Horoscop zilnic. Marti, 6 aprilie

Marti, 06 Aprilie 2021, ora 06:30
7332 citiri
Horoscop zilnic. Marti, 6 aprilie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Ai indoieli cu privire la calea pe care o urmezi acum, nu stii daca este cu adevarat cea corecta. Trebuie sa ceri ajutor acelor persoane care fac parte din mediul tau, ar putea fi ceea ce ai nevoie.

TAUR

Ai multe de oferit si esti diferit/a de ceilalti, nu mai pretinde ca esti prea mic/a pentru a schimba lumea. Stii ca in interiorul tau nu esti asa, dar iti e frica sa actionezi.

GEMENI

Simti frustrare din cauza unuia dintre prietenii tai, deoarece acesta nu accepta planurile pe care le propui si intotdeauna schimba totul in favoarea lui. Nu intelegi de ce face asta daca altii sunt de acord cu tine.

RAC

Ai idei foarte clare. Cand iti vine ceva in minte, trebuie sa urmezi calea respectiva pentru ca pentru tine este cea mai potrivita. Nu poti decat sa o faci, indiferent de ceea ce spun altii.

LEU

Nu le vei mai permite oamenilor care iti fac rau sa faca parte din viata ta. Trebuie sa ii lasi sa plece indiferent cat de importanti sunt. Ai nevoie de liniste pentru a merge mai departe.

FECIOARA

Te simti abatut/a inainte de un eveniment. Treci printr-o situatie nefavorabila cu o alta persoana care o duce bine in timp ce pentru tine a fost o lovitura grea. Este oarecum dezamagitor.

BALANTA

Iti pierdusei increderea in tine, dar acum incepi sa iti revii si sa reincepi sa te simti bine cu tine insati. Nu iti fie teama sa fii diferit/a de ceilalti!

SCORPION

Nu va fi cea mai buna zi pentru tine. Nu-ti face atatea planuri pentru ca tot ceea ce vei organiza va fi modificat intr-un fel sau altul. E trist ca lucrurile nu se vor desfasura asa cum iti doresti.

SAGETATOR

Faci tot ce poti pentru ca lucrurile sa se desfasoare intotdeauna asa cum ti-ai planificat. Indiferent de provocarile cu care te confrunti, le poti depasi pentru ca esti o fire foarte ambitioasa si hotarata.

CAPRICORN

Astazi vei avea o noua oportunitate de a demonstra ca esti o persoana valoroasa. Prietenii tai asteapta sa le dai sfaturile tale intelepte. A sosit momentul sa schimbi vieti!

VARSATOR

O persoana va scoate tot ce e mai rau din tine astazi. Iti pierzi controlul atunci cand ceva te deranjeaza si nu oricine te cunoaste atat de bine incat sa nu te provoace.

PESTI

Astazi vei incerca sa faci prea multe lucruri si vei ajunge la epuizare. Nu fi atat de agitat/a sa termini totul dintr-o data, e si maine o zi!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic