Horoscop zilnic. Sambata, 29 mai

Sambata, 29 Mai 2021, ora 07:00
8534 citiri
Horoscop zilnic. Sambata, 29 mai
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Poate ca astazi nu te vei simti confortabil cu toata lumea, dar vei face tot posibilul sa nu arati acest lucru. Te vei bucura de lucrurile mici care iti incanta simturile, ca o masa gustoasa.

TAUR

Vei fi mai romantic/a si mai sentimental/a decat de obicei si iti va placea sa te rasfeti cu partenerul/a de viata. O plimbare sau o conversatie te va face sa te simti mai aproape de oamenii pe care ii iubesti.

GEMENI

Astazi vei incepe ziua cu multa energie, dar dupa un timp, vei prefera sa te simti confortabil si sa te odihnesti. Incearca sa nu exagerezi cu mancarea, oricat de buna ar fi.

RAC

Astazi vei fi bine primit/a oriunde ai merge si te vei bucura de prieteni si familie. De asemenea, vei avea ocazia sa lamuresti unele lucruri cu o persoana cu care ai avut recent o disputa.

LEU

Vor exista momente incomode in relatia cu o persoana draga, dar nu va fi grava. Daca esti gazda astazi, tine cont de locul in care se aseaza fiecare pentru a se simti confortabil.

FECIOARA

Astazi, ca si de obicei, vei face tot ce poti pentru a controla totul, dar lucrurile vor curge in felul si ritmul lor. Lasa-te dus/a de val si relaxeaza-te in compania celor dragi.

BALANTA

Vei lua fraiele acestei zile incurajand atmosfera in momentele in care aceasta scade si devine tensionata. Merita sa ai grija la detalii, in special in viata amoroasa.

SCORPION

In relatia ta amoroasa, astazi vei gasi caldura si expresie autentica a sentimentelor. Acest lucru te va face foarte fericit/a. Nu vei fi bine cu toata lumea, dar vei sti sa pastrezi aparentele.

SAGETATOR

Vei fi foarte bun/a in glumele si in sfaturile tale astazi. Oriunde te-ai afla, vei crea o atmosfera relaxata si voioasa. De asemenea, daca trebuie sa faci pe bucatarul, vei avea mare succes!

CAPRICORN

Vei avea rabdare sa faci fata unei relatii dificile. De asemenea, vei avea o dispozitie buna si nu vei lua in serios tot ce ti se spune. Vei scoate la suprafata latura ta distractiva si iti va placea sa te joci.

VARSATOR

Discretia, controlul si sensibilitatea vor fi cheia pentru a avea o zi grozava. Vei fi foarte prietenos/oasa si iti va placea sa-ti amintesti de vremurile bune din trecut cu cei dragi.

PESTI

Vei trai ziua cu entuziasm si vei face tot posibilul sa faci tot ce este mai bine pentru toata lumea. Nu vei inceta sa vorbesti, ai multe de spus si iti va placea sa dezbati orice subiect.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic