai faci aceleasi greseli ca in trecut.

RAC

Astazi e posibil sa intri intr-un impas in ceea ce priveste dragostea. Nu stii daca sa continui relatie in care esti implicat/a sau sa-i pui punct odata pentru totdeauna. Incearca sa ceri sfatul unui bun prieten care crezi ca iti va spune franc ce gandeste.

LEU

Astazi ai putea simti ca te afli intr-un echilibru emotional perfect. Ceilalti vor sa te urmeze, asa ca ai marea responsabilitate de a-i ghida pe drumul cel bun.

FECIOARA

Astazi, cineva din anturajul tau ti-ar putea reprosa un lucru de care nu esti deloc vinovat/a. Da vina pe tine pentru actiunile sale doar pentru ca i-ai dat un sfat, ceea ce e complet gresit. Fa-te bine inteles/easa!

BALANTA

Astazi s-ar putea sa te simti bantuit/a de trecut. In jurul tau, totul pare sa te duca cu gandul la vechi relatii sau iubiri care s-au terminat prost. Apoi, poti intra intr-o nostalgie periculoasa si te vei intreba daca asta trebuia sa se intampla. Acest tip de tortura nu iti va aduce nimic bun. Inchide fereastra si priveste spre viitor!

SCORPION

Daca tanjesti dupa vrea relatie din trecut, ziua de astazi s-ar putea sa fie chiar deprimanta. este foarte important sa lasi amintirile in urma si sa te concentrezi pe ceea ce ai acum!

SAGETATOR

In mod normal, iti este foarte usor sa socializezi. Dar astazi ai putea spune ca ti-a mancat pisica limba. Ia o pauza daca simti presiune sociala. Este posibil ca evenimentele sa te fi coplesit.

CAPRICORN

Daca iti doresti sa construiesti o relatie plina de iubire, anxietatea iti pune piedici. Te confrunti cu descurajarea si agitatia, de aceea astrele iti recomanda sa adopti o atitudine mai relaxata. Odihneste-te si recastiga-ti increderea!

VARSATOR

Astazi te-ai putea pune intr-o situatie care iti va provoca o oarecare ingrijorare sentimentala. Dar te simti si suficient de matur/a pentru a incerca sa cuceresti o persoana care te atrage.

PESTI

Ai grija astazi, problemele pot incepe in cuplu daca locuiesti deja cu cineva. Ai tendinta de a fi impulsiv/a, asadar astrele iti recomanda sa stai departe de acea persoana daca nu vrei sa-i frangi inima. Asa ar fi intelept!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Mai puteti citi:

Salarii inghetate: Cat castiga angajatii din Ministerul Muncii sau Casa de Pensii. Cu sporuri, functiile de conducere ajung la 10.000 de lei lunar

ANALIZA Ce sanse are Europa sa se apere fara sprijinul SUA in fata unei agresiuni a Rusiei

Cofetarie obligata sa despagubeasca un topmodel pentru ca i-a folosit imaginea fara acordul sau

De ce titlurile de stat Tezaur inceteaza sa mai fie profitabile din aceasta luna. Titlurile de stat, depasite de dobanzile la economii

Niciun partid nu a avansat o propunere pentru inlocuirea Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic